Köp Quant: Den totala 2022 guiden

quant-network
quant-network

Quant (QNT)

Price
675.98

Priset på Quant varierar beroende på utbud och efterfrågan. På denna sida kommer du alltid att kunna ta del av den uppdaterade priset för Quant, så att du hela tiden kan hålla dig uppdaterad om det hela utan att behöva ödsla din dyrbara tid.

Fortsätt att läsa läsa vidare för att ta reda på mer om prisprognosen för Quant.

KÖP QUANT HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Quant graf för växelkursen – Uppdaterad i realtid

KÖP QUANT HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Här kan du se den historiska prisutvecklingen för Quant.

Quant växelkurs är som vilken annan kryptovaluta som helst där växelkursen stiger och faller för varje ny dag som kommer. Du bör därför hålla ett öga på Quant (QNT) växelkurs dagligen, för att på så sätt försäkra dig om var och hur växelkursen i fråga rör sig faktiskt.

Priset för Quant – Här kan du köpa Quant

Priset för Quant ändras dagligen och det är därför viktigt att du håller ett öga på utvecklingen om du vill önskar spekulerar i värdet hos kryptot i fråga. Det är också viktigt att du väljer en handelsplattform där du kan med enkelhet beskåda den senaste Quant-växelkursen

Detta är dock inte allt utan du behöver även vara medveten om flera andra parametrar, där några av de primära som vi anser att du bör lägga på minnet återfinns i form av följande:

 • Välj den handelsplattform med de lägsta avgifterna och provisionerna
 • Välj en handelsplattform som har det bästa urvalet av kryptovalutor
 • Se alltid till att välja en handelsplattform med kurser uppdaterade i realtid

Du kan enkelt köpa Quant från en handelsplattform. Idag så har du möjligheten att spekulera i kryptot hos flera olika plattformarna där några av våra utvalda favoriter  återfinns i form av följande: eToro, Saxo Bank och Capital.com

Hos alla dessa handelsplattformar så får du ta del av fördelaktiga och konkurrenskraftiga handelsavgifter, där tydliga verktyg för analys erbjuds. Börja investera idag!

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Vad bestämmer priset på Quant?

Det enkla svaret är att Quant, precis som nästan alla andra kryptovalutor, drivs av utbud och efterfrågan. Utbud innebär antalet tillgängliga Quant mynt som finns att tillgå för närvarande, medan efterfrågan ämnar definiera hur många faktiskt som är intresserade av kryptot.

Det hela leder oss till frågan – Hur bestäms priset på Quant egentligen? Rent konkret så är det så att ju färre mynt som det finns på marknaden, och ju fler intressenter som det finns, desto högre kommer priset på kryptot att vara. På samma sätt kommer ett större utbud och en lägre efterfrågan att leda till ett lägre pris.

Det är alltså främst utbudet och efterfrågan på Quant som avgör priset – men vad är det som påverkar själva utbudet och efterfrågan då?

Flera faktorer spelar in här, men efterfrågan påverkas av mediabevakning, kändisarnas åsikter, sociala forum och den allmänna publiciteten när det kommer till Quant.

För att du enklare ska få en djupare förståelse för vad som faktiskt påverkar priset för just Quant så kommer vi att nedan lista de primära faktorerna för det hela!

Dessa faktorer påverkar primärt priset för Quant:

 • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan är själva katalysatorn, det vill säga, det som avgör huruvida priset kommer att stiga eller falla när det kommer till kryptot QNT. Om efterfrågan är hög så kan man vara ganska säker på att priset även kommer priset att stiga. Å andra sidan,om efterfrågan är låg så kommer priset istället sannolikt att falla. Samtidigt måste man även beskåda antalet tillgängliga mynt för närvarande. En krypto med stort utbud (t.ex. Shiba Inu) kommer med största sannolikhet aldrig att uppleva ett så högt pris per mynt som t.ex Bitcoin, där utbudet är lågt, samtidigt som efterfrågan är stor.
 • Mediebevakning/rykte: Det finns flera exempel på hur mediebevakning, anseende, viktiga personers åsikter och sociala forum kommit att påverka efterfrågan och därmed priset hos olika kryptovalutor. Bitcoin upplevde sin bästa tillväxt någonsin i början av 2022 som ett resultat av Teslas uttalande om att godkänna Bitcoin på sina elbilar, där flera också ser mycket positivt på tekniken. Bitcoin omtalades med rätta som framtidens betalningsmetod, vilket fick efterfrågan att skjuta i höjden. På samma sätt fick negativ publicitet (Teslas totala omvändning när det kommer till Bitcoins godkännande som adekvat betalmedel, Kinas förbud mot mining, osäkerheten kring kryptovalutans strömförbrukning) att efterfrågan och priserna i sin tur rasade. Därefter har kryptovalutan stigit igen på grund av ny publicitet.
 • Mining/Antal mynt: Mining är en process som går ut på att verifiera transaktioner mellan två parter. Det hela åstadkoms genom att lösa omfattande och komplexa uppgifter. De som löser uppgifterna baseras med ett visst antal mynt, där antalet bestäms utifrån komplexiteten hos transaktionerna.

Det är viktigt att förstå att ovanstående faktorer är nära besläktade. Du vet att i perioder med positiv mediebevakning, adekvat omnämnande runt om olika sociala forum och liknande kommer leda till att efterfrågan ökar för Quant, något som i sin tur får priset att stiga. På samma sätt så är du medveten om det faktum att negativ publicitet, som Kinas förbud mot mining, kommer i sin tur att leda till sjunkande efterfrågan och därmed fallande priser.

Quant prisutveckling – Kommer priset att stiga eller falla?

Eftersom priset drivs av volatila faktorer som utbud och efterfrågan, inklusive publicitet och rykte så är det helt klart att priset i sig är ganska volatilt. Dessa faktorer gör det dock relativt svårt att förutse den kortsiktiga prisutveckling hos kryptot i fråga.

I perioder med mycket publicitet kring kryptovaluta och speciellt när det kommer till Quant, där kryptot särskilt framhävs i positiv bemärkelse så kan du förvänta dig en stark tillväxt när det kommer till Quant-priset. Om opinionen är däremot negativ så kan man istället förvänta sig ett prisfall.

Hur som helst så är det viktigt att komma ihåg det faktum att trots lovande framtidsutsikter och sin betydande position på marknaden så är Quant en investering som kommer med en ganska stor risk.

Historiska avkastningar och framtida prognoser utgör ingen garanti för att man i framtiden lyckas generera adekvat vinster.. Här är risken att förlora pengar lika stor som att tjäna pengar.

Om du väljer att investera i Quant så är det viktigt att ej spendera mer pengar än du har råd att förlora. Du måste även säkerställa att du håller dig uppdaterad gällande den rådande kursutvecklingen. Du kommer då lättare att kunna säkra framtida vinster samtidigt som du minskar riskerna för obehagliga förluster.

Läs även artikeln om hur du köper Quant.

KÖP QUANT HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor


Vad är växelkursen för Quant (QNT)?

Växelkursen för Quant ändras för varje given sekund. Om du vill hålla dig a la jour med det hela ås kan se aktuell kurs för Quant här.

Vad bestämmer priset på Quant?

Priset på Quant bestäms av utbud och efterfrågan. Det hela innebär att ju fler som väljer att köpa Quant, desto mer kommer priset att stiga.

Vad kostar en Quant?

Priset på Quant förändras ständigt, men du kan i vår artikel beskåda att priset på Quant uppdateras i realtid.

Ska jag köpa Quant?

Det beror på din investeringsstrategi. Du kan börja med att läsa vår artikel om Quant och i efterhand utvärdera huruvida kryptot i fråga lämpar sig som en bra investering för just din del.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad