Köp SushiSwap: Den totala 2022 guiden

sushi
sushi

Sushi (SUSHI)

Price
12.70

Ska du köpa SushiSwap (SUSHI)? Eller vill du bara ta reda på vad SushiSwap är för något? SushiSwap är en av de snabbast växande kryptovalutorna på på marknaden för närvarande. SushiSwap är i grunden en plattform där du kan sälja och köpa kryptovalutor.

Det som är unikt i sammanhanget är att du kan rösta på vad teamet bakom SUSHI ska implementera härnäst när det kommer till kryptot, något som inga andra populära kryptovalutor erbjuder förnärvarande.

Priset på SushiSwap bestäms av utbud/efterfrågan och det finns ingen reglering som ämnar minimera fluktuationerna, något som i sin tur innebär att bra/dåliga nyheter eller stora investerare som köper/säljer kan ha stor inverkan på priset där 10% prisfall/ökning på endast idag inte är ovanligt när det kommer till SushiSwap.

Är du inte rädd än?

Fortsätt då att läsa vidare för att ta reda på hur du går tillväga för att investera i SushiSwap!

KÖP SushiSwap IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Så här köper du dina första SushiSwap

I det här avsnittet så går vi igenom hur du köper din första SushiSwap men även hur du säljer av dessa senare.

Den här steg-för-steg-guiden bygger på eToro handelsplattformen. Detta på grund av att vi anser eToro vara den absolut bästa handelsplattformen på marknaden idag. Du kan dock applicera guiden för andra plattformar eftersom processen ofta är densamma.

 • Skapa ett konto under eToro på 5 minuter och investera i SushiSwap direkt.
 • Du kan öppna ett konto med endast $50 och sedan investera ner till $50 åt gången.
 • eToro är världens största handelsplattform och regleras av CuSEC i EU, FCA i Storbritannien och FinCEN i USA.

Steg 1 – Välj rätt handelsplattform

Det första steget för att kunna investera i SushiSwap är att välja en handelsplattform. I den här artikeln så utgår vi från att du vill investera i SushiSwap, men om du senare vill använda din SushiSwap som en adekvat form av betalningsmedel så är även det möjligt med hjälp av eToro som är just den handelsplattform som vi rekommenderar.

Idag så existerar det ett stort utbud av olika handelsplattformar vilka i sin tur erbjuder dig möjligheten att köpa och sälja SushiSwap, men tyvärr så finns det även ett stort antal handelsplattformar vilka har både höga avgifter och diverse säkerhetsproblem.

Vi har samlat ett antal plattformar (mer om de strax) vilka vi rangordnat baserat på dessa punkter:

 • Säkerhet
 • Avgifter
 • Enkel användning
 • Investeringsvägledning
 • Verktyg och andra funktioner

Baserat på ovanstående faktorer så har vi valt ut eToro som den bästa handelsplattformen på marknaden för närvarande. Bolaget bakom är licensierat för att verka inom EU, tillhandahåller rimliga priser och är mycket användarvänliga för både nybörjare och erfarna.

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Steg 2 – Skapa ett konto

När du har gjort ditt val och bestämt dig för vilken handelsplattform du vill handla från så är nästa steg i process att skapa ett kostnadsfritt konto. Nedan så visar vi dig steg-för-steg hur du åstadkommer detta på eToro, dock så kan du med största sannolikhet även tillämpa guiden för andra plattformar.

Börja med att trycka på knappen nedan för att gå till eToro.

eToro startsida
eToro startsida

Fyll nu i dina uppgifter och tryck på ”Börja handla”.

Du ska vid det här laget ha mottagit ett e-postmeddelande från eToro som innehåller en unik verifieringslänk som du måste klicka på och bekräfta. När detta är gjort så kan du gå vidare med att sätta in pengar på ditt konto. Du kan göra det genom att använda dig av betalkort eller PayPal, där den minsta insättningen utgörs av $50, till skillnad från $500 om du väljer att initiera en banköverföring.

Du måste också svara på investeringsrelaterade frågor samt verifiera dig själv genom att verifiera ditt ID. Detta görs antingen med hjälp av pass eller ett annan myndighetsutfärdad legitimation. Anledningen till att du behöver lämna ut ”känslig information” är för att alla reglerade handelsplattformar har så kallade KYC-procedurer. Dessa regleringar ämnar skydda dig som användare samt förhindra olagliga aktiviteter som penningtvätt.

Steg 3 – Köp SushiSwap (SUSHI)

Att köpa SushiSwap utgör nästa steg i listan.
Nu när du har skapat ditt konto och satt in pengar så är det enkelt att investera i SushiSwap.

Du kan antingen knappa in ”SushiSwap” i sökfältet högst upp på sidan eller använda dig av menyn till vänster och klicka på ”Handelsmarknader” för att sedan välja kategorin ”Krypto”

Du befinner dig nu på sidan för SushiSwap och behöver härnäst klicka på ”Handel” för att göra din första investering i SushiSwap.

Sushi överblick

Du kan nu definiera det belopp som du önskar köpa SushiSwap för. Det minsta beloppet som du kan handla för är $50.

När du har definierat beloppet så behöver du trycka på ”Öppna affär” för att förvärva kryptot.

Köpa SushiSwap
Kopa Sushi

Du kan nu följa utvecklingen av din investering genom att klicka på ”Portfölj” i menyn till vänster.

Steg 4 – Sälj SushiSwap (SUSHI)

Som investerare vill du någon gång sälja din investering. Antingen för att höja vinsten eller ta en förlust.

I skärmdumparna nedan så kan du beskåda hur du säljer av dina SushiSwap innehav. Du kan dock applicera samma tillvägagångssätt för de flesta andra krypton (om så önskas).

Det första du behöver göra är att klicka på ”Portfölj” i menyn till vänster.

Klicka sedan på SushiSwap för att se alla dina lediga positioner.

Kryptovalutor på eToro
eToro Portfölj

För att stänga din position så måste du klicka på det röda krysset till höger.

eToro sälja SushiSwap

Innan du stänger handeln så måste du vara medveten om att du är skyldig att deklarera dina vinster och göra Skatteverket medveten om dina affärer.

Om du önskar avsluta det hela så behöver du klicka på knappen ”Stäng affär” varefter pengarna och eventuella vinster överförs direkt till ditt eToro-konto. Du kan nu ta ut pengarna till ditt bankkonto om du så önskar.

Sälj SushiSwap på eToro

Vad är SushiSwap?

SushiSwap är en programvara som baseras på Ethereums blockkedja. SushiSwap använder sig av en samling likviditetspooler för att säkerställa att du enkelt kan förvärva och sälja av kryptovalutor. Användare låser först upp sina tillgångar med så kallade ”SmartContracts” varav handlare kan både köpa och sälja sina kryptovalutor från dessa pooler, alternativt byta ut en token mot en annan token.

SushiSwap är en av flera decentraliserade finansieringsplattformar, inom sammanhanget kända som ”Defi”, som gör det möjligt för SushiSwap-användare att handla med kryptovalutor utan att behöva sig till en central instans.

Det hela innebär att alla beslut gällande vidareutveckling av SushiSwap blockkedja kan fattas av ägarna till kryptovalutan SUSHI och alla de som äger SushiSwap kan i sin tur föreslå nya förändringar av hur det hela ska exekveras i praktiken men även rösta på ägarnas olika förslag.

Är SushiSwap en bra investering?

Huruvida SushiSwap är en bra investering beror på många olika parametrar. Eftersom vi inte kan förutse framtiden så kan vi inte förse dig heller med ett definitivt svar gällande huruvida SushiSwap lämpar sig som en adekvat investering eller ej. En sak är dock säker, kryptot är utan tvekan en spännande kryptovaluta som exponerats för ganska mycket publicitet sedan den lanserade.

SushiSwaps kryptovaluta i form av SUSHI spelar en mycket viktig roll i underhållet och driften av ett nätverk, eftersom ägarna bakom SUSHI kan bidra till att bestämma vad de ska göra med protokollen när de röstar om olika förslag vilka i sin tur kan medföra förbättringar till deras ekosystem.

Ju fler som använder SushiSwap när de köper och säljer kryptovalutor, desto mer blir SUSHI värt. Du har också möjligheten att tjäna fler SushiSwap-mynt genom att göra dina SUSHI-mynt tillgängliga på deras app som man (för förvånande) döpt till SushiBar och därigenom tjäna fler SUSHI-token.

Om fler användare och investerare fortsätter att använda sig av SushiSwap så har de potential att öka i värde. Dock så exponeras man för en hög risk när det kommer till investeringar i kryptovalutor så som SushiSwap.

Du bör således ha som tumregel att aldrig investera pengar som du inte har råd att förlora. SushiSwap är utan tvekan en av de kryptovalutor som vi även i framtiden kommer följa på närmare håll.

Se SushiSwap kurs.

KÖP SushiSwap IDAG 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är SushiSwap?

SushiSwap är en decentraliserad digital valuta som även inom sammanhanget benämns för som kryptovaluta. Priset på SushiSwap bestäms av utbud/efterfrågan varav kryptot vekar som en form av populär investering i flera år.

Hur köper man en SushiSwap (SUSHI)?

Du kan förvärva SushiSwap hos en kryptovalutabörs, handelsplattform eller genom att handla direkt från en annan person. Det hela är inte svårare än att genomföra en kontoöverföring, men är tyvärr inte möjligt hos bankerna än.

Hur investerar man i SushiSwap?

Du kan investera i SushiSwap antingen genom att förvärva det direkt eller genom att investera i en CFD som följer priset på SushiSwap. Om du inte vill nyttja SushiSwap som en form av betalningsmedel så är det ofta enklast att köpa kryptot i form av en CFD, men du måste vara medveten om att du kan bli påförd eventuella avgifter.

Kan jag förvärva SushiSwap med kreditkort?

Du kan köpa SushiSwap med kreditkort hos nästan alla kryptovalutabörser. Handelsplattformen eToro erbjuder dig också möjligheten att betala med kreditkort när du investerar, vilket innebär att du inte behöver vänta flera dagar på att transaktionen ska slutföras.

Kan jag köpa SushiSwap med en traditionell kontoöverföring?

Du kan köpa SushiSwap med hjälp av en traditionell kontoöverföring hos alla kryptovalutabörser. Denna metod används oftast om du ämnar förvärva kryptot för större summar. Nackdelen med det hela är att man måste vänta flera dagar innan pengarna kan investeras. Hos eToro handelsplattformen så kan du köpa SushiSwap med en kontoöverföring om du överför minst $200.

Måste du betala skatt på vinster från SushiSwap?

När du som privatperson köper och säljer SushiSwap betraktas det hela som en form av spekulation. Du måste redovisa för dina affärer i den årliga deklarationen eftersom detta är juridiskt bindande enligt den svenska lagen.

Hur säljer man av SushiSwap innehavet?

Hur du säljer av din SushiSwap innehav beror främst på hur du förvärvade det initialt. Om det hela handlar om en CFD så stänger du helt enkelt handeln på handelsplattformen och tar ut dina pengar, men om dessa förvaras i en plånbok så måste du sälja av dem på en kryptovalutabörs.

Kan man köpa SushiSwap hos banken?

Du kan inte köpa SushiSwap hos de svenska bankerna. Vissa banker tillhandahåller en form av CFD som följer priset på SushiSwap, men om du vill äga en SushiSwap-mynt explicit så behöver du hitta en annan handelsplattform såsom eToro eller dylikt.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad