Köp REN: Den totala 2022 guiden

republic-protocol
republic-protocol

REN (REN)

Price
1.47

Priset på REN varierar beroende på utbudet och efterfrågan. På denna sida så får du alltid ta del av uppdaterade REN-kurser, så du kan alltid ta del av den senaste REN-priset (REN).

Läs vidare när vi dyker in i prisprognosen för REN.

KÖP REN HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

REN kursgraf – Uppdaterad i realtid

KÖP REN HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Här kan du se den historiska kursutvecklingen för REN.

Växelkursen för ren är som vilken annan kryptovaluta som helst, där växelkursen stiger och sjunker varje dag. Du bör därför hålla ett öga på REN (REN) kursen dagligen, för att se vart kursen är på väg.

REN pris – Här kan du köpa REN

REN-priset ändras dagligen och det är just därför viktigt att du håller koll på priset om du vill handla med kryptot. Det är också viktigt att du väljer en handelsplattform där du kan beskåda det senaste REN-priset, förutom ett antal andra parametrar:

 • Välj handelsplattformen med de lägsta avgifterna och provisionerna
 • Välj en handelsplattform som har det bästa urvalet av kryptovalutor
 • Se alltid till att välja en handelsplattform med kurser uppdaterade i realtid

Du kan enkelt förvärva REN från en handelsplattform. Det finns ett stort antal att välja på, men våra utvalda favoriter utgörs av eToroSaxo Bank och Capital.com. Här får du ta del av fördelaktiga handelsavgifter och inte minst tydliga verktyg för analys. Börja investera nu!

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Vad avgör priset på REN?

Det enkla svaret är att REN, precis som nästan alla andra kryptovalutor, drivs av utbudet och efterfrågan. Utbudet ämnar definiera antalet tillgängliga REN, medan efterfrågan ämnar definiera antalet intresserade. Men vad är det som avgör själva priset på REN?

Rent konkret så är det så att ju färre mynt som det finns på marknaden, och ju mer intresserade, desto högre kommer priset att vara. På samma sätt kommer ett större utbud och en lägre efterfrågan att leda till ett lägre pris.

Det är alltså främst utbud och efterfrågan på REN som avgör priset – men vad är det som påverkar utbudet och efterfrågan? Här spelar flera faktorer in, men efterfrågan påverkas främst av mediabevakning, kändisarnas åsikter, sociala forum och den allmänna publiciteten om REN.

Dessa faktorer tenderar att påverka REN-priset:

 • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan är själva katalysatorn i det hela, det vill säga, vad som avgör om priset kommer att stiga eller sjunka. Om efterfrågan är hög kommer priset att stiga, men om efterfrågan är låg kommer priset istället att falla. Samtidigt måste erbjudandet (antal mynt) beaktas. Ett krypto med ett stort utbud (t.ex. Shiba Inu) kommer med största sannolikhet inte att uppleva ett så högt pris per mynt som t.ex Bitcoin, där utbudet är lågt, samt efterfrågan är hög.
 • Mediebevakning/rykte: Det finns flera exempel på hur mediebevakning, anseende, viktiga personers åsikter och sociala forum kan påverka efterfrågan och därmed priset hos kryptovalutan. Bitcoin upplevde sin bästa tillväxt någonsin i början av 2021 som ett resultat av Teslas nyheter om att godkänna Bitcoin på sina elbilar, där flera också ser mycket positivt på tekniken. Bitcoin omtalades med rätta som framtidens betalningsmetod, vilket fick efterfrågan att skjuta i höjden. På samma sätt fick negativ publicitet (Teslas totala nekande av Bitcoin som betalningsmetod, Kinas förbud mot mining, osäkerheten kring kryptovalutans strömförbrukning) att efterfrågan och priserna rasade. Därefter har kryptovalutan stigit igen på grund av ny positiv publicitet.
 • Mining/Antal mynt: Mining är en process som går ut på att verifiera transaktioner, något som i sin tur åstadkomms genom att lösa omfattande uppgifter. Personerna som löser dessa uppgifter belönas med ett visst antal mynt beronde på hur komplex uppgiften i fråga är.

Det är viktigt att förstå att ovanstående faktorer är nära relaterade. Du vet att i perioder med bra mediebevakning, positiva omnämnanden i olika sociala forum och liknande kommer leda till att efterfrågan ökar på REN, något som i sin tur får priset att stiga. På samma sätt så vet du att negativ publicitet, som Kinas förbud mot mining leda till sjunkande efterfrågan och därmed fallande priser.

Läs mer om andra kryptovaluta kurser.

REN prisutveckling – Kommer priset att stiga eller falla?

Eftersom priset drivs av instabila faktorer som utbud och efterfrågan, inklusive publicitet och rykte så är det helt klart att priset i sig är ganska volatilt. Dessa faktorer gör det dock relativt svårt att förutse den kortsiktiga prisutvecklingen. I perioder med mycket publicitet kring kryptovaluutor, särskilt när det handlar om positiv publicitet, så kan du förvänta dig en stark pristillväxt. Om opinionen däremot är negativ så kan man istället förvänta sig ett prisfall.

Hur som helst så är det viktigt att det även med lovande framtidsutsikter och sin betydande position på marknaden anses vara en investering av hög risk. Historisk avkastning och framtida prognoser är ingen garanti för vinst. Här är risken att förlora pengar lika stor som att tjäna pengar.

Om du völjer att investera så är det därför viktigt att inte spendera mer än du har råd att förlora samt att hålla dig uppdaterad gällande den rådande kursutvecklingen. Du kommer då lättare att kunna säkra vinsterna och förhindra potentiella förluster.

Om du vill lära dig mer. Läs vår artikel: Köpa Ren.

KÖP REN HÄR 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är priset för REN (REN)?

Priset på REN ändras för varje sekund. Du kan se aktuellt pris för REN här.

Vad avgör priset på REN?

Priset på REN bestäms av utbud och efterfrågan. Det betyder att ju fler som köper REN, desto mer stiger priset.

Vad kostar en REN?

Priset på REN förändras ständigt, men här kan du beskåda priset för REN i realtid.

Ska jag köpa REN?

Det beror på din investeringsstrategi. Du kan börja med att läsa vår artikel om REN och i efterhand utvärdet huruvda det lämpar sig som en bra investering för just din del.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad