Celo Kurs i Realtid (CELO/SEK) & Pris Diagram

celo
celo

Celo (CELO)

Price
13.63

Priset på Celo varierar beroende på utbud och efterfrågan. På den här sidan så kan du alltid ta del av uppdaterade Celo-kurser, så att du alltid kan hitta det senaste Celo-priset (CELO).

Läs vidare mer om det hela vi nu dyker in i prisprognosen för Celo med full fart!

KÖP CELO HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Celo växelkurs graf – Uppdaterad i realtid

KÖP CELO HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Här kan du se den historiska kursutvecklingen för Celo-kryptot.

Celo växelkurs skiljer sig ej nämnvärt från andra kryptovalutor. Detta innebär att växelkursen stiger och sjunker för varje ny dag som kommer. Du bör därför hålla ett extra öga på Celo (CELO) kursen dagligen, för att på så sätt hålla dig a la jour om vart kursen beger sig.

Celo pris – Här kan du köpa Celo

Celo-priset ändras dagligen och det är därför viktigt att du håller ett öga på priset om du vill investera dina surt förvärvade pengar i Celo-kryptot. Det är också viktigt att du väljer en handelsplattform där du får möjligheten att beskåda det senaste Celo-priset, förutom några andra parametrar, vilka omfattas av följande:

 • Välj den handelsplattform med de lägsta avgifterna och provisionerna.
 • Välj en handelsplattform som har det bästa urvalet av kryptovalutor.
 • Se alltid till att välja en handelsplattform med kurser uppdaterade i realtid.

Du kan enkelt köpa Celo från flera olika handelsplattformar. I skrivande stund så kan du välja bland flera välrenommerade plattformar, där några av våra utvalda favoriter utgörs av eToro , Saxo Bank och Capital.com. Här får du ta del av fördelaktiga handelsavgifter och inte minst tydliga verktyg för analys. Börja investera nu!

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Vad är det som bestämmer priset på Celo?

Det enkla svaret är att Celo, precis som alla andra kryptovalutor, drivs av utbudet och efterfrågan. Utbudet ämnar definiera antalet tillgängliga Celo, medan efterfrågan ämnar definiera antalet intresserade för kryptot i fråga.

Utan att komplicera det hela så kan man säga att ju färre Celo-mynt som det finns på markadne, samt ju fler intressenter som finns för kryptot i fråga, desto högre kan priset förväntas vara. På samm sätt så kommer utbudet, inklusive en lägre efterfrågan att leda till ett betydligt lägre pris.

Vänder man på resonemanget så ställer man sig naturligtvis frågan – vad är det som påverkar utbudet och efterfrågan ? Flera faktorer spelar in här, men efterfrågan påverkas främst av mediabevakning, kändisarnas åsikter, sociala forum och den allmänna publiciteten kring Celo.

Dessa faktorer tenderar att påverka Celo-priset:

 • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan är själva katalysatorn i det hela, det vill säga, vad som avgör om priset kommer att stiga eller falla när det kommer till CELO. Om efterfrågan är hög så kommer priset sannolikt att stiga, men om efterfrågan är låg kommer priset sannolikt att falla. Samtidigt måste Erbjudandet (antal mynt) måste även beaktas på närmare håll. Ettt krypto med ett stort utbud (t.ex. Shiba Inu) kommer med största sannolikhet ej att stiga så högt i pris så som exempelvis Bitcoin, där utbudet är lågt, varav priset naturligtvis är betydligt högre.
 • Mediebevakning/rykte: Det finns flera exempel på hur mediebevakning, rykten, viktiga personers åsikter och sociala forum kan komma att påverka efterfrågan och därmed själva priset på Celo. Bitcoin upplevde sin bästa tillväxt någonsin i början av 2022 som ett resultat av Teslas nyheter om att godkänna Bitcoin som en adekvat form av betalning för deras Teslor. Bitcoin omtalades med rätta som framtidens betalningsmetod av deras vd och grundare, vilket fick efterfrågan att skjuta i höjden. På samma sätt så bidrog en negativ publicitet (Teslas totala omvändning av Bitcoins godkännande, Kinas förbud mot mining, osäkerheten kring kryptovalutans strömförbrukning) att efterfrågan och priserna rasade. Därefter har kryptovalutan stigit igen på grund av en ny positiv publicitet.
 • Mining/Antalet mynt: Mining är en process för att verifiera transaktioner, något som i sin tur åstadkoms genom att lösa komplexa och omfattande uppgifter. De individer vilka väljer att ta sig an dessa uppgifter samt lösa dessa adekvat belönas med ett visst antal mynt, där mängden mynt utgörs av hur komplex uppgiften i fråga faktiskt är.

Det är viktigt att förstå att ovanstående faktorer är nära besläktade. Du är säkerligen medveten att under perioder med positiv mediebevakning, omnämnanden runt om olika sociala forum (återigen positiv) och dylikt kommer bidra till att efterfrågan på Celo ökar, något som i sin tur kommer bidra till att priset stiger. På samma sätt så vet du att negativ publicitet, såsom Kinas förbud mot mining, kommer leda till sjunkande efterfrågan och därmed fallande priser.

Celo prisutveckling – Kommer priset att stiga eller falla?

Eftersom priset drivs av instabila faktorer som utbud och efterfrågan, inklusive publicitet och rykte så är det ytterst svårt att sia om priset eftersom den är ytterst volatil, något som ska tilläggas stämmer in på kryptosäfren i övrigt.

Dessa faktorer gör det dock relativt svårt att förutse den kortsiktiga prisutvecklingen. I perioder med mycket publicitet kring kryptovalutor, speciellt Celo, där kryptot i fråga blir föremål för en positiv publicitet så kan du förvänta dig en stark tillväxt när det kommer till priset. 

Å andra sidan, är den övergripande publiciteten negativt så är det ganska sannolikt att kryptot även lär falla i värde, eftersom många sannolikt kommer vilja att göra sig av med den på en och samma gång.

Hur som helst så är det viktigt att komma ihåg det faktum att det även med lovande framtidsutsikter och dess auktoritära position på marknaden så klassificeras investeringar i Celo med en stor risk. Faktum är att risken för att förlora pengar är lika stor som att tjäna pengar.

Väljer du att investera så är det viktigt att ej spendera mer än du har råd att förlora. Du måste även alltid hålla ditt a la jour gällande den rådande kursutvecklingen för kryptot i fråga. Genom att göra det så kommer du att öka sannolikheten för vinster, samtidigt som du även begränsa potentialen för onödiga förluster.

Vi rekommenderar även att du läser artikeln om hur du går tillväga för att köpa Celo! 

KÖP CELO HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vilken är den rådande växelkursen för Celo (CELO)?

Kursen på Celo förändras för varje given sekund. För att hålla dig a la jour med den rådande kursen så kan du ta del av denna sida där vi listar för den rådande kursen för Celo.

Vad är det som bestämmer priset på Celo?

Priset på Celo bestäms av den rådande utbudet och efterfrågan. Det hela innebär rent konkret att ju fler personer som väljer att köpa Celo, desto mer sannolikt är det att priset för Celo lär stiga.

Hur mycket får man betala för ett Celo-mynt?

Priset för ett Celo-mynt förändras ständig. Högst upp i denna artikel så kan du beskåda priset för Celo i realtid, något som gör det enkelt att hänga med i svängarna.

Ska jag köpa Celo?

Det beror på din rådande investeringsstrategi. Du kan börja med att först läsa vår artikel om Celo för att enklare kunna utvärdera huruvida kryptot i fråga lämpar sig just för dina behov.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad