Köp Ankr: Den totala 2022 guiden

Vill du investera i kryptovalutan Ankr (ANKR)? Vår steg-för-steg guide visar dig hur! I guiden går vi igenom hela processen och visar dig hur du går tillväga genom att illustrear det hela med 5 ”enkla att följa”-steg.

Oavsett om du är nybörjare eller expert så kan du använda dig av vår guide för att lära dig mer om kryptovalutan Anchor.

Vill du börja investera i Ankr nu? Klicka på knappen nedan. Annars kan du fortsätta att läsa vidare och ta reda på mer om Ankr innan du fattar ett beslut.

KÖP ANKER HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Primära fördlear med Ankr (ANKR)

 • Ankr är en molnplattform som konkurrerar med andra tjänster såsom Amazon AWS och dylikt.
 • Tillväxten av företaget ökar på grund av konkurrensfördelen i att kunna erbjuda ett lågt pris och miljövänlig service.
 • Ankr är decentraliserad cloud computing, som har många fördelar jämfört med traditionella leverantörer.
KÖP ANKER HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Köp Anchor – Steg-för-steg

Vår steg-för-steg guide hjälper dig att köpa Anchor enkelt och snabbt. Du kan antingen tillämpa den korta versionen nedan eller förflytta dig längre ned och få hjälp med varje steg.

Steg 1 – Välj rätt handelsplattform

Det första steget för att investera i Ankr är att välja en handelsplattform. I den här artikeln utgår vi från att du vill investera i Ankr, men om du senare vill använda din Ankr som betalningsmedel är det även möjligt med eToro som är den handelsplattform vi rekommenderar.

Det existear ett stort antal olika handelsplattformar på marknaden idag som erbjuder dig möjligheten att köpa och sälja Ankr, men tyvärr så har många av dem höga avgifter och en rad olika säkerhetsproblem.

Vi har samlat ett antal plattformar nedan i vår topplista som vi alla har handlat på och bedömt utifrån:

 • Säkerhet
 • Avgifter
 • Enkel användning
 • Investeringsvägledning
 • Verktyg och andra funktioner

Baserat på ovanstående faktorer föredrar vi eToro handelsplattform. De är licensierade i EU, har rimliga priser och är mycket användarvänliga för både nybörjare och erfarna.

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Steg 2 – Skapa ett konto

När du har gjort ditt val och bestämt dig för vilken handelsplattform du vill handla från så är nästa steg i de thela att skapa ett konto.

Nedan så visar vi dig steg-för-steg hur du åstadkommer det hela med eToro, men du kan med största sannolikhet även tillämpa guiden för andra plattformar.

Börja med att trycka på knappen nedan för att gå till eToro

Fyll nu i dina uppgifter och tryck på ”Börja handla”

eToro

Du ska nu ha fått ett mejl från eToro med en unik verifieringslänk som du måste klicka på som ett led i att bekräfta ditt handelskonto. När detta är gjort så kan du gå vidare till att sätta in pengar på ditt konto. Du kan göra det antinge via betalkort eller PayPal där den minsta insättningen $50, till skillnad från $500 om du väljer att göra en banköverföring.

Du måste också svara på en rad investeringsrelaterade frågor samt verifiera dig själv genom ett ID. Detta kan åstaedkommas antingen med ett pass eller annat körkort. Anledningen till att du behöver lämna ut ”känslig information” är för att alla reglerade handelsplattformar har så kallade KYC-procedurer. Det här är rutiner som ska skydda dig som användare samt förhindra olaglig aktivitet som penningtvätt.

Steg 3 – Köp Ankr

Att köpa Ankr utgör nästa steg på listan.

Nu när du har skapat ditt konto och satt in pengar är det enkelt att investera i Ankr.

Du kan antingen skriva in ”Anchor” i sökfältet högst upp på sidan eller använda menyn till vänster och klicka på ”Handlesmarknader” för att sedan välja kategorin ”Krypto”

Du är nu inne på sidan för Anchor och måste klicka på ”Handla” för att göra din första investering i Ankr.

ANKR

Du kan nu ange det belopp du vill köpa Ankr för. Det minsta beloppet du kan handla för är $50.

När du har angett beloppet, tryck på ”Öppna affär” för att köpa.

Köp ANKR

Du kan nu följa utvecklingen av din investering genom att klicka på ”Portfölj” i menyn till vänster.

Steg 4 – Sälj Ankr (ANKR)

Som investerare så kommer du någon gång vilja sälja av din investering. Antingen för att ta ut vinsten eller begränsa en förlust.

I skärmdumparna nedan använder vi oss av Bitcoin för att illustreara det hela, men tillvägagångssättet fungerar likadant för alla kryptovalutor .

Det första du behöver göra är att klicka på ”Portfölj” i menyn till vänster.

Klicka sedan på Ankr för att se alla dina öppna positioner med kryptot.

Sälj ankare (ANKR)

För att stänga din position såmåste du klicka på det röda krysset till höger.

Sälj ankare (ANKR)

Innan du stänger handeln måste du vara medveten om att du är skyldig, du är skyldig att lämna ut alla slutna affärer på din årsredovisning och kommer att beskattas för detta.

Om du vill avsluta handeln trycker du nu på ”Stäng handeln” varefter pengarna och eventuella vinster överförs direkt till ditt eToro-konto. Du kan nu ta ut pengarna till ditt bankkonto om du vill.

Sälj ankare (ANKR)

Vad är Ankr?

Anchor är en blockkedjebaserad-kryptovaluta som har försökt lösa några av de problem som ofta kan beskådas inom blockkedja-branschen. Ankr har fokuserat på cloud computing som en del av framtiden där de vill öka effektiviteten i Ethereum blockkedje-ekosystemet.

Målet med Ankr är att hjälpa t.ex. företag att tjäna pengar på inaktiva datacentrets utrymmeskapacitet, där man kan dela dess resurser och tillhandahålla lediga blockkedjebaserade värdalternativ.

Ankr försöker alltså skapa en marknadsplats och infrastrukturplattform som är molnbaserad och som gynnar både slutanvändare, men även företag som har tillgänglig datautrymmeskapacitet, så att alla vinner på sin teknik.

Ankr har ett totalt marknadsvärde på $618 miljoner dollar och lyder idag som nummer 101 bland de andra kryptovalutorna baserat på marknadsvärdet. På grund av det så har man etablerat sig som en av de större kryptovalutorna, med en teknik som kan minska kostnaderna vilka kan finnas på blockkedje-nätverket , där det kommer att nyttja ledig datorkraft.

Om du funderar på att investera i andra kryptovalutor så rekommenderar vi att du läser vårt inlägg om hur du köper kryptovalutor.

Är Ankr en bra investering?

Om ANKR är en bra investering beror på hur många användare som kommer välja att äga det i framtiden, samt om det kommer existera konkurrenter vilka har förmågan att erbjuda en bättre teknik än Ankr. Men med ett marknadsvärde på $618 miljoner dollar så ligger de ganska högt bland de andra kryptovalutorna.

Många individer tror att Ankr kan lämpa sig som en bra investering, eftersom de har en gräns på 10 miljarder ANKR-tokens, som redan har förverkats ska tilläggas samt med tanke på att en ökad efterfrågan kommer leda till att priset på Ankr kryptovalutan stiger. Dock så är inte detta en garanti för att så kommer inträffa i framtiden.

Ankr har skapat en lösning som kan förenkla mycket processor inom kryptovaluta, där en kostnadseffektiv molnbaserad tjänst erbjuds, ett användarvänligt för investerare, där de inblandade kan tjäna in olika belöningar genom att helt enkelt göra affärer. Eftersom ANKR löser ett av de stora problemen inom kryptovaluta-sfären så finns det indikationer på att de potentiellt kan bli en av de ledande i branschen.

Se Ankr kursutvecklingen i realtid.

KÖP ANKER HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är Ankr?

Anchor är en decentraliserad digital valuta som även benämns för som kryptovaluta. 
Priset på Ankr bestäms av utbud/efterfrågan där den utgjort en populär investering under flera år.

Hur köper man ett Ankr (ANKR)?

Du kan köpa Ankr via en kryptovalutabörs, handelsplattform eller genom att handla direkt från en annan person. Det hela är inte svårarer än att göra en kontoöverföring. Tyvärr så kan du inte köpa Ankr hos de svenska bankerna (ännu). Vi har skrivit en guide där du kan äga din första Ankr inom 5 minuter.

Läs mer i vår guide om att köpa Ankr

Hur investerar man i Ankr?

Du kan investera i Ankr antingen genom att direkt köpa en Ankr, eller genom att investera i en CFD som följer priset på Ankr. Om du inte vill använda Ankr som betalningsmedel är det ofta enklast att köpa en CFD, men du måste vara uppmärksam på eventuella avgifter.

Kan jag köpa Ankr med kreditkort?

Du kan köpa Ankr med kreditkort på nästan alla kryptovalutabörser. 
Handelsplattformen eToro erbjuder dig också möjligheten att betala med kreditkort när du investerar, vilket innebär att du inte behöver vänta flera dagar på en kontoöverföring.

Kan jag köpa Ankr med kontoöverföring?

Du kan köpa Ankr med kontoöverföring hos alla kryptovalutabörser. Denna metod används oftast om det hela handlar om stora summor som man vill investera i. Nackdelen är att man måste vänta flera dagar innan pengarna kan investeras. På handelsplattformen eToro kan du köpa Ankr med kontoöverföring om du överför minst $200.

Måste man betala skatt på Ankr?

När du som privatperson köper och säljer Ankr betraktas hela som en form av spekulation med syftet att generera positiva avkastningar. Du är just därför skyldig att ta upp det hela i din eklaration oavsett om du gått med vinst eller förlust.

Hur säljer man av sitt Ankr innehav?

Hur du höjer av dott Amlr ommejav beror främst på hur du köpte den. Om det handlar om en CFD så stänger du helt enkelt handeln hos handelsplattformen och tar ut dina pengar, men om de förvaras i en digital plånbok så måste du sälja dem via en kryptovalutabörs.

Kan man köpa Ankr på banken?

Du kan inte köpa Ankr hos de svenska bankerna. Vissa enskilda banker s låter dig köpa en CFD som följer priset på Ankr, men om du vill äga en Ankr explicit så måste du hitta en annan handelsplattform som t.ex. eToro.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad