Ethereum Name Service Kurs i Realtid (ENS/SEK) & Pris Diagram

ethereum-name-service
ethereum-name-service

Ethereum Name Service (ENS)

Price
87.81
KÖP ETHEREUM NAME SERVICE HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Priset på Ethereum Name Service varierar beroende på utbud och efterfrågan. På den här sidan kommer du alltid att se uppdaterade Ethereum Name Service-kurser, så att du alltid kan hitta det senaste Ethereum Name Service (ENS) priset.

Läs vidare när vi dyker in i prisprognosen för Ethereum Name Service.

Ethereum Name Service Course Graph – Uppdaterad i realtid

Här kan du se den historiska kursutvecklingen för Ethereum Name Service

Ethereum Name Service växelkurs är som vilken annan kryptovaluta som helst där växelkursen stiger och faller varje dag. Du bör därför hålla ett öga på Ethereum Name Service (ENS) kursen dagligen, för att se vart kursen är på väg.

Ethereum Name Service Pris – Här kan du köpa Ethereum Name Service

Priset på Ethereum Name Service ändras dagligen och det är därför viktigt att du håller koll på priset om du vill handla Ethereum Name Service. Det är också viktigt att du väljer den bästa kryptovalutaplattformen för dig där du kan se den senaste Ethereum Name Service-kursen, förutom de andra parametrarna nedan:

 • Välj den handelsplattform med de lägsta avgifterna och provisionerna
 • Välj en plattform som har det bästa urvalet av kryptovalutor
 • Se alltid till att välja en plattform med kurser uppdaterade i realtid

Du kan enkelt köpa Ethereum Name Service från en handelsplattform. Det finns många att välja på, men våra utvalda favoriter är handelsplattformen eToro , Saxo Bank och Capital.com . Här får du fördelaktiga handelsavgifter, och inte minst tydliga verktyg för analys. Börja shoppa nu!

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 76% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 83,45% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Vad bestämmer priset på Ethereum Name Service?

Det enkla svaret är att Ethereum Name Service, precis som nästan alla andra kryptovalutor, drivs av utbud och efterfrågan. Utbud betyder antalet tillgängliga Ethereum Name Service, medan efterfrågan betyder antalet intresserade. Så hur många mynt finns det och hur många kommer att köpa Ethereum Name Service? Du kan även läsa mer om krypto för nybörjare här om du vill ha mer grundläggande kunskap om kryptovaluta.

Ju färre mynt på marknaden, och ju mer intresserade, desto högre pris. På samma sätt kommer ett större utbud och en lägre efterfrågan att leda till ett lägre pris.

Så det är främst utbud och efterfrågan på Ethereum Name Service som avgör priset – men vad påverkar utbud och efterfrågan ? Flera faktorer spelar in här, men efterfrågan påverkas av mediabevakning, kändis åsikter, sociala forum och den allmänna publiciteten om Ethereum Name Service. Erbjudandet styrs enkelt och enkelt av antalet mynt. Du kan också se några av de bästa tipsen om kryptovaluta .

Dessa faktorer påverkar Ethereum Name Service-priset:

 • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan är själva katalysatorn, dvs. vad som avgör om priset kommer att stiga eller falla för ESA. Om efterfrågan är hög kommer priset att stiga, men om efterfrågan är låg kommer priset att falla. Samtidigt måste Erbjudandet (antal mynt) beaktas. En krypto med stort utbud (t.ex. Shiba Inu) kommer med största sannolikhet inte att uppleva ett så högt pris per. Mynt som t.ex Bitcoin, där utbudet är lågt.
 • Mediebevakning/rykte: Det finns flera exempel på hur mediebevakning, anseende, viktiga personers åsikter och sociala forum kan påverka efterfrågan och därmed priset. Bitcoin upplevde sin bästa tillväxt någonsin i början av 2021 som ett resultat av Teslas nyheter om att godkänna Bitcoin på sina elbilar, där flera också ser mycket positivt på tekniken. Bitcoin omtalades med rätta som framtidens betalningsmetod, vilket fick efterfrågan att skjuta i höjden. På samma sätt fick negativ publicitet (Teslas totala återföring av bitcoins godkännande, Kinas förbud mot gruvdrift, osäkerhet kring kryptovalutans strömförbrukning) att efterfrågan och priserna rasade. Därefter har kryptovalutan stigit igen på grund av ny publicitet.
 • Mining / Antal mynt: Mining är en process för att verifiera transaktioner, och detta görs genom att lösa omfattande uppgifter. Personerna som löser dessa uppgifter belönas med ett visst antal mynt.

Det är viktigt att förstå att ovanstående faktorer är nära relaterade. Du vet att under perioder med bra mediebevakning, sociala forum och liknande kommer efterfrågan på Ethereum Name Service att öka, vilket i sin tur kommer att höja priset. På samma sätt vet du att negativ publicitet, som Kinas förbud mot gruvdrift, kommer att leda till sjunkande efterfrågan och därmed fallande priser.

Följ också live Bitcoin-kursen eller live Ethereum-kursen .

Ethereum Name Service Prisutveckling – Kommer priset att stiga eller falla?

Eftersom priset drivs av volatila faktorer som utbud och efterfrågan på Ethereum Name Service samt publicitet och rykte, är det ganska tydligt att cryptocurrency live-växelkurser är ganska volatila. Dessa faktorer gör det dock relativt svårt att förutse kortsiktig prisutveckling. I perioder med mycket publicitet kring kryptovaluta och speciellt Ethereum Name Service, och särskilt positiv publicitet, kan du förvänta dig en stark pristillväxt. Om publiken däremot är negativ kan man förvänta sig ett prisfall.


Hur som helst är det viktigt att det även med lovande framtidsutsikter och sin betydande position på marknaden är en investering med risk. Historisk avkastning och framtida prognoser är ingen garanti för vinst. Här är risken att förlora pengar lika stor som att tjäna pengar.

Om du investerar är det därför viktigt att inte spendera mer än du kan förlora och att hålla dig uppdaterad om kursutvecklingen. Du kommer då lättare att säkra vinster och förhindra förluster.

Läs också mer om Ethereum Name Service i vår köpartikel Ethereum Name Service .

KÖP ETHEREUM NAME SERVICE HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är växelkursen för Ethereum Name Service (ENS)?

Hastigheten för Ethereum Name Service ändras varje sekund. 
Du kan se den aktuella kursen för Ethereum Name Service här

Vad bestämmer priset på Ethereum Name Service?

Priset på Ethereum Name Service bestäms av utbud och efterfrågan. 
Det betyder att ju fler som köper Ethereum Name Service, desto mer stiger priset.

Hur mycket kostar en Ethereum-namntjänst?

Priset på Ethereum Name Service förändras ständigt, men du kan se i vår artikel priset på Ethereum Name Service 100% uppdaterat i realtid.

Ska jag köpa Ethereum Name Service?

Det beror på din investeringsstrategi. Du kan börja med att läsa vår artikel om Ethereum Name Service och därefter se om det är en bra investering för din strategi.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad