Köp Basic Attention Token: Den totala 2022 guiden

Har du funderingar eller tanker på att köpa Basic Attention Token (BAT)? Eller vill du bara ta reda på vad Basic Attention Token är för en kryptovaluta?

Basic Attention Token är en blockkedja-reklamplattform där användare kan erhålla belöningar när det väljer att titta på annonser medan annonsörer i sin tur ämnar få ut mer av sina ansträngningar när det kommer till den marknadsmässiga aspekten.

Priset på Basic Attention Token bestäms av utbud/efterfrågan och det finns ingen central instans som har som mål att försöka minimera fluktuationerna. Det hela innebär i sin tur att bra/dåliga nyheter eller stora investerare vilka väljer att köpa/sälja av sitt innehav kan ha stor inverkan på priset.

Faktum är att en 10% prisfall/höjning på en dag är inte onormalt när det kommer till Basic Attention Token.

Är du inte rädd än?

Fortsätt då att lösa vidare för att lära dig mer om hur du investerar i Basic Attention Token!

KÖP BASIC ATTENTION TOKEN 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Köp din första Basic Attention Token – Steg för steg

I det här avsnittet så går vi igenom hur du köper din första Basic Attention Token och hur du säljer av ditt innehav vid ett senare tillfälle.

Den här steg-för-steg-guiden baseras på handelsplattform eToro, detta eftersom vi anser eToro vara den bästa plattformen på marknaden. Du kan dock enkelt använda guiden för en annan plattform, eftersom processen ofta är densamma.

 • Skapa ett konto hos eToro  på 5 minuter och investera i Basic Attention Token per omgående.
 • Du kan öppna ett konto med endast $50 och sedan investera $50 åt gången.
 • eToro är världens största handelsplattform och regleras av CuSEC i EU, FCA i Storbritannien och FinCEN i USA.
KÖP BASIC ATTENTION TOKEN 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Steg 1 – Välj rätt handelsplattform

Det första steget för att investera i Basic Attention Token är att välja en handelsplattform.

I den här artikeln så utgår vi från att du vill investera i Basic Attention Token, men om du senare vill använda din Basic Attention Token som betalningsmedel så är det även fullt med eToro som just är den handelsplattform som vi rekommenderar till alla.

Idag så existerar det ett stort utbud av handelsplattformar vila erbjuder dig möjligheten att köpa och av dit Basic Attention Token-innehav. Tyvärr så påför många av dem höga avgifter samtidigt som de kämpar med en rad säkerhetsproblem.

Vi har valt ut de bästa handelsplattformarna på marknaden och rangordnat dessa genom ett antal kriterier, vilka vi beskriver nedan för att göra det lättare för din del vid valet av handelsplattform:

 • Säkerhet
 • Avgifter
 • Enkel användning
 • Investeringsvägledning
 • Verktyg och andra funktioner

Baserat på ovanstående faktorer så rekommenderar vi handelsplattformen eToro alla dagar i veckan. De är licensierade i EU, kommer med rimliga priser och är mycket användarvänliga för både nybörjare och erfarna.

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Steg 2 – Skapa ett konto

När du har gjort ditt val och bestämt dig för vilken handelsplattform som du vill handla från är nästa steg att skapa ett konto.

Nedan visar vi dig steg-för-steg hur du åstadkommer det hos eToro, men du kan med största sannolikhet tillämpa själva logiken även för andra handelsplattformar eftersom tillvägagångssättet bygger på samma principer.

Börja med att trycka på knappen nedan för att gå till eToro.

eToto startsida
eToto startsida

Fyll nu i dina uppgifter och tryck på ”Börja handla”

Du bör vid det här laget ha mottagit ett e-postmeddelande som i sin tur innehåller en unik verifieringslänk som du behöver klicka på. När du klickat på verifieringslänken så kan du gå vidare och göra en aktiv insättning.

För att sätta in medel att investera så kan du antingen välja att använda dig av antingen betalkort eller PayPal. Vänligen notera att den minsta insättningen ligger på $50, till skillnad från $500 om du väljer att göra en banköverföring.

Du måste också besvara en rad investeringsrelaterade frågor samt verifiera din identitet Detta kan åstadkommas antingen med hjälp av ett pass eller ett annat statligt utfärdat ID-kort.

Anledningen till att du behöver lämna ”känslig information” är för att alla reglerade handelsplattformar har så kallade KYC-procedurer. Det här är rutiner vilka ämnar ska skydda dig som användare samt förhindra olaglig aktivitet som penningtvätt.

Steg 3 – Köp Basic Attention Token (BAT)

Att köpa Basic Attention Token utgöra nästa steg i listan.

Nu när du har skapat ditt konto och satt in pengar så är det enkelt att investera i Basic Attention Token.

Du kan antingen välja att knappa in ”Basic Attention Token” i sökfältet högst upp på sidan eller använda dig av menyn till vänster och klicka på ”Handelsmarknader” för att sedan välja kategorin ”Krypto”

Du är nu på sidan för Basic Attention Token och måste klicka på ”Handla” för att göra din första investering i Basic Attention Token.

eToro Bat översikt.

Du kan nu ange det belopp som du vill köpa Basic Attention Token för. Det minsta beloppet du kan handla för är $50.

När du har angett beloppet, tryck på ”Öppna affär” för att köpa.

KÖPA BASIC ATTENTION TOKEN.

Du kan nu följa utvecklingen av din investering genom att klicka på ”Portfölj” i menyn till vänster.

Steg 4 – Sälj Basic Attention Token (BAT)

Som investerare så kommer du förr eller senare vila sälja av din investering. Anledningarna till att du önskar göra det kan vara otaliga men i de flesta fall så kommer du vilja plocka ut din vinst, alternativt sälja av innehavet för att begränsa potentiella förluster.

Oavsett vad så kommer vi att i skärmdumparna visa dig steg för steg hur du åstadkommer det hela när det kommer till just Basic Attention Token (BAT). Dock så kan samma tillvägagångssätt tillämpa även för alla andra kryptovalutor vilka tillhandahålls av eToro.

Det första som du behöver göra är att klicka på ”Portfölj” i menyn till vänster.

Klicka sedan på Basic Attention Token för att se alla dina lediga positioner med kryptot i fråga.

eToro BAT portfölj.

För att stänga din position så måste du klicka på det röda krysset till höger.

eToro Bat stäng affär.

Notera: Innan du väljer att stänga affären så måste du vara medveten om det faktum att du måste ta upp alla dina affärer i den årliga deklaration som du får hemskickad av Skatteverket för att undvika rättsliga påföljder vid ett senare tillfälle.

Om du vill avsluta handeln trycker du nu på ”Stäng affär” varefter pengarna och eventuella vinster överförs direkt till ditt eToro-konto. Du kan nu ta ut pengarna till ditt bankkonto om du vill.

eToro BAT stäng affär.

Vad är Basic Attention Token?

Basic Attention Token, även känd som BAT, är en kryptovaluta som har snabbt stigit i popularitet efter lanseringen. Basic Attention Token driver blockkedja-plattformen som i sig är en annonsplattform med syftet att belöna de användare som anses vara lojala mot själva konceptet, samtidigt som de gör det möjligt för annonsörerna att får ut det mesta av sina ansträngningar när det kommer till marknadsföring.

Rent konkret så använder du dig av en specifik ”webbläsare” som naturligtvis skyddar din integritet. I denna webbläsare så mottar du BAT-belöningar under tiden som du nyttjar den samtidigt, som du får se riktade annonser.

Annonserna i fråga riktar sig specifikt till dig som användare, något som i sint ur säkerställer att annonsörerna får ut det mesta av sina investerade medel. Det hela är naturligtvis en ”win-win”-situation för både bolag och konsumenter.

Basic Attention Token är i sig ett sätt att belöna användare för att se riktade annonser. Annonsören i fråga får betala för annonseringen genom blockkedjenätverket, där 70% av pengarna går tillbaka till konsumenterna, medan resten används till att förbättra och optimera nätverket.

När Basic Attention Token lanserades så kunde man stoltsera med den snabbaste lanseringen av de första sålda tokens någonsin, med alla deras tokens sålde slut under mindre än 1 minut! Man utökar nu kontinuerligt användningen av ”Brave browser” i flera länder och befinner sig för närvarande i full tillväxt.

Är Basic Attention Token en bra investering?

Huruvida Basic Attention Token är en bra investering beror på om de kan fortsätta med det lyckade konceptet erbjuda annonsörerna en bättre annonsplattform än vad som konkurrenterna mäktar med, kombinerat med behovet av fler användare vilja väljer att använda sin webbläsare i form av riktade kampanjer, där de också erhåller en belöning för att du tittar på dessa kampanjer.

Om de lyckas upprätthålla denna tillväxt, samtidigt som de lyckas ockupera ytterligare marknader, så finns det en enorm potential för det hela. Eftersom både konsumenter och annonsörer får ut något av Basic Attention Token så ser framtiden för det hela oerhört ljus ut.

Kom ihåg dock att det alltid finns en potentiell risk med att investera i kryptovaluta, främst på grund av att marknaden är så volatil. Du ska således aldrig investera pengar vilka du i slutändan har ej råd att förlora.

Vi kommer dock definitivt att följa Basic Attention Token (BAT) på när håll under de kommande åren för att hålla dig a la jour med dess utveckling.

KÖP BASIC ATTENTION TOKEN 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är Basic Attention Token?

Basic Attention Token är en form av decentraliserad digital valuta som inom sammanhanget även benämns för som kryptovaluta. Priset på Basic Attention Token bestäms av utbud/efterfrågan där det hela utgjort en populär investering i flera år.

Hur köper man en Basic Attention Token (BAT)?

Du kan köpa Basic Attention Token hos en kryptovalutabörs, handelsplattform eller genom att handla direkt från en annan privatperson. Det hela är dock inte svårare att åstadkomma än en kontoöverföring.

Hur investerar man i Basic Attention Token?

Du kan investera i Basic Attention Token antingen genom att explicit förvärva en Basic Attention Token, eller genom att investera i en CFD som följer priset på Basic Attention Token. Om du inte vill använda Basic Attention Token som betalningsmedel så är det ofta enklast att köpa en CFD, men du måste vara medveten om att du kan komma att bli påförd eventuella avgifter för dina transaktioner.

Kan jag köpa en Basic Attention Token med kreditkort?

Du kan köpa Basic Attention Token med kreditkort hos nästan vilken kryptovalutabörs som helst. Handelsplattformen eToro erbjuder dig även möjligheten att betala med kreditkort när du investerar, något som i sin tur innebär att du inte behöver vänta flera dagar på en kontoöverföring.

Kan jag köpa Basic Attention Token via en kontoöverföring?

Du kan köpa Basic Attention Token med en kontoöverföring hos alla kryptovalutabörser. Denna metod används oftast om det hela handlar om stora summor som du önskar investera. Nackdelen med det hela är att man måste vänta flera dagar innan pengarna kan investeras. Hos handelsplattformen eToro så kan du köpa Basic Attention Token med kontoöverföring om du överför minst $200.

Måste du betala skatt på dina affärer med Basic Attention Token?

När du som privatperson köper och säljer Basic Attention Token betraktas det hela som en form av spekulation med syftet att generera positiva avkastningar. Det hela innebär att du måste ta upp alla dina affärer i den deklaration som Skatteverket skickar ut årligen för att undvika rättsliga påföljder.

Hur säljer man av sitt Basic Attention Token innehav?

Hur du säljer av din Basic Attention Token innehav beror främst på hur du förvärvade mynten initialt. Om du investerade i en CFD så behöver du helt enkelt stänga handeln hos andelsplattformen i fråga och ta ut dina pengar. Å andra sidan, om kryptovalutorna förvaras i en digital plånbok så måste du i stället sälja av innehavet hos en kryptovalutabörs.

Kan du köpa Basic Attention Token hos de svenska bankerna?

Du kan för närvarande köpa Basic Attention Token hos de svenska bankerna. Vissa svenska banker erbjuder dig dock möjligheten att placera pengar i en CFD som i sin tur följer priset på Basic Attention Token. Om du dock önskar ägan en Basic Attention Token explicit så måste du investera i den via en handelsplattform. Vi rekommenderar dock eToro för alla dina affärer med Basic Attention Token men även med andra kryptovalutor.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad