Köp Quant: Den totala 2022 guiden

Ska du välja att köpa Quant? Om du funderar på att köpa Quant eller vill lära dig mer om vad Quant är så har du kommit helt rätt! I den här artikeln så kommer vi att granska allt som är värt att veta om Quant, så att du kan få en adekvat bild gällande huruvida du ska investera i Quant eller ej.

Vi ser till att förse dig med uppdaterat innehåll så att du alltid vet vart du ska vända dig om du önskar ta reda på mer om Quant-token. Priset på Quant bestäms av utbud/efterfrågan och det finns ingen central instans som försöker minimera fluktuationerna.

Det hela innebär att bra/dåliga nyheter men även stora investerare vilka väljer att köpa/sälja av sitt innehav kan potentiellt visa sig ha en stor inverkan på priset där en 10% prisfall/ökning under en dag inte är onormalt för Quant.

Är du inte rädd än?

Fortsätt då att läsa vidare för att lära dig mer om hur du investerar i Quant!

KÖP QUANT IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Köp din första Quant – Steg för steg

I det här avsnittet så går vi igenom rent konkret gällande hur du går tillväga för att förvärva din första Quant, där vi även visar dig hur du går tillväga för att sälja av ditt innehav vid ett senare skede.

Denna steg-för-steg-guide baseras helt och hållet på handelsplattformen eToro. Detta på grund av att den gäller som en plattform vilken vi anser vara den bästa som finns att tillgå för närvarande.

Du kan dock tämligen enkelt tillämna denna guide även för andra handelsplattformen eftersom logiken för det hela ofta bygger på en och samma princip.

 • Skapa ett konto hos eToro under mindre än 5 minuter och investera i Quant direkt idag.
 • Du kan välja att öppna ett konto med endast $50 och sedan investera $50 åt gången.
 • eToro klassas idag som världens största handelsplattform och regleras av CuSEC i EU, FCA i Storbritannien och FinCEN i USA.

Steg 1 – Välj rätt handelsplattform

Det första steget för att investera i Quant är att välja en adekvat handelsplattform. I den här guide så utgår vi från att du vill investera i Quant, men om du senare vill använda din Quant som en form av adekvat betalningsmedel så är det hela fullt möjligt att åstadkomma med eToro som just är den handelsplattform som vi rekommenderar.

Idag så existerar det ett stort antal handelsplattformar som erbjuder dig möjligheten att köpa och sälja av ditt Quant innehav. Tyvärr så existerar det även ett stort antal plattformarna vilka har en diffus agenda.

Det hela återspeglas ofta i form av att man tillämpar ganska höga avgifter vid handel, samtidigt som man även ofta befinner sig i centrum när det kommer till olika typer av säkerhetsproblem.

För att rangordna handelsplattformarna i fråga som vi valt ut så kommer vi nedan att använda oss av en rad kriterier vilka för övrigt återfinns i form av följande punkter:

 • Säkerhet
 • Avgifter
 • Enkel användning
 • Investeringsvägledning
 • Verktyg och andra funktioner

Om man använder sig av ovanstående kriterier så har vi valt ut eToro som den främsta handelsplattformen som erbjuds på marknaden idag. Man innehar en EU-licens, erbjuder rimliga priser, samtidigt som man är ytterst användarvänliga för både nybörjare och erfarna.

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Steg 2 – Skapa ett konto

När du har gjort ditt val och bestämt dig för vilken handelsplattform du vill handla från så är nästa steg i det hela att skapa ett konto.

Nedan visar vi dig steg-för-steg hur du åstadkomma det helahos eToro, men du kan med största sannolikhet tillämpa guiden även för andra plattformar.

Börja med att trycka på knappen nedan för att gå till eToro.

KÖP QUANT IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Fyll nu i dina uppgifter och tryck på ”Börja handla”.

eToto startsida
eToto startsida

Du bör vid det här laget ha mottagit ett e-postmeddelande från eToro som i sin tur innehåller en unik verifieringslänk. När du klickat på den unika verifieringslänken så kommer du att kunna överföra medel till ditt handelskonto.

Du kan överföra medel via ett betalkort eller PayPal, där den minsta insättningen utgörs av $50, till skillnad från $500, om du skulle välja att genomföra en traditionell banköverföring.

Du måste också svara på investeringsrelaterade frågor samt verifiera dig själv genom att verifiera ditt ID. Detta görs antingen med hjälp av ditt pass eller en annan statligt utfärdad ID-kort.

Anledningen till att du behöver lämna ”känslig information” är för att alla reglerade handelsplattformar har så kallade KYC-procedurer. Det här är rutiner vilka ämnar skydda dig som användare, samtidigt som de även ämnar förhindra olagliga aktiviteter som penningtvätt.

Steg 3 – Köp Quant (QNT)

Köp Quant är nästa steg på listan.

Nu när du har skapat ditt konto och satt in pengar är det enkelt att investera i Quant.

Du kan antingen skriva in ”Quant” i sökfältet högst upp på sidan eller använda menyn till vänster och klicka på ”Handelsmarknader” för att sedan välja kategorin ”Krypto”

Du befinner dig nu inne på sidan för Quant och behöver klicka på ”Handel” för att göra din första investering i Quant.

eToro quant oversikt.

Du kan nu knappa in det belopp som du önskar köpa Quant för. Det minsta beloppet du kan handla för (i skrivande stund) är $50.

När du har definierat beloppet så behöver du klicka på knappen ”Öppna affär ” för att fullfölja köpet.

eToro köpa quant.

Du kan nu följa utvecklingen av din investering genom att klicka på ”Portfölj” i menyn till vänster.

Steg 4 – Sälj av ditt Quant (QNT) innehav

Som investerare så kommer du förr eller senare vilja sälja av din investering. Anledningarna till att du väljer att göra kan vara otaliga, dock så brukar anledningarna vara att man önskar ta ut sina vinster, alternativt begränsa potentiella förluster.

I skärmdumparna nedan så använder vi oss av Quant (QNT) för att illustrera själva processen. Dock så kan själva processen anammas för de flesta kryptovalutor vilka tillhandahålls av eToro.

För att sälja av Quant (QNT) innehavet så behöver du först klicka på knappen ”Portfölj” som återfinns i menyn till vänster.

Klicka sedan på QNT för att se alla dina öppna positioner.

Kryptovalutor på eToro

För att stänga din position så måste du klicka på det röda krysset som återfinns till höger.

eToro stänga affär.

Innan du stänger affären så måste du vara medveten om det faktum att alla dina affärer måste rapporteras till Skatteverket eftersom de anses vara spekulativa, det vill säga, att du investerare med syftet att generera positiva avkastningar.

Om du önskar avsluta handeln så behöver du klicka på knappen ”Stäng affär” varefter pengarna och eventuella vinster överförs direkt till ditt eToro-konto. Du kan nu ta ut pengarna till ditt bankkonto om du vill.

Sälj Quant på eToro.

Vad är Quant?

Quant (QNT) är en kryptovaluta som även refereras till som ”token”. Quant är en Ethereum-baserad token, som även baseras på den underliggande blockkedjan hos ETH.

Under tiden som Quant existerat så har den skiljt sig åt prismässigt genom att den stigit i värde medan andra kryptovalutor fallit i värde, något som i sin tur skiljer den från många av de andra altcoins.

Syftet med Quant är att betala för Quants tjänster och transaktionsavgifter inklusive automatisering av olika funktioner bland ett antal blockkedjor med hjälp av overledger-operativsystemet.

Om du önskar komma åt Quants tjänster så måste du köpa Quants token så att du kan använda deras appar och associerade tjänster. Det är här Quant-tokens blir intressanta för bland annat utvecklare och bolag vilka använder sig av QNT-tokens.

Det som skiljer Quant-tokens från andra kryptovalutor är att du faktiskt köper dem från bolaget via traditionella fiat-valutor varav bolaget i fråga väljer att förvärva Quant-tokens på marknaden i fråga.

Det hela är 100% automatiserat där tokens låses under 1 år innan bolaget faktiskt får tillgång till dessa återigen. Detta säger ganska mycket om hur mycket man tror på Quant-tokens.

Är Quant en bra investering?

Huruvida Quant är en bra investering är något som kräver att vi kan se in i framtiden, något som varken vi eller någon annan har förmåga att göra.

Det vi kan dock säga är att om Quant fortsätter att utveckla deras teknik, samtidigt som de lyckas dra nytta av den växande användarbasen kommer man att ha en betydligt ljusare framtid.

Det är också intressant att Quant lyckats öka i värde på en vikande kryptovalutamarknad, något som i sin tur skiljer denna kryptovaluta från andra altcoins.

De har en spännande teknik som fungerar som ett slags operativsystem för blockkedjor, vilket dock i första hand berör en väldigt snäv målgrupp i dagsläget.

Men i framtiden, om kryptovalutan fortsätter sin massiva tillväxt, så kan deras målgrupp potentiellt komma att bli betydligt större. Det är dock utan tvekan en av de kryptovalutor som antingen kommer att stiga eller falla rejält.

Kom ihåg således att överväga din riskprofil innan du köper Quant. Se till att följa nyheterna gällande kryptovaluta i allmänhet, så att du hela tiden är medveten om vad som händer med Quants teknologi i framtiden.

Quant är en otroligt spännande ”Token” som kommer att visa sig vara spännande för investerare och icke-investerare att följa under de kommande åren.

KÖP QUANT IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är Quant?

Quant är en decentraliserad digital valuta som inom sammanhanget även benämns för som kryptovaluta. Priset på Quant bestäms av utbud/efterfrågan där kryptot utgjort en populär investering under flera år.

Hur köper man en Quant?

Du kan köpa Quant via en kryptovalutabörs, handelsplattform eller genom att handla direkt från en annan privatperson. Det hela är inte svårare än att initiera en överföring till ditt konto. Dock så kan du ej handla Quant hos de svenska bankerna för närvarande.

Hur investerar man i Quant?

Du kan investera i Quant antingen genom att direkt köpa en Quant, eller genom att investera i en CFD som följer priset på Quant. Om du inte vill använda Quant som en form av betalningsmedel så är det ofta enklast att investera i det hela via en CFD. Du måste dock vara medveten om att du kan komma att bli påförd eventuella avgifter.

Kan jag köpa Quant med kreditkort?

Du kan köpa Quant med kreditkort hos nästan vilken kryptovalutabörs som helst. Handelsplattformen eToro erbjuder dig även möjligheten att betala med kreditkort när du investerar, något som i sin tur innebär att du ej behöver vänta flera dagar på en kontoöverföring.

Kan jag förvärva Quant via en banköverföring?

Du kan förvärva Quant via en kontoöverföring hos de flesta kryptovalutabörser. Denna metod används oftast om du ämnar investera stora summor. Nackdelen med det hela är att man måste vänta flera dagar innan pengarna kan investeras. Hos eToro så kan du köpa Quant via en banköverföring om du överför minst $200.

Måste du betala skatt på dina affärer med Quant?

När du som privatperson köper och säljer Quant så betraktas det hela som en form av spekulation med syftet att generera positiva avkastningar. Du måste således enligt svensk lag ta upp det hela i din deklaration för att undvika rättsliga påföljder.

Hur säljer man av sitt Quant innehav?

Hur du säljer av ditt Quant-innehav beror främst på hur du förvärvade de initialt. Om det hela handlar om en CFD så stänger du helt enkelt handeln via handelsplattformen där du förvärvat CFD:en och tar ut dina pengar. Å andar sidan, om de förvaras i en digital plånbok så måste du sälja dem via en kryptovalutabörs.

Kan man köpa Quant hos svenska banker?

Du kan ej köpa Quant hos svenska banker. Vissa banker kan dock låta dig förvärva Quant via en CFD som följer priset på Quant. Har du som mål dock att vill äga en Quant explicit så behöver du hitta en annan handelsplattform som erbjuder dig möjligheten att äga den direkt. I detta avseende så rekommenderar vi Quant alla dagar i veckan.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad