Köp Axie Infinity: Den totala 2022 guiden

axie-infinity
axie-infinity

Axie Infinity (AXS)

Price
225.99

Priset på Axie Infinity varierar beroende på utbud och efterfrågan. På denna sida ser du alltid uppdaterade Axie Infinity-kurser, så att du alltid kan hitta det senaste Axie Infinity-priset (AXS).

Läs vidare när vi dyker in djupare i prisprognosen för Axie Infinity.

KÖP AXIE INFINITY HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Axie Infinity-prisgraf – Uppdaterad i realtid

KÖP AXIE INFINITY HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Här kan du se den historiska prisutvecklingen för Axie Infinity.

Axie Infinity-växelkursen är som vilken annan kryptovaluta som helst, med växelkursen som stiger och faller varje dag. Du bör därför hålla ett öga på kursen Axie Infinity (AXS) dagligen, för att vara säker gällande var det hela kommer bege sig härnäst.

Axie Infinity pris – Här kan du köpa Axie Infinity

Axie Infinity priset ändras dagligen, och det är därför viktigt att du håller koll på det hela om du vill handla med Axie Infinity. Det är också viktigt att du väljer en handelsplattform där du kan se det senaste Axie Infinity-priset, där du även behöver ta ställning till följande punkter:

 • Välj den handelsplattform med de lägsta avgifterna och provisionerna
 • Välj en handelsplattform som har det bästa urvalet av kryptovalutor
 • Se alltid till att välja en plattform vilka erbjduer kurser uppdaterade i realtid

Du kan enkelt köpa Axie Infinity från en handelsplattform. Idag så har du ett stort antal handelsplattformar att välja på, där våra utvalda favoriter utgörs av eToro , Saxo Bank och Capital.com. Här får du ta del av fördelaktiga handelsavgifter och inte minst tydliga verktyg för analys. Börja handla redan idag!

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Vad avgör priset på Axie Infinity?

Det enkla svaret är att Axie Infinity, precis som nästan alla andra kryptovalutor, drivs av utbud och efterfrågan. Utbudet vittnar om hur många tillgängliga Axie Infinity det existerar för närvarande, medan efterfrågan ämnar beskriva antalet intresserade för kryptot i fråga. Så hur många mynt finns det och hur många kommer att köpa Axie Infinity?

Ju färre mynt på marknaden, och ju mer intressenter det finns, desto högre kommer priset att vara. På samma sätt kommer ett större utbud och en lägre efterfrågan att leda till ett lägre pris.

Så det är främst utbud och efterfrågan hos Axie Infinity som avgör priset – men vad är det som påverkar utbudet och efterfrågan? Flera faktorer spelar in här, men efterfrågan påverkas av mediabevakning, kändis åsikter, sociala forum och den allmänna publiciteten om Axie Infinity. Erbjudandet styrs enkelt och enkelt av antalet mynt.

Dessa faktorer påverkar Axie Infinity-priset:

 • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan är själva katalysatorn i det hela, dvs. vad som avgör om priset kommer att stiga eller falla för AXS. Om efterfrågan är hög kommer priset att stiga, men om efterfrågan är låg kommer priset att falla. Samtidigt måste antal tillgängliga mynt beaktas. En krypto med stort utbud (t.ex. Shiba Inu) kommer med största sannolikhet ej att uppleva ett så högt pris per mynt såsom t.ex Bitcoin, där utbudet är lågt.
 • Mediebevakning/rykten: Det finns flera exempel på hur mediebevakning, rykten, viktiga personers åsikter och sociala forum kan påverka efterfrågan och därmed priset hos kryptovalutor. Bitcoin upplevde sin bästa tillväxt någonsin i början av 2021 som ett resultat av Teslas nyheter om att godkänna Bitcoin som en form av betalning för sina elbilar, där flera också ser mycket positivt på tekniken. Bitcoin omtalades med rätta som framtidens betalningsmetod, vilket fick efterfråganpå kryptot i fråga att skjuta i höjden. På samma sätt fick negativ publicitet (Teslas totala återföring av Bitcoins godkännande, Kinas förbud mot mining, osäkerheten kring kryptovalutans strömförbrukning) att efterfrågan och värdet på kryptot rasade drastiskt. Därefter har kryptovalutan stigit igen på grund av ny positiv publicitet.
 • Mining/Antal mynt: Mining är en process som går ut på att verifiera transaktioner, något som görs genom att lösa omfattande uppgifter. Personerna som löser dessa uppgifter belönas med ett en delmängd eller ett visst antal mynt vid utförd uppdrag, beroende på komplexiteten hos uppgiften i fråga.

Det är viktigt att förstå att ovanstående faktorer är nära relaterade. Under perioder med adekvat media bevakning, sociala forum och liknande kommer efterfrågan att öka på Axie Infinity, vilket i sin tur får priset att stiga. På samma sätt så kommer negativ publicitet, såsom Kinas förbud mot mining, istället leda till en sjunkande efterfrågan och därmed fallande priser.

Hur som helst så är det viktigt att komma ihåg det faktum att det även med lovande framtidsutsikter och sin betydande position på marknaden så klassificeras det hela som en form av investering med risk. Historisk avkastning och framtida prognoser är ingen garanti för vinst dock. Här är risken att förlora pengar lika stor som att faktiskt tjäna pengar.

Om du investerar i Axie Infinity men även andra kryptovalutor så är det därför viktigt att ej spendera mer än du har råd att förlora. Du måste även säkerställa att du håller dig uppdaterad gällande den rådanden kursutvecklingen. Du kommer då lättare att säkra vinster och förhindra potentiella förluster.

Läs även artikeln om hur du köper Axie Infinity rent praktiskt.

KÖP AXIE INFINITY HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är priset för Axie Infinity (AXS)?

Priset på Axie Infinity ändras varje sekund. Du kan se den aktuella kursen för Axie Infinity här.

Vad avgör priset på Axie Infinity?

Priset på Axie Infinity bestäms av utbud och efterfrågan. Det hela innebär att ju fler det är som väljer att köpa Axie Infinity, desto mer kommer priset i fråga att stiga.

Hur mycket kostar en Axie Infinity?

Priset på Axie Infinity förändras ständigt, men högst upp i denna artikel så kan du beskåda priset på Axie Infinity 100% som uppdateras i realtid.

Ska jag köpa Axie Infinity?

Det beror på din investeringsstrategi. Du kan börja med att läsa vår artikel om Axie Infinity och i efterhand fundera kring huruvida det lämpar sig som en adekvat form av investering för just din del..

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad