Köp 1inch: Den totala 2022 guiden

”Hur köper man 1inch?” är en fråga som dyker upp hela tiden, och i den här artikeln så får du reda på hur du går tillväga rent konkret!

Vår omfattande steg-för-steg-guide visar dig enkelt hur du får tag i den snabba DeFi-token. Du hittar också svar på vad som är det bästa stället att handla på kryptot i fråga.

Inte nog med det, vi förklarar också vad som gör detta till en spännande investering och varför krypton har kommit att bli så populär. Undrar du vad 1Inch är för något? Då bör du läsa vidare i denna artikel.

KÖP 1INCH IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Varför ska du köpa 1inch?

 • 1Inch token har haft en formidabel tillväxt på cirka 100% sedan lanseringen i slutet av 2020.
 • Krypton spås av olika analysföretag, inklusive WalletInvestor, att stiga med cirka 400% till 2025.
 • Du kan köpa 1inch till ett lågt pris på cirka $4.
 • Priset är volatilt. Detta gör att du kan spekulera i prisrörelser och uppnå avkastning på kort sikt.
KÖP 1INCH IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Köp 1inch – Steg för steg

Köpprocessen är inte särskilt omfattande och kräver endast några minuter i omfång. Allt du behöver göra är att:

 • Hitta en lämplig handelsplattform
 • Registrera dig och skapa ett konto
 • Sätt in medel på ditt konto
 • Kom igång med investeringen
 • Som redan skrivit så är eToro vårt favoritställe att köpa krypto från och det är just därför denna guide är baserad på eToro.

Vill du använda andra plattformar i stället? Nedan beskriver vi de faktorer du bör tänka på när du väljer en kryptovalutabörs.

Steg 1 – Välj kryptobörs

Utbudet av kryptobörser är enormt och därför kan det vara krävande att veta vilken man ska välja. Dessa faktorer är dock viktiga att titta på:

 • Säkerhet: Viktigast av allt, se till att din plattform är säker. Först när handelsplattformen är reglerad och licensierad så kan du veta att den är säker.
 • Kostnader: Kostnader som courtage, distribution, insättningar, uttag etc. är elementära att titta på. Ju mindre du betalar i avgift, desto mer har du kvar i form av vinster.
 • Användarvänlighet: Bedöm din erfarenhetsnivå och välj plattform därefter. Flera av dagens plattformar är i själva verket reserverade för aktiva handlare med lång erfarenhet. En viktig anledning till att eToro är vår favorit är för att det är en plattform anpassad för alla.
 • Urval: Ett större urval gör det lättare att diversifiera portföljen. Detta är ett bra och smart sätt att sprida risker.
 • Socialt nätverk: Ett socialt nätverk är ett bra ställe att dela innehåll och erfarenheter med varandra. Det är också ett bra ställe att lära av andra. Till exempel är eToro världens största sociala handelsplattform med miljontals aktiva användare.
 • Verktyg och andra funktioner: Leta efter funktioner så som ”stop-loss”, ”take-profit”, ”Copytrading”, och naturligtvis analysverktyg. Detta för att hjälpa dig att generera vinster, samtidigt som du begränsar förlusterna.

I förhållande till de nämnda faktorerna så är det inte konstigt att eToro är vår givna favorit. Urvalet är tillfredsställande, du kan investera i 30+ krypto, samt andra finansiella tillgångar, där avgifterna är låga.
Det finns med andra ord ingen risk att vinsten äts upp. Dessutom är plattformen mycket säker och pålitlig.

Det regleras av bland annat CySec och har även strikta säkerhetsrutiner som skyddar användarna. Dessutom är den svenska delen anpassad för alla typer av investerare, oavsett erfarenhetsnivå. Om du däremot bara spekulerar i kursrörelser genom så kallade CFD:er så kanske Capital är ett lika bra val. Här är kryptourvalet större men spridningen något lägre.

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 76% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 83,45% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Steg 2 – Skapa ett konto

När du har hittat din föredragna plattform så måste du besöka webbplatsen och registrera dig som användare. Du kan sedan skapa ett konto.

Besök hemsidan och klicka på ”Gå med nu”

Skapa ett konto på eToro

Klicka på ”Gå med nu” för att komma till sidan där du fyller i dina uppgifter. När du har gjort detta så kommer du att få ett e-postmeddelande från eToro som du måste bekräfta. När detta är gjort så kan du sätta in pengar på ditt konto. Via bankkort eller PayPal där den minsta insättningen är $50, till skillnad från $500 om du väljer att göra en banköverföring.

Du måste också svara på investeringsrelaterade frågor, samt verifiera dig genom att bekräfta ditt ID. Detta görs antingen med pass eller annat ID-kort. Anledningen till att du måste lämna ”känslig information” är för att alla reglerade handelsplattformar har så kallade KYC-procedurer. Det här är rutiner som ska skydda dig som användare, samt förhindra olaglig aktivitet som penningtvätt.

Steg 3 – Köp 1inch

Att investera 1inchsmynt är väldigt enkelt med eToro. Du kan antingen söka i sökfältet eller gå till kategorin «Krypto/Mynt» och sedan bläddra bland tillgängliga val.

Se kryptovalutor på eToro

Sök på «1Inch» och klicka på sökresultatet:

Sök efter 1Inch

Du kommer då till «Huvudsidan» för krypto i fråga. Här hittar du mer information om krypton, inklusive 1Inch pris, graf över utvecklingen och aktuell handelsvolym. För att köpa, klicka på ”Handla”.

Köpa 1Inch

Du kommer då att omdirigeras till själva köpsidan. Här väljer du det belopp du vill köpa för eller antalet 1Inch tokens du vill köpa. Klicka sedan på ”Öppna affär” för att handla investera i dina första 1inch mynt!

Vad är 1inch?

1Inch är en ”DEX”-aggregator, även känd som en decentraliserad börs, som syftar till att hjälpa användare att hitta de lägsta handelsavgifterna över olika DeFi-plattformar. Det betyder att 1Inch-plattformen söker efter de lägsta handelsavgifterna och föreslår hur du bör handla kryptovalutor.

Detta protokoll utvecklades av två mjukvaruutvecklare vid namn Sergei Kunz och Anton Bukov. De har båda lång erfarenhet av bland annat cybersäkerhet och har länge sysslat med decentraliserad ekonomi.

Decentraliserad finansiering kategoriseras som finansiella tjänster utan behov av mellanhänder som en bank. Utvecklarna ville ha en handelsplattform, eller en börs, där du och andra användare kan ”byta”, samt köpa och sälja kryptovaluta utan att involvera en mellanhand.

Utvecklingen av DeFi-plattformen startade 2019 och i slutet av 2020 lanserades 1Inch, som den första börsen som effektivt sökte efter de lägsta handelsavgifterna över decentraliserade börser.

Vad gör 1inch så unik?

Det unika med 1Inch är att plattformen hittar och tipsar om var du kan handla ”så billigt som möjligt”.
Föreställ dig att du köper stora mängder krypto, och då med jämna mellanrum. För varje handel måste du betala en avgift. I takt med att affärerna hopar sig ökar också avgifterna. 1Inch syftar till att förhindra att framför allt handlare upplever att avgifterna äter upp investeringsbeloppet.

Dessutom har plattformen lagt stor vikt vid användarvänlighet, vilket märks i deras användargränssnitt. Det är en enkel och entydig plattform utan omfattande och komplexa funktioner. Detta har gjort 1Inch till en av de mest framstående DeFi-applikationerna för tillfället.

1inch logo

Är 1inch en bra investering?

Ingen kan med säkerhet säga om 1Inch token kommer att visa sig vara en bra investering eller inte. Det finns prognoser om att priset kommer att stiga i framtiden, men det är bara antaganden och inga garantier.
Det som å andra sidan får 1Inch att framstå som en potentiellt bra investering är det faktum att priset redan har en stark tillväxt och så klart plattformens potentiella betydelse för framtiden.

1Inch har ökat med cirka 100% sedan lanseringen, förutom att krypton för närvarande upplever hög efterfrågan. Detta indikerar fortsatt pristillväxt i framtiden. Det är också beundransvärt hur snabbt krypton har vuxit i popularitet på en mycket konkurrensutsatt marknad.

Populariteten beror förmodligen på själva syftet med plattformen. Detta är det första protokollet att leta efter och hitta de lägsta handelsavgifterna för DEX-omrörare, vilket är inget annat än unikt.

Skulle decentraliserade börser antas i större utsträckning i framtiden råder det ingen tvekan om att 1Inch kan stiga över mycket. Potentialen är skyhög, men du måste också vara medveten om risken.

Vilken risk kommer det hela med?

Kryptoinvesteringar anses vara högrisk av flera skäl. Först och främst är det ett oreglerat objekt, där priset endast styrs av förhållandet mellan utbud och efterfrågan. Det innebär att priset kommer att fluktuera kraftigt, vilket gör att priset svänger kraftigt, och vilket också gör att priset i princip kan sjunka till noll och ingenting när som helst.

Dessutom råder det stor oenighet om kryptovalutans betydelse för framtiden. Vissa anser att det är tidernas spekulationsbubbla, nästan ”dotcom-bubblan” från början av 2000-talet, medan andra tror att krypto-, defi- och blockkedjeteknologi har kommit för att stanna.

Skulle detta visa sig vara en bubbla kan förlusterna bli ödesdigra, men är det faktiskt något som i större utsträckning för ett fotfäste finns det inga gränser för hur mycket krypto stiger. Så den potentiella uppsidan är astronomisk, men det är även risken.

Fördelar

 • Kryptovalutan i fråga har vuxit adekvat under det senaste året.
 • Hög efterfrågan indikerar framtida pristillväxt, åtminstone på kort sikt
 • Det är en av de snabbast växande DeFi-applikationerna. Decentraliserad finans har blivit en mycket populär marknad under 2020 och 2021.
 • Prisvolatilitet gör att du kan uppnå höga vinster på kort sikt.

Nackdelar

 • Hög volatilitet innebär också högre risk.
 • Kryptovalutor är oreglerade objekt som endast styrs av utbud och efterfrågan. Om allmänheten upplever krypton som obetydlig kan priset i princip sjunka till noll.

1inchs växelkurs – Kommer token att öka i framtiden?

Som nämnts i avsnittet ovan vet ingen säkert om priset kommer att stiga eller sjunka i framtiden. Det finns dock i nuläget starka indikationer på att priset kommer att stiga, åtminstone på kort sikt. Detta beror på hög efterfrågan.

Det enda som kan sägas säkert är att 1Inch-priserna kommer att fluktuera, något det också har gjort fram till nu. Till exempel är priset upp 100% sedan lanseringen, men fortfarande rejält ner sedan toppen i maj. Samtidigt har krypton stigit med 30% den senaste månaden.

Du måste med andra ord räkna med att kursen sjunker och stiger flera procent under korta perioder, som när kursen sjönk med runt 100 % på bara 10 dagar i mitten av maj. Men vad är det som gör att priset fluktuerar så mycket?

Följande faktorer påverkar 1inch priset:

 • Tillgång och efterfrågan
 • Nyheter, hype, publicitet, sociala forum, etc
 • Utvecklingen av krypton och resten av marknaden

Sammanfattning – Ska jag köpa 1inch?

Huruvida du ska köpa 1Inch eller inte beror på din risktolerans. Om du har kontroll över nerverna så kan 1Inch passa bra för långsiktiga investerare som tror på att kryptomarknaden och i synnerhet decentraliserade finanser kommer att fortsätta växa. Krypton även redan påvisat en stark tillväxt.

Dessutom kan krypton, som för övrigt gäller de flesta kryptovalutor, vara ett fördelaktigt objekt för aktiva handlare. På grund av de frekventa prisrörelserna är det fullt möjligt att uppnå högre vinster på kort sikt.

Vad du ändå måste komma ihåg är att risken du tar när det kommer till investeringar i 1inch och kryptovalutor ganska hög. Du får således aldrig unna dig att investera mer pengar än du har råd att förlora.

KÖP 1INCH IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är 1inch?

1Inch är en kryptovaluta som tillhör en DeFi-plattform som hittar de bästa handelsavgifterna över decentraliserade börser.

Var kan jag köpa 1inch?

Du kan köpa 1Inch på en handelsplattform som eToro. Detta är en världsledande plattform med ett antal prisbelönta funktioner.

Hur mycket kostar 1inch ?

1icnh kryptot har ett värde för närvarande på $4,3 dollar per mynt.

Hur köper man 1inch?

Du måste först skapa ett konto på en handelsplattform. Vi rekommenderar eToro. Du måste sedan göra en insättning innan du kan köpa 1Inch.

Är 1inch en bra investering?

1Inch har vuxit bra under det senaste året och förväntas stiga i framtiden på grund av hög efterfrågan. Det finns alltså indikationer på att det kan vara en bra investering, men kom ihåg att en hög risk för förlust också är inblandad.

Kommer 1inch att stiga i värde?

Det finns flera prognoser som visar att priset kommer att stiga. Ingen vet dock säkert. Prognoser och historisk avkastning är aldrig en garanti.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad