AltSignals får snacket att gå mitt i en AI-driven omvandling av kryptoindustrin

Kryptovärlden utvecklas riktigt snabbt. Den anpassar sig till nya, spännande tekniska framsteg och jobbar hårt för att gynna en ökad användning. Artificiell intelligens (AI) är det senaste tillskottet på kryptomarknaden som har fångat många kryptoinvesterare intressen, då flera plattformar utforskar de möjligheter som erbjuds genom att använda AI i blockkedje-sammanhang.

En plattform som går från tanke till handling när det kommer till att implementera AI är AltSignals, en av världens mest pålitliga leverantörer av handelssignaler. Dess nyligen tillkännagivna pre-sale av sin egen krypto ASI lanseras med målet att samla in 12.15 miljoner dollar. Detta som ett sätt att stödja utvecklingen av ett banbrytande, nytt handelspaket, ActualizeAI, som kommer att visa kraften i att implementera AI i blockkedjeprojekt.

Vad är AltSignals?

AltSignals har skaffat sig ett utmärkt rykte som en av världens främsta leverantörer av handelssignaler sedan lanseringen 2017. Handelssignalerna omfattar olika marknader, inklusive valutor, traditionella aktier, Binances terminer, CFD:er och kryptovalutor, och AltSignals vänder till en community på över 50 000 användare som har möjlighet att dra nytta av exceptionella handelssignaler. Som exempel kan nämnas att användare under 19 av 32 registrerade månader lyckades generera en otrolig avkastning på 10x sina innehav av Binances terminer..

Denna framgång har till stora delar möjliggjorts av plattformens marknadsledande handelsverktyg AltAlgo™, som har levererat en utmärkt noggrannhet på upp till 64 %. För att ta detta vidare och över 80 % har AltSignals tillkännagett utvecklingen av ett helt nytt AI-drivet handelspaket, ActualizeAI.

ActualizeAI kombinerar flera AI-funktioner för att leverera ett kraftfullt paket med syftet att fatta lönsamma beslut. Kort sagt kan man säga att maskininlärningsalgoritmer tillämpar regelbaserad logik för att förstå marknaden. Naturlig språkbehandling förbättrar sedan denna inlärning och sentimentanalys, vilket ökar output-volymen och noggrannheten. Det är en dynamisk och effektiv lösning för konkreta insikter och lönsamhet.

Samtidigt spelar förstärkningsinlärning en avgörande roll för att balansera förhållandet mellan risk och avkastning, och erbjuder communityn optimala köp- och säljpriser för sina innehav. Genom att kontinuerligt söka igenom marknaderna ger ActualizeAI användare realtidsdata, och fokus ligger på att ständigt uppdatera, förfina och förbättra kvaliteten på sina signaler. Med dessa framsteg är ActualizeAI redo att bli en pionjär, och visar på bästa sätt upp den enorma potentialen i AI inom blockkedjevärlden.

Hur fungerar ASI?

AltSignals AI-funktioner och hela ekosystemet kommer att drivas av ASI-token. Tokeninnehavare som köper 50 000 mynt får automatiskt gratis tillgång till AltAlgo™ och livstidsåtkomst till ActualizeAI när den funktionen släpps. Som ett resultat får innehavare av ASI-token omedelbart ett försprång när det kommer till att handla på volatila kryptomarknader, och dra nytta av den omfattande nyttan som härrör från att äga ASI-myntet.

Dessutom ges ASI-innehavare full rösträtt i styrningsfrågor, inklusive communityledda förslag, vilket gör det möjligt för dem att forma plattformens framtida strategiska riktning. Detta bemyndigande av AltSignals community möjliggör vidareutveckling av plattformen, vilket gör den till den ultimata plattformen för gemenskap och handelssignaler.

Ytterligare fördelar för ASI-communityn inkluderar tillgång till exklusiva AI Members Club, som i sig låser upp extra specialfunktioner. Dessa inkluderar tidig tillgång till marknadens bästa offentliga och privata kryptoförsäljningarna, inträde i digitala handelsturneringar och chansen att betatesta spännande nya funktioner, där ASI-tokens finns tillgängliga i utbyte mot feedback.

Hur högt kan ASI:s pris gå?

AltSignals har en unik fördel i sin pre-sale eftersom projektet redan har stöd av en etablerad plattform och en användarbas på mer än 50 000 befintliga medlemmar. Med det spännande införandet AI i blockkedjan och ett utmärkt momentum byggt under ASI:s pre-sale, som hittills har samlat in $1.0m, är det tydligt varför så många kryptoinvesterare är måna om att ta denna chans att investera i något så lovande.

ASI är för närvarande tillgänglig i scenen steg 1 av sin pre-sale till endast $0.015 per token. Detta kommer att stiga till $0.02274 i slutet av denna pre-sale innan ASI släpps på offentliga börser. Experter hyllar dock redan nu på ASI:s potential och tror att något stort kan hända när den väl når allmänhetens medvetande och dess potentiella publik växer. Med tanke på de tekniska funktioner som kommer att rullas ut regelbundet under resten av 2023, förutspår analytiker att ASI snabbt kommer att skjuta i höjden och potentiellt nå $0.30 i slutet av året, och bryta igenom nivån på $1 till 2025.

Är ASI en bra kryptoinvestering?

Lanseringen av ASI:s pre-sale har uppmärksammats av många kryptofans, såväl som investerare utanför Web3-landskapet. Mycket handlar om de unika möjligheterna att använda AI för att dra nytta av vinster från blockkedjan. Med en banbrytande ny användning av ny AI-teknik nära förestående, har ASI helt enkelt en enorm potential att växa till ett av de ledande kryptoprojekten under de närmaste åren.

Det aktuella tokenpriset på $0.015 ses som kraftigt undervärderat för ett projekt som kommer att leverera omfattande nytta, styrning och suverän deflationstokenomik. Smarta investerare rekommenderas att på riktigt överväga att skaffa sina tokens nu för att undvika FOMO.

Du kan hitta mer information, inklusive om hur du köper ASI, här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen