Köp Sandbox: Den totala 2022 guiden

Funderar du på att köpa Sandbox (SAND)? Eller vill du bara ta reda på vad Sandbox är för en kryptovaluta? Vad du än du önskar uppnå så kommer du efter att ha läst denna guide få reda på mer om huruvida Sandbox lämpar sig adekvat för dina behov.

Priset på Sandbox bestäms av utbud/efterfrågan och det finns ingen central instans som ämnar minimera fluktuationerna hos dess värde, vilket gör att bra/dåliga nyheter eller stora investerare som köper/säljer av sitt innehav kan ha en stor inverkan på priset där en prisfall/ökning på 10% inte är ovanligt när det kommer till kryptot Sandbox.

Är du inte rädd än?

Om så, vänligen fortsätt att läsa vidare och lär dig mer om hur du investerar i Sandbox!

KÖP SANDBOX IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Så här köper du din första Sandbox

I det här avsnittet så går vi igenom hur du köper din första Sandbox men även hur du går till väga för att sälja av det vid ett senare tillfälle.

Den här steg-för-steg-guiden bygger helt och hållet på handelsplattform eToro. Detta på grund av att vi anser det vara den bästa handelsplattformen på marknaden för närvarande.

Du bör dock kunna tillämpa guide även för en annan plattform eftersom logiken bygger på samma princip.

  • Skapa ett konto under mindre än eToro på 5 minuter och börja investera i Sandbox redan idag.
  • Du kan öppna ett konto med endast $50 och sedan $50 åt gången.
  • eToro är världens största handelsplattform och regleras av CuSEC i EU, FCA i Storbritannien och FinCEN i USA.

Steg 1 – Välj rätt handelsplattform

Det första steget för att kunna komma i gång med investeringar i Sandbox är att välja en adekvat handelsplattform. I den här artikeln så utgår vi från att du önskar investera i Sandbox.

Om du dock skulle vilja nyttja ditt Sandbox innehav som en form av adekvat betalningsmedel så är även det möjligt när du använder dig av eToro, som för övrigt är den handelsplattform som vi rekommenderar till alla våra handlare.

Idag så existerar det ett stort antal handelsplattformar vilka erbjuder dig möjligheten att både köpa och sälja av ditt Sandbox innehav. Tyvärr så existera det även ett stort antal handelsplattformar vilka påför handlare med höga avgifter, samtidigt som de kämpar med stora säkerhetsbrister.

Vi har samlat ett antal olika handelsplattformar (se längre ned) vilka vi rangordnat baserat på ett antal kriterier som definieras härnäst:

  • Säkerhet
  • Avgifter
  • Enkel användning
  • Investeringsvägledning
  • Verktyg och andra funktioner

Baserat på ovanstående faktorer så anser vi eToro vara den bästa handelsplattformen på marknaden. Aktören har en EU-licens, erbjuder rimliga priser och är mycket användarvänliga för både nybörjare och erfarna.

Steg 2 – Skapa ett konto

När du har gjort ditt val och bestämt dig för vilken handelsplattform som du önskar handla med så är nästa steg i det hela att skap et kostandfritt handelskonto.

Nedan så visar vi dig steg-för-steg hur du åstadkommer det hela hos eToro, men du kan med största sannolikhet även tillämpa guiden för andra plattformar.

Börja med att trycka på knappen nedan för att gå till eToro.

KÖP SANDBOX IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Fyll nu i dina uppgifter och tryck på ”Börja handla”.

eToto startsida
eToto startsida

Du bör vid det här laget har mottagit ett e-postmeddelande från eToro som i sin tur innehåller en unik verifieringslänk som du behöver klicka på. När du gjort det så kommer du att kunna sätta in medel att handla med.

För närvarande så kan du göra insättningar via betalkort eller PayPal, där den minsta insättningen utgörs av $50, till skillnad från $500, om du väljer att göra en traditionell banköverföring.

Du måste också besvara investeringsrelaterade frågor samt verifiera din identitet. Detta kan åstadkommas antingen med pass eller med hjälp av ett annat statligt utfärdat ID-kort.

Anledningen till att du behöver lämna ut personlig och ytterst känslig information kring det hela är för att alla reglerade handelsplattformar omfattas av så kallade KYC-procedurer.

Dessa regleringar ämnar skydda dig som handlar men även förhindra olagliga aktiviteter såsom penningtvätt och dylikt.

Steg 3 – Köp Sandbox (SAND)

Att köpa Sandbox är nästa steg i listan.

Nu när du har skapat ditt handelskonto och satt in pengar så är det enkelt att investera i Sandbox-kryptot.

Du kan antingen välja att knappa in ”Sandbox” i sökfältet högst upp på sidan eller använda menyn till vänster och klicka på ”Handelsmarknader” för att sedan välja kategorin ”Krypto”

Du bör nu befinna dig på sidan för Sandbox och behöver klicka på ”Handel” för att göra din första investering i Sandbox.

eToro Sandbox statistik.

Du kan nu definiera det belopp som du önskar förvärva Sandbox för. Det minsta beloppet du kan handla för är dock $50.

När du har knappat in beloppet så behöver du trycka på ”Öppna affär” för att slutföra det hela.

eToro köpa Sand.

Du kan nu följa utvecklingen av din investering genom att klicka på ”Portfölj” i menyn till vänster.

Steg 4 – Sälj av ditt Sandbox (SAND) innehav

Som investerare så kommer du förr eller senare att vilja sälja av din investering. Anledningarna till att du önskar sälja av ditt Sandbox innehav kan vara många, något som endast du själv kan svara på.

I de flesta fall dock så önskar du sälja av innehavet för att generera positiva avkastningar, alternativt begränsa förlusterna. Oavsett vad så kommer vi att härnäst redogöra för hur det hela åstadkoms hos eToro.

Nedan så finner du ett antal skärmdumpar vilka illustrerar hur du sälja av ditt Sandbox innehav. Dock så kan det hela anammas för de flesta kryptovalutor vilka återfinns hos plattformen eToro.

Det första som du behöver göra är att klicka på knappen ”Portfölj” som du hittar i menyn längts ut till vänster.

Klicka sedan på Sandbox för att beskåda alla dina lediga positioner med Sandbox.

Kryptovalutor på eToro

För att stänga din position så måste du klicka på det röda krysset till höger.

Sandbox sälja av.

Innan du stänger handeln så måste du vara medveten om att du måste ta upp dina affärer i deklaration eftersom du enligt svensk lag är juridiskt bunden att göra så.

Om du önskar avsluta handeln så behöver du trycka på ”Stäng affär” varefter pengarna och eventuella vinster överförs direkt till ditt eToro-konto. Du kan nu ta ut pengarna till ditt bankkonto om du vill.

Sälj Sandbox på eToro.

Vad är Sandbox?

Sandbox (SAND) är en form av kryptovaluta som inom sammanhanget även gjort sig känd som en token som i sin tur kan nyttjas i det virtuella spelet ”The Sandbox”.

Om du vill spela The Sandbox så måste du först förvärva Sandbox för att kunna ta del av spelet i fråga. Med SAND-tokens så kan du köpa nya mönster för din avatar, köpa mark eller andra föremål vilka erbjuds i spelet.

Det som gör The Sandbox intressant är att man som spelare kan samla och skapa olika föremål, men även genomföra affärer med andra spelare på marknadsplatsen vilka återfinns på deras webbplats.

Det finns ett antal olika möjligheter för att bli en del av dessa virtuella spel, där olika kryptovalutor och tokens handlas, men Sandbox utgör en av de mest lovande med potential till en stor tillväxt av nya användare.

Det har blivit mer och mer intressant att bli en del av dessa speluniversum där fler och fler användare fått upp ögonen för hur det hela fungerar, något som har gjort att intresset vuxit sig massivt på väldigt kort tid.

Se Sandbox kurs i realtid.

Är Sandbox en bra investering?

Huruvida Sandbox är en bra investering beror på många olika parametrar, men det utgör utan tvekan en spännande kryptovaluta med en enorm potential. Varje gång som en ny spelare ansluter sig till The Sandbox så måste den personen köpa TRUE kryptovalutan, vilket hjälper till att stärka dess värde.

Många nya användare söker sig till Sandbox och man beräknar att upp till en miljon nya aktiva användare kan gå med (per månad). I takt med att spelarskaran ökar så kan det hela potentiella fortsätta växa ganska mycket inom en snar framtid.

Vi kommer utan tvekan att följa Sandbox (SAND) på nära håll och beskåda dess utvecklingen vilken vi sannerligen kommer få beskåda närmare inom en snar framtid.

KÖP SANDBOX IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är Sandbox?

Sandbox är en form av decentraliserad digital valuta som även inom sammanhanget ofta refereras till som en kryptovaluta. Priset på Sandbox bestäms av utbud/efterfrågan där det hela utgjort en populär investering under flera år.

Hur köper man en Sandbox (SAND)?

Du kan köpa Sandbox hos en kryptovalutabörs, handelsplattform eller genom att handla direkt från en annan individ. Det hela är inte svårare än att göra en kontoöverföring, men är tyvärr så kan du inte förvärva (ännu) Sandbox (SAND) hos de svenska bankerna.

Hur investerar man i Sandbox?

Du kan investera i Sandbox antingen genom att förvärva en Sandbox direkt, eller genom att investera i en CFD som följer priset på Sandbox. Om du inte vill använda Sandbox som en form av betalningsmedel vid ett senare tillfälle så är det ofta enklast att köpa en CFD, men du måste vara uppmärksam på att du kan bli påförd eventuella avgifter.

Kan jag köpa Sandbox med kreditkort?

Du kan köpa Sandbox med kreditkort hos nästan alla kryptovalutabörser. Handelsplattformen eToro erbjuder dig även möjligheten att betala med kreditkort, något som innebär att du ej behöver vänta flera dagar på en kontoöverföring.

Kan jag köpa Sandbox via en kontoöverföring?

Du kan köpa Sandbox via en kontoöverföring hos de flesta kryptovalutabörser. Denna metod tillämpas oftast om det handlar om stora summor. Nackdelen med det hela dock är att man måste vänta flera dagar innan pengarna kan investeras. Hos eToro så kan du köpa Sandbox via en kontoöverföring om du överför minst $200.

Måste man betala skatt på affärer med Sandbox?

När du som privatperson köper och säljer Sandbox så betraktas det hela som en form av spekulation med syfte att generera vinst. Du måste därför ta upp dina affärer i den deklaration som lämnas in till Skatteverket enligt rådande juridiska regleringar.

Hur säljer man av sitt Sandbox innehav?

Hur du säljer av ditt Sandbox-innehav beror främst på hur du förvärvade de initialt. Om det handlar om en CFD så stänger du helt enkelt affären hos handelsplattformen i fråga och tar ut dina pengar. Om kryptot dock förvaras i en digital plånbok så måste du sälja av ditt innehav hos en kryptovalutabörs.

Kan man köpa Sandbox hos bankerna?

Du kan inte köpa Sandbox hos svenska banker. Vissa enskilda banker erbjuder dig möjligheten att förvärva en CFD som följer priset på Sandbox. Men, om du vill äga en Sandbox explicit så måste du hitta en annan handelsplattform som erbjuder dig möjligheten att köpa den direkt. Oavsett vad så rekommenderar vi eToro för alla dina affärer med kryptovalutor.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad