Köp 1inch: Den totala 2022 guiden

1inch
1inch

1inch (1INCH)

Price
9.79
KÖP 1INCH HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Sedan slutet av 2020 och fram till idag har 1inch kurser upplevt en betydande tillväxt på cirka 100 %. Priset är fortfarande väldigt volatilt och fluktuerar konstant i värde – men varför?

I den här artikeln så går vi in på vad som orsakar de kraftiga prisfluktuationerna där vi även belyser andra element bakom det hela. Du hittar också en livegraf över 1inch-utvecklingen, så att du enkelt kan få kontroll över priset.

Vad är 1inch?

 • 1Inch är en kryptovaluta som verkar på en decentraliserad börs med samma namn.
 • 1Inch exchange spänner över decentraliserade börser som ett led i att hitta de lägsta handelsavgifterna när du förvärvar kryptovalutan i fråga.
 • Plattformen är kategoriserad som en Defi-applikation, samt har upplevt en enorm tillväxt nyligen.
 • Kryptot har stigit med 100% sedan lanseringen i slutet av 2020. Bara under den senaste månaden har priset stigit med nästan 30%.

Du kan enkelt köpa 1Inch hos handelsplattformen eToro . Detta är en prisbelönt plattform känd för sina låga avgifter och innovativa funktioner. Undrar du hur man köper, eller kanske du vill ha ytterligare beskrivningar av vad 1Inch är? Då kan du läsa artikeln köp 1Inch här!

KÖP 1INCH HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

1inch Live Graph – Så här har priset utvecklats

Som grafen påvisar så har 1Inch växt bra sedan lanseringen. Priset har dock varierat kraftigt. I slutet av 2020 kostade ett mynt cirka $2,3. Bara en månad senare hade priset dock fördubblats.

I mitten av maj nådde priset den högsta toppnivån med ett värde på $7,45 per mynt, varav priset idag ligger runt $4-strecket. Det hela motsvarar en minskning med nästan 100 %. I nästa avsnitt beskriver vi vad som påverkar 1Inch prisrörelserna mer ingående.

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Vad påverkar kursutvecklingen hos 1inch?

Om du ska investera i 1inch så är det otroligt viktigt att ha förståelse för vad som faktiskt påverkar priset i fråga. Om du har en viss förståelse och insikt om det hela så kan du lättare definiera dina egna prisprognoser. Du kan då lättare säkra vinsterna och minska risken för potentiella förluster.

Att hålla sig uppdaterad om de faktorer som påverkar priset är särskilt viktigt för aktiva handlare, vilka ofta har som strategi att spekulera i prisrörelserna för att göra generera vinster på kortare sikt.

Dessa faktorer påverkar prisutvecklingen:

 • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan säger något om hur många som önskar förvärva 1inch, och hur många tokens som förnärvarande finns tillgängliga. Om utbudet är lågt och efterfrågan hög så kan du förvänta dig ett väldigt högt pris, liknande Bitcoins (En Bitcoin har för närvarade ett värde högre än 500 000 kronor). Om utbudet däremot är stort och efterfrågan låg så blir även priset lågt. Det är alltså förhållandet mellan utbud och efterfrågan som avgör hur högt eller lågt priset kommer att stiga.   
 • Hype/publicitet/rykte: Det som mest påverkar efterfrågan (antal köpare) är hypen, publicitet och ryktet gällande kryptovalutan i fråga. Ju bättre publicitet och ju högre hypen är – desto fler kommer välja att köpa 1inch. Detta kommer i sin tur att ha en positiv effekt på priset som sannolikt lär stiga. På samma sätt kommer en mindre hype och generellt sett dålig publicitet, inklusive rykte att leda till lägre efterfrågan, och därmed lägre pris.
 • Nyheter om kryptot: Mediebevakning kan också ha stor inverkan. Se bara på vad som hände med Bitcoin-priset efter att det framkom att Kina skulle förbjuda alla former av ”mining”. Bitcoin växelkurser halverades nästan per omedelbarhet efter att nyheten blev offentlig.
 • Kryptoutveckling: Nätverksförbättringar och allmänna uppdateringar kan också komma att påverka priset i slutändan, både i positiv och negativ bemärkelse.
 • Mining/Staking: Mining och staking är det som styr hur många mint som finns i omfång. Det hela är själva processen som ämnar extrahera nya tokens från blockkedjan. Det finns för närvarande 180 000 mynt, med ett totalt tak på 1,5 miljarder. När de återstående mynten bryts kan priset falla till följd av ett överdrivet utbud.

De nämnda faktorerna ligger i korrelation med varandar och måste alltid övervägas lika noggrant. Du vet till exempel att hög efterfrågan är det som gör att priset ökar, men för att efterfrågan ska stiga så måste det till element såsom positiv publicitet och omvälvningar.

Oavsett vad, med en grundläggande förståelse och insikt i dessa faktorer så kan du ganska enkelt ställa in din egen 1Inch-kursprognos på kort sikt.

1inch logo

1inch prisprognos – Kommer priset att stiga?

Det finns flera prognoser som påvisar att 1inch-priserna kommer att stiga i framtiden. Prognoserna beräknar att växelkursen kan potentiellt komma att stiga med flera hundra procent i början av 2025. Det hela baseras på aktuell efterfrågan inklusive förväntad efterfrågan i framtiden.

Experter uppskattar också att decentraliserade börser så småningom kommer att uppleva en betydligt högre handelsvolym, vilket med största sannolikhet kommer att ha en positiv effekt på priset på kryptot.

Samtidigt är det viktigt att betona att prognoser endast är antaganden baserade på analyser. Det finns med andra ord inga garantier, och inget får tas för givet, speciellt när det kommer till kryptovalutor.

Det är som sagt det enda förhållandet mellan utbud och efterfrågan som styr priset, vilket gör priset väldigt volatilt och oförutsägbart. Det enda som är säkert är att priset både kan både sjunka och stiga rejält inom korta perioder, vilket det redan påvisat kunna göra.

Så, för att summer det hela; ingen vet med säkerhet huruvida priset kommer att stiga eller ej, men för närvarande så finns det starka indikatorer på att det kan göra det då efterfrågan är stor. Således kan du förvänta dig att 1inch-priset kommer att stiga på kort sikt, men var medveten om att det kommer att vända snabbt där priset kan lika gärna störtdyka återigen!

Sammanfattning – Ska jag investera?

Priserna för 1inch har vuxit markant sedan lanseringen och förväntas stiga ytterligare i framtiden. Förutsägelser bör dock ENDAST betraktas som spekulativa och ej som några garantier för den tänka utfallet. Huruvida du ska investera eller ej beror främst på din risktolerans. Är du lugn med frekventa och kraftiga prisfluktuationer eller blir du extremt stressad över det hela?

Volatiliteten kan dock utnyttjas av spekulanter som vill ha kortsiktiga vinster. Samtidigt ska den långsiktiga potentialen får ej underskattas. Det är inte utan anledning som experter förutspår prishöjningar samt det faktum att det är ett krypto som kan ha en viktig betydelse för kryptomarknaden. Dessutom är priset för 1ich inte för högt, vilket gör att alla positiva trender ej får avses som direkt obetydliga.

KÖP 1INCH HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är 1inch för något?

1inch är en kryptovaluta som tillhör Defi-plattformen, som i sin tur spänner över decentraliserade börser för lokalisera de bästa handelsavgifterna för kryptot i fråga.

Vilken kurs ligger 1inch på just nu?

1inch krusen ligger i skrivande stund på $4,3.

Var kan jag köpa 1inch?

Du kan köpa 1ich hos handelsplattformen eToro.

Hur köper man 1inch?

Du måste först skapa ett konto hos en kryptobörs. Vi rekommenderar eToro i alla avseenden. Du måste sedan göra en aktiv insättning innan du kan köpa 1inch.

Är 1inch en bra investering?

1inch spås stiga i framtiden och pekar redan på en stark tillväxt. Det är dock en investering med hög risk på grund av kraftiga kursfluktuationer.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad