Hedera Hashgraph Kurs i Realtid (HBAR/SEK) & Pris Diagram

hedera-hashgraph
hedera-hashgraph

Hedera (HBAR)

Price
0.726588
KÖP HEDERA HASHGRAPH HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Priset på Hedera Hashgraph varierar beroende på utbud och efterfrågan. På den här sidan ser du alltid uppdaterade Hedera Hashgraph-kurser, så att du alltid kan hitta den senaste Hedera Hashgraph (HBAR)-utmärkelsen.

Läs vidare när vi dyker in i prisprognosen för Hedera Hashgraph.

Hedera Hashgraph Course Graph – Uppdaterad i realtid

Här kan du se den historiska kursutvecklingen för Hedera Hashgraph.

Hedera Hashgraph-växelkursen är som vilken annan kryptovaluta som helst, med växelkursen som stiger och faller varje dag. Du bör därför hålla ett öga på Hedera Hashgraph (HBAR) kursen dagligen, för att se vart kursen är på väg.

Hedera Hashgraph Pris – Här kan du köpa Hedera Hashgraph

Hedera Hashgraph priset ändras dagligen och det är därför viktigt att du håller ett öga på priset om du vill handla Hedera Hashgraph. Det är också viktigt att du väljer den bästa kryptovalutaplattformen för dig där du kan se den senaste Hedera Hashgraph-växelkursen, förutom de andra parametrarna nedan:

 • Välj den handelsplattform med de lägsta avgifterna och provisionerna
 • Välj en plattform som har det bästa urvalet av kryptovalutor
 • Se alltid till att välja en plattform med kurser uppdaterade i realtid

Du kan enkelt köpa Hedera Hashgraph från en handelsplattform. Det finns många att välja på, men våra utvalda favoriter är handelsplattformen eToro , Saxo Bank och Capital.com . Här får du fördelaktiga handelsavgifter, och inte minst tydliga verktyg för analys. Börja shoppa nu!

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 76% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 83,45% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Vad avgör Hedera Hashgraphs kurs?

Det enkla svaret är att Hedera Hashgraph, precis som nästan alla andra kryptovalutor, drivs av utbud och efterfrågan. Utbud betyder antalet tillgängliga Hedera Hashgraph, medan efterfrågan betyder antalet intresserade. Så hur många mynt finns det och hur många kommer att köpa Hedera Hashgraph? Du kan även läsa mer om krypto för nybörjare här om du vill ha mer grundläggande kunskap om kryptovaluta.

Ju färre mynt på marknaden, och ju mer intresserade, desto högre pris. På samma sätt kommer ett större utbud och en lägre efterfrågan att leda till ett lägre pris.

Så det är främst utbud och efterfrågan på Hedera Hashgraph som avgör priset – men vad påverkar utbud och efterfrågan ? Flera faktorer spelar in här, men efterfrågan påverkas av mediabevakning, kändis åsikter, sociala forum och den allmänna publiciteten om Hedera Hashgraph. Erbjudandet styrs enkelt och enkelt av antalet mynt. Du kan också se några av de bästa tipsen om kryptovaluta .

Dessa faktorer påverkar Hedera Hashgraph-priset:

 • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan är själva katalysatorn, dvs. vad som avgör om priset kommer att stiga eller falla för HBAR. Om efterfrågan är hög kommer priset att stiga, men om efterfrågan är låg kommer priset att falla. Samtidigt måste Erbjudandet (antal mynt) beaktas. En krypto med stort utbud (t.ex. Shiba Inu) kommer med största sannolikhet inte att uppleva ett så högt pris per. Mynt som t.ex Bitcoin, där utbudet är lågt.
 • Mediebevakning/rykte: Det finns flera exempel på hur mediebevakning, anseende, viktiga personers åsikter och sociala forum kan påverka efterfrågan och därmed priset. Bitcoin upplevde sin bästa tillväxt någonsin i början av 2021 som ett resultat av Teslas nyheter om att godkänna Bitcoin på sina elbilar, där flera också ser mycket positivt på tekniken. Bitcoin omtalades med rätta som framtidens betalningsmetod, vilket fick efterfrågan att skjuta i höjden. På samma sätt fick negativ publicitet (Teslas totala återföring av bitcoins godkännande, Kinas förbud mot gruvdrift, osäkerhet kring kryptovalutans strömförbrukning) att efterfrågan och priserna rasade. Därefter har kryptovalutan stigit igen på grund av ny publicitet.
 • Mining / Antal mynt: Mining är en process för att verifiera transaktioner, och detta görs genom att lösa omfattande uppgifter. Personerna som löser dessa uppgifter belönas med ett visst antal mynt.

Det är viktigt att förstå att ovanstående faktorer är nära relaterade. Du vet att i perioder med bra mediebevakning, sociala forum och liknande kommer efterfrågan att öka på Hedera Hashgraph, vilket i sin tur får priset att stiga. På samma sätt vet du att negativ publicitet, som Kinas förbud mot gruvdrift, kommer att leda till sjunkande efterfrågan och därmed fallande priser.

Följ även Gala-kursen eller Dai-kursen .

Hedera Hashgraph prisutveckling – Kommer priset att gå upp eller ner?

Eftersom priset drivs av volatila faktorer som utbud och efterfrågan på Hedera Hashgraph samt publicitet och rykte är det helt klart att kryptovalutakurserna är ganska volatila. Dessa faktorer gör det dock relativt svårt att förutse kortsiktig prisutveckling. I perioder med mycket publicitet kring kryptovaluta och speciellt Hedera Hashgraph, och särskilt positiv publicitet, kan du förvänta dig en stark pristillväxt. Om publiken däremot är negativ kan man förvänta sig ett prisfall.


Hur som helst är det viktigt att det även med lovande framtidsutsikter och sin betydande position på marknaden är en investering med risk. Historisk avkastning och framtida prognoser är ingen garanti för vinst. Här är risken att förlora pengar lika stor som att tjäna pengar.

Om du investerar är det därför viktigt att inte spendera mer än du kan förlora, och hålla dig uppdaterad om kursutvecklingen. Du kommer då lättare att säkra vinster och förhindra förluster.

KÖP HEDERA HASHGRAPH HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är växelkursen för Hedera Hashgraph (HBAR)?

Kursen för Hedera Hashgraph ändras varje sekund. Du kan se aktuell kurs av Hedera Hashgraph här

Vad avgör Hedera Hashgraphs kurs?

Priset på Hedera Hashgraph bestäms av utbud och efterfrågan. 
Det betyder att ju fler som köper Hedera Hashgraph, desto mer stiger priset.

Vad kostar en Hedera Hashgraph?

Priset på Hedera Hashgraph förändras ständigt, men i vår artikel kan du se priset på Hedera Hashgraph 100% uppdaterat i realtid.

Ska jag köpa Hedera Hashgraph?

Det beror på din investeringsstrategi. Du kan börja med att läsa vår artikel om Hedera Hashgraph och i efterhand se om det är en bra investering för din strategi.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad