Köp DydX: Den totala 2022 guiden

dydx
dydx

dYdX (DYDX)

Price
19.50

Priset på DYDX varierar beroende på utbud och efterfrågan. På denna sida så kan du alltid beskåda uppdaterade DYDX-kurser, så du alltid kan beskåda det senaste DYDX (DYDX) priset.

Läs vidare när vi dyker in i prisprognosen för DYDX.

KÖP DYDX HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

DYDX prisgraf – Uppdaterad i realtid

KÖP DYDX HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Här kan du se den historiska prisutvecklingen för DYDX.

DYDX-växelkursen är som vilken annan kryptovaluta som helst, där växelkursen stiger och faller varje dag. Du bör just därför hålla ett öga på DYDX (DYDX) kursen dagligen, för att göra dig varse om vart kursen kan komma att bege sig.

DYDX pris – Här kan du köpa DYDX

DYDX-priset ändras dagligen och det är därför viktigt att du håller ett öga på priset om du vill handla med DYDX. Det är också viktigt att du väljer en handelsplattform där du kan se det senaste DYDX-priset. Du måste även beskåda en rad andra paramterar vilka återges i form av följande punkter:

 • Välj den handelsplattform med de lägsta avgifterna och provisionerna
 • Välj en handelsplattform som har det bästa urvalet av kryptovalutor
 • Se alltid till att välja en handelsplattform med kurser uppdaterade i realtid

Du kan enkelt spekulera i DYDX via en handelsplattform. Det finns många handelsplattformar att välja på, men våra utvalda favoriter utgörs av eToroSaxo Bank och Capital.com. Här får du ta del av fördelaktiga handelsavgifter och inte minst tydliga verktyg för analys. Börja investera nu!

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Vad bestämmer priset på DYDX?

Det enkla svaret är att DYDX, precis som nästan alla andra kryptovalutor, drivs av utbudet och efterfrågan. Utbudet ämnar definiera antalet tillgängliga DYDX, medan efterfrågan ämnar definiera antalet intresserade parter. Vad är det dock som rent konkret bestämmer priset för DYDX?

Ju färre mynt som finns på marknaden, och ju mer intressenter som det existerar, desto högre kommer priset att vara. På samma sätt kommer ett större utbud och en lägre efterfrågan att leda till ett betydligt lägre pris hos kryptovalutan i fråga.

Så det är främst utbud och efterfrågan på DYDX som avgör priset – men vad är det som egentligen påverkar utbudet och efterfrågan? Flera faktorer spelar in här, men efterfrågan påverkas av mediabevakning, kändisarnas åsikter, sociala forum och den allmänna publiciteten om DYDX.

Dessa faktorer påverkar ofta DYDX-priset:

 • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan är själva katalysatorn, det vill säga, det som avgör om priset kommer att stiga eller falla. Om efterfrågan är hög så kommer priset att stiga, men om efterfrågan är låg så kommer priset att falla. Samtidigt måste antalet mynt beaktas kritiskt. Kryptovalutor med ett stort utbud (t.ex. Shiba Inu) kommer med största sannolikhet aldrig mäkta med att uppleva ett så högt pris per enhet som t.ex Bitcoin, där utbudet är lågt, varav efterfrågan är massiv.
 • Mediebevakning/rykte: Det finns flera exempel på hur mediebevakning, rykten, viktiga personers åsikter och sociala forum kommit att påverka efterfrågan och därmed priset hos kryptovalutor. Bitcoin upplevde sin bästa tillväxt någonsin i början av 2021 som ett resultat av Teslas nyheter om att godkänna Bitcoin som betalning för sina elbilar, där flera också såg mycket positivt på tekniken i fråga. Bitcoin omtalades med rätta som framtidens betalningsmetod, vilket fick efterfrågan att skjuta i höjden. På samma sätt fick negativ publicitet (Teslas totala nekande av Bitcoin som betalningsmedel, Kinas förbud mot mining, osäkerheten kring kryptovalutans strömförbrukning) att efterfrågan och priserna rasade. Därefter har kryptovalutan stigit igen på grund av ny publicitet.
 • Mining/Antal mynt: Mining är en process som går ut på att verifiera transaktioner, något som i sin tur åstadkomms genom att lösa omfattande uppgifter. Personerna som löser dessa uppgifter belönas med ett visst antal mynt för varje uppgift som de lyckas lösa.

Det är viktigt att förstå att ovanstående faktorer är nära relaterade. Du vet att under perioder med adekvat mediebevakning, omnämnanden runt om i sociala forum och liknande kommer leda till att efterfråga på DYDX ökar, något som i sin tur kommer sannolikt få priset att stiga. På samma sätt så vet du att negativ publicitet, Kinas förbud mot mining, kommer leda till en sjunkande efterfrågan och därmed fallande priser.

Se fler priser på kryptovaluta.

DYDX prisutveckling – Kommer priset att stiga eller falla?

Eftersom priset drivs av volatila faktorer som utbud och efterfrågan på DYDX samt omnämnanden runt om i olika forum så är det helt klart att priset i sig är ganska volatilt. Dessa faktorer gör det dock relativt svårt att förutse den kortsiktiga prisutveckling. I perioder med mycket positiv publicitet så kan du förvänta dig en stark pristillväxt. Om opinionen däremot är negativ så kan man istället förvänta sig ett prisfall.

Hur som helst så är det viktigt att det även med lovande framtidsutsikter och sin betydande position på marknaden klassas som en investering med hög risk. Den historiska avkastningen och framtida prognoser är ingen garanti för framtida vinster. Här är risken att förlora pengar lika stor som att faktiskt tjäna pengar.

Om du völjer att investera så är det därför viktigt att ej spendera mer än du har råd att förlora, samtidigt som du håller dig uppdaterad gällande den rådande kursutvecklingen. Du kommer då lättare att kunna säkra vinsternaoch förhindra fratmida förluster.

Om du vill lära dig mer. Läs vår artikel: Köpa dYdX.

KÖP DYDX HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är växelkursen för DYDX (DYDX)?

Priset på DYDX ändras varje sekund. Du kan se det aktuella priset för DYDX här

Vad bestämmer priset på DYDX?

Priset på DYDX bestäms av utbud och efterfrågan. Det betyder att ju fler som köper DYDX, desto mer kommer priset i fråga att stiga.

Vad kostar en DYDX?

Priset på DYDX förändras ständigt, men du kan beskåda priset för DYDX-kryptot i realitid i vår artikel.

Ska jag köpa DYDX?

Det beror på din investeringsstrategi. Du kan börja med att läsa vår artikel om DYDX och i efterhand utvärdera om det lämpar sig som en adekvat investeringsform för din del.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad