Sandbox Kurs i Realtid (SAND/SEK) & Pris Diagram

the-sandbox
the-sandbox

The Sandbox (SAND)

Price
12.64

Sandbox är ett intressant digitalt spel där spelare kan utveckla, bygga och sälja en mängd olika NFT-tillgångar, delta i utvecklingen och underhållet av ett blockkedja-spel genom att investera, samtidigt som de tjänar in passiva inkomster.

KÖP SANDBOX INU 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Sandbox: Ett NFT-spel som du spelar för att utveckla det

Sandbox är en av de äldsta blockkedje-NFT-plattformarna på marknaden, efter att den lanserats sedan 2011. Projektet har verkligen utvecklats enormt sedan dess spädbarnsdagar och tillhandahåller idag Sandbox en mångsidig virtuell plattform för att utveckla och sälja alla typer av NFT-tillgångar.

Sandbox har för närvarande ett marknadsvärde på över $4 miljarder dollar, men förväntas växa avsevärt under de närmaste åren om dess NFT-spel lyckas växa i popularitet som dess utvecklare vill. Hur som helst så kommer själva NFT-marknaden att fortsätta växa aggressivt och dra nytta av Sandbox-priset.

 • Sandbox är ett blockbaserat virtuellt spel där spelare kan utveckla och sälja sina egna NFT-tillgångar
 • Sandboxe började stiga i oktober 2021 och har sedan dess legat runt $5 i stället för den tidigare dollarn
 • I Sandbox skapar spelarna själva olika NFT-funktioner i spelet som låter dem delta i det hela, där de även kan byta, sälja och köpa
 • Köp Sandbox från eToros internationella och mycket mångsidiga handelsplattform, som också har en omfattande lista över andra kryptovalutor.
KÖP SANDBOX INU 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Sandbox kursdiagram

Här kan du se Sandbox rörelser under både kort och lång sikt:

 • Skilling toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Optimerar din strategi med AI-analys
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  Courtage från Från 3,5 % Minsta insättning 50$ Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.
 • capital toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Optimerar din strategi med AI analyser
  • Välj emellan 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser och guider
  Courtage från 0 kr. Minsta insättning 0 kr. pr. år Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 79,17% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
 • Libertex toplist stb
  Betyg
  Unika fördelar
  • Välj bland 700 aktier som CFD:er
  • Gratis webbseminarier, kurser och guider
  • Låga avgifter med CFD:er.
  Courtage från Från 0,0003% Minsta insättning 100 euro Mobilapplikationens betyg
  8/10
  Köp Krypto Läs recension 70,8% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.
  Du bör överväga om du förstår hur CFD-er fungerar och om du har råd att förlora pengarna innan du handlar.
Visa mer +

Sandbox

Sandboxen började stiga mycket kraftigt i oktober 2021. Redan i början av oktober låg priset på spelets inhemska valuta, SAND, strax under $1, men i början av november översteg det redan priset på $3 per token och i slutet av november steg det till och med över $8.

Som ett resultat av denna ökning ökade Sandbox börsvärde till mer än $4 miljarder. Med den plötsliga positiva utvecklingen blev Sandbox återigen ett av de mest intressanta NFT-spelen på marknaden, vilket i sin tur medförde fler och fler användare och spelare till plattformen, vilket i sin tur bidragit till att öka värdet på hela projektet ytterligare.

Men vad innebär egentligen denna vilda prisuppgång och vad kommer Sandbox-kursen att bygga på i framtiden? Först och främst så är det värt att notera att lagarna om uppskattning av Fiat-valutor inte gäller för Sandbox som kryptovaluta. Å andra sidan går de två faktiskt inte alls att jämföra.

Anledningen till detta är att en av de faktorer som mest påverkar Sandbox-kursen är dess egna användning. Naturligtvis har Fiat-valutor bara ett syfte (finansiellt instrument), medan Sandbox har ett mycket mer mångsidigt syfte dock så kan du inte med SAND-tokens betala för ditt morgonkaffe, det fungerar bara som valuta hos Sandbox.

Sandbox logo blue.

Lägger man till att kryptovalutor är i själva verket digitala valutor så kan man säga att man genom att förstå användningen av en kryptovaluta kan bedöma om det kommer att bli en utbredd användning av denna kryptovaluta i framtiden.

Sandbox’s SAND är framför allt en speltoken och spelindustrin är en ständigt växande marknad som inte har visat några tecken på att blekna under decennier. Och ju mer populär Sandbox, och dess NFT-plattform, blir, desto fler användare kommer det att gå med i spelet, vilket kommer att förse hela projektet med stabilitet och öka dess värde (nätverksvärde).

Den korta psalmen är vacker: ju fler användare (utvecklare, spelare, handlare) det finns på Sandbox-plattformen, desto snabbare kommer Sandbox att stiga. Men kryptovalutor är också ytterst sårbara för marknadsrörelser, särskilt prisfluktuationer hos Bitcoin.

Det har noterats många gånger att när priset på Bitcoin stiger så kommer hela kryptovalutamarknaden att följa efter. Men samma logik fungerar åt andra hållet också, det vill säga när priset på Bitcoin går ner kan det hela även slå hårt mot många andra kryptovalutor.

Det är just därför som användningen av en kryptovaluta utgör en viktig faktor för att bestämma dess stabilitet. Det hela handlar i slutändan om balansen mellan utbud och efterfrågan.

Efterfrågan och utbud påverkar priset på Sandbox

Liksom mer traditionella investeringar så är Sandbox-priset starkt beroende av balansen mellan utbud och efterfrågan. Speciellt med tanke på att det bara finns ett begränsat antal av många kryptovalutor tillgängliga på marknaden. Till exempel finns det totalt 3 miljarder SAND-tokens, varav endast cirka 31 % (cirka 920 948 300 tokens) är i omlopp.

Exklusivitet bidrar ofta till att göra föremål och saker mer attraktiva. Just därför, så länge det finns stor efterfrågan på SAND-tokens så är Sandbox-priset och värdet ett plus. Å andra sidan, om det fanns fler tokens än efterfrågan så kan värdet på kryptovalutan falla drastiskt.

Sandbox kurs

Vilka saker påverkar då prisfluktuationerna hos utbudet och efterfrågan för Sandbox-priset? Naturligtvis ökar den växande populariteten för Sandbox själva efterfrågan. Med andra ord, ju mer känt spelet är och ju fler investerare investerar i det, samt ju fler spelare som går med i spelet, desto mer lukrativt blir Sandbox.

Å andra sidan, om till exempel regleringen av kryptovalutor skulle skärpas så skulle det hela återspeglas i form av kryptovalutakurser. Det är dock värt att notera att sådana icke-kryptografiska effekter på kryptovalutor ofta tenderar att utgöras av mycket kortvariga nedgångar.

På en generell plan så kan man dock säga att Sandbox-kursen är immun mot den traditionella marknadens fluktuationer. I dagsläget har till exempel ekonomiska kriser ingen negativ effekt på utvecklingen av kryptovalutor, åtminstone i ekonomins dåliga tider: när den traditionella ekonomin stagnerar så vänder sig nu investerare till kryptovalutor i stället för guld.

Detta i sin tur kommer per automatik att öka deras värde. Stora, globala händelser, såsom en pandemi, kan få växelkurserna hos kryptovalutor att rasa, dock endast under en tillfällig period.

Sandbox staking

Du har antagligen hört talas om avgifter under mining, som till exempel processen att föra ut nya Bitcoins på marknaden. Gruvdrift är en långsam och dyr process som många inte har möjlighet att delta i, men utöver det tillkommer en insats i form av kryptovalutor.

Staking är den process där du har möjligheten att tjäna in kryptovalutor såsom ränta när du sätter in kryptovalutan i dess blockkedja under en viss tid. Istället för gruvdrift så blir staking det vanligaste sättet att delta i underhåll och utveckling av kryptografiska projekt.

Liksom många av sina konkurrenter är Sandbox NFT-spelplattformen byggd på Ethereums mycket mångsidiga nätverk, vilket betyder att det är ERC-20-tokenet. Med blockkedjan Ethereum drar Sandbox nytta av stark säkerhet, men dessutom är den baserad på en Proof-of-Staking-algoritm, som möjliggör SAND-kryptovaluta-staging.

Således kan användare lagra ett visst antal SAND-tokens på Sandbox-plattformen, vilket ger dem rätt att påverka utvecklingen och underhållet av projektet. Detta är en givande aktivitet som ger staplaren mer SAND-tokens. Det är jämförbart med att tjäna ränta, förutom att insats kräver att du deltar i ett projekt, medan du på banken inte kan bestämma dig för att använda pengarna du sätter in där alls.

Hur kommer Sandbox-kursen att utvecklas i framtiden?

I skrivande stund är Sandbox’s SAND-token prissatt till strax under $5 per token, en minskning från cirka $5,9 vid årsskiftet (minus $1). Ännu viktigare, jämfört med hela 2021-året, är SAND-token för närvarande betydligt mer värdefull.

Uppgången i dess pris har fört med sig en hel del volatilitet, men den lämpar sig perfekt för dem som är specifikt intresserade av aktiv handel. Den kraftiga ökningen av värdet på Sandbox har definitivt motsvarats av en ökning av dess synlighet, vilket har lockat betydligt fler spelare och NFT-utvecklare till sin plattform.

The Sandbox

Sandbox stabilitet och styrka bottnar förstås i den stora potentialen och attraktiviteten i dess tillämpning: spelindustrin har fortsatt att växa i ett decennium och det finns inga utsikter till en avmattning. Dessutom drar Sandbox också nytta av NFT-projektets natur: NFT-marknaden är på uppgång.

Det bör således inte komma som en överraskning att branschexperter och analytiker tror på Sandbox långsiktiga tillväxt. Många tror till och med att online prisuppskattningarna för de kommande fem åren är kraftigt nere. Det är dock värt att hålla huvudet kallt, eftersom det är praktiskt taget omöjligt att förutse utvecklingen av kryptovalutamarknaden, och jämförbart med vadslagning.

När du investerar i kryptovalutor bör du aldrig följa någon annans råd, men du måste göra din egen forskning för att avgöra om en kryptovaluta har god tillväxtpotential på antingen lång eller kort sikt. Rationaliteten i att investera i kryptovalutor är å andra sidan lättare att bedöma när man förstår vad en viss kryptovaluta kan användas till. Tänk också på att kryptovalutor alltid är utsatta för rörelser på hela kryptovalutamarknaden.

Köp Sandbox när du förstår dess användningslogik och potential på kryptovalutamarknaden, och om du tror på dess potential att bli nästa stora blockkedjespel och kryptovaluta.

Läs hur du köper Sandbox.

KÖP SANDBOX INU 68% av privata investerare förlorar pengar vid handel utav CFD-er hos denna mäklare.

Vanliga frågor

Vad är Sandbox?

Förutom blockbaserat digitalt spel tillhandahåller Sandbox en mångsidig virtuell plattform för att utveckla och sälja alla typer av NFT-tillgångar.

Hur kommer Sandbox-kursen att utvecklas i framtiden?

Sandbox erbjuder en underhållande, givande och redan populär användning, det vill säga ett digitalt spel, vilket ger det en ljus framtid.

Hur kan jag köpa en Sandbox?

Köp Sandbox enkelt och snabbt från eToro handelsplattform: registrera dig för tjänsten, överför pengar till ditt konto och köp Sandbox idag!

Vad är priset på en Sandbox?

Priset på Sandbox, liksom priserna på alla kryptovalutor, ändras dagligen, så kontrollera alltid Sandbox-kursen i realtid på denna sida.

Till vilket pris kommer Sandbox SAND att vara 2025?

Analytiker tror att Sandbox kommer att växa på lång sikt, och 2025 förväntas den vara värd $12-30 per SAND-token.

Är Sandbox en bra investering?

NFT-marknaden blomstrar, vilket är anledningen till att branschexperter och analytiker tror på Sandbox långsiktiga tillväxt.

Skribent Mirsad

Mirsad Hasik är en frilansare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Han kombinerar sin djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.

Se alla artiklar av Mirsad