Binance Coin Kurs i Realtid (BNB/SEK) & Pris Diagram

Priset på Binance Coin varierar beroende på utbud och efterfrågan. På den här sidan kommer du alltid att se uppdaterade Binance Coin-växelkurser, så att du alltid kan hitta det senaste Binance Coin-priset (BNB).

Läs vidare när vi dyker in i prisprognosen för Binance Coin.

KÖP BINANCE Coin HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Binance Coin växelkursgraf – Uppdaterad i realtid

KÖP BINANCE Coin HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Här kan du se den historiska prisutvecklingen för Binance Coin.

Binance Coins växelkurs är som vilken annan kryptovaluta som helst där växelkursen stiger och sjunker flr varje dag som kommer. Du bör därför hålla ett öga på Binance Coins (BNB) växelkurs dagligen, för att se var växelkursen beger sig.

Binance Coin Pris – Här kan du köpa Binance Coin

Binance Coin-priset ändras dagligen, och på grund av det så är det viktigt att du håller ett öga på priset om du vill handla Binance Coin. Det är också viktigt att du väljer en handelsplattform där du kan se den senaste Binance Coin-växelkursen. För att enklare kunna välja en adekvat handelsplattform så bör du ha följande punkter i åtanke:

 • Välj den handelsplattform som har de lägsta avgifterna och provisionerna
 • Välj en handelsplattform som har det bästa urvalet av kryptovalutor
 • Se alltid till att välja en handelsplattform med kurser uppdaterade i realtid

Du kan enkelt köpa Binance Coin via en seriös handelsplattform eller kryptovalutabörs. Idag så kan du välja bland ett stort antal olika plattformar, dock så utgörs våra utvalda favoriter av eToroAvanza och Capital.com. Här får du ta del av fördelaktiga handelsavgifter, och inte minst tydliga verktyg för analys. Börja investera nu!

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Vad är det som bestämmer priset på Binance Coin?

Det enkla svaret är att Binance Coin, precis som nästan alla andra kryptovalutor, drivs av utbudet och efterfrågan. Utbudet innebär definiera antalet tillgängliga Binance Coin, medan efterfrågan ämnar definiera antalet intresserade. Så hur många mynt finns det och hur många kommer att köpa Binance Coin?

Ju färre mynt som det finns på marknaden, och ju mer intresserade, desto högre kommer priset att vara. På samma sätt kommer ett större utbud och en lägre efterfrågan att leda till ett lägre pris.

Det är alltså främst utbud och efterfrågan på Binance Coin som avgör priset – men vad är det som påverkar utbudet och efterfrågan? Flera faktorer spelar in här, men efterfrågan påverkas av mediabevakning, kändisarnas åsikter, sociala forum och den allmänna publiciteten om Binance Coin.

Dessa faktorer påverkar Binance Coin-priset:

 • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan är själva katalysatorn i det hela, det vill säga, vad som avgör om priset i fråga kommer att stiga eller falla när det kommer till BNB. Om efterfrågan är hög kommer priset att stiga, men om efterfrågan är låg kommer priset istället att falla. Samtidigt måste antalet mynt beaktas närmare. Ett krypto med ett stort utbud (t.ex. Shiba Inu) kommer med största sannolikhet ej att uppleva ett så högt pris per mynt som exempelvis Bitcoin, där utbudet är lågt, samtidgit som efterfrågan är hög.
 • Mediebevakning/rykte: Det finns flera exempel på hur mediebevakning, rykten, viktiga personers åsikter och sociala forum kan komma att påverka efterfrågan och därmed priset hos själva kyrptot. Bitcoin upplevde sin bästa tillväxt någonsin i början av 2021 som ett resultat av Teslas nyheter om att godkänna Bitcoin som en adekvat betalning för sina elbilar, där flera också såg mycket positivt på tekniken. Bitcoin omtalades med rätta som framtidens betalningsmetod, vilket fick efterfrågan att skjuta i höjden. På samma sätt fick negativ publicitet (Teslas totala återföring av bitcoins godkännande, Kinas förbud mot gruvdrift, osäkerhet kring kryptovalutans strömförbrukning) att efterfrågan och priserna rasade. Därefter har kryptovalutan stigit igen på grund av ny publicitet.
 • Mining/Antal mynt: Mining är en process som går ut på att verifiera transaktioner, något som åstadkoms genom att lösa omfattande uppgifter. Personerna som löser dessa uppgifter belönas med ett visst antal mynt beroende på hur komplex uppgiften i fråga anses vara.

Det är viktigt att förstå att ovanstående faktorer är nära relaterade. Du vet att under perioder med positiv mediebevakning, sociala forum och liknande kommer leda till att efterfrågan på Binance Coin att öka, vilket i sin tur får priset att stiga. På samma sätt vet du att negativ publicitet, såsom Kinas förbud mot mining, kommer att leda till sjunkande efterfrågan och därmed fallande priser.

Binance Coin Prisutveckling – Kommer priset att stiga eller falla?

Eftersom priset drivs av volatila faktorer som utbud och efterfrågan på Binance Coin samt publicitet och rykte så är det helt klart givet att priset i sig är ganska volatilt. Dessa faktorer gör det dock relativt svårt att förutse den kortsiktiga prisutvecklingen. I perioder med mycket publicitet kring kryptovaluta och speciellt Binance Coin, där det hela särskilt omnämns inom positiv bemärkelse så kan du förvänta dig en stark pristillväxt. Om opinionen däremot är negativ så kan man istället förvänta sig ett prisfall.

Det är i alla fall viktigt att det även med lovande framtidsutsikter och sin betydande position på marknaden ändo anses vara en investering av hög risk. Historisk avkastning och framtida prognoser är således ingen garanti för vinst. Här är risken att förlora pengar lika stor som att tjäna pengar.

Om du väljer att investera så är det därför viktigt att ej spendera mer än du kan förlora, samtidigt som du säkerställer att du håller dig uppdaterad gällande den rådande kursutvecklingen. Du kommer då lättare att säkra vinster och förhindra förluster.

Ta del av fler priser på kryptovaluta.

KÖP BINANCE HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är växelkursen för Binance Coin (BNB)?

Växelkursen för Binance Coin ändras för varje sekund. Du kan se den aktuella 
växelkursen för Binance Coin här.

Vad bestämmer priset på Binance Coin?

Priset på Binance Coin bestäms av utbud och efterfrågan. Det betyder att ju fler som köper Binance Coin, desto mer stiger priset.

Vad kostar ett Binance Coin?

Priset på Binance Coin förändras ständigt, men i vår artikel kan du se priset på Binance Coin 100% uppdaterat i realtid.

Ska jag köpa Binance Coin?

Det beror på din investeringsstrategi. Du kan börja med att läsa vår artikel om Binance Coin och i efterhand utvärdera huruvida det lämpar sig som en bra investering för din del.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad