Aktieskola.com

Där nördar finns, kommer nördar till

 • Massor av gratis kunskap

  Allt vårt innehåll är gratis, något som i sin tur innebär att du kan komma igång med att investera i aktier, kryptovalutor eller valutahandel inom kortast möjliga tid utan att behöva betala något för den värdefulla informationen.

 • Samarbetspartners

  För att förse dig med gratis innehåll så samarbetar Aktieskole med ett antal samarbetspartners.

 • Investing Classroom

  Aktieskola.com ägs av Investing Classroom, som för övrigt har investeringssajter runt om i hela Norden.

Jämförelstetjänst

Vi håller ett öga på de bästa handelsplattformarna inom aktie-, krypto- och valutahandel.

Vi är en av Sveriges största jämförelsesajter när det kommer till investeringsråd kring aktier och kryptovalutor.

CTA swe

En erfaren konsument inom den monetära sfären

Föreställ dig möjligheten att få möjligheten att investera i en gigantisk stormarknad, där alla dina alternativ finns att beskåda i realtid, prydligt placerade på hyllorna, där du heller ej behöver stressa över dina val.

Vårt uppdrag är att se till att så många som möjligt ska få möjligheten att ta del av den sortiment som erbjuds med fokus på individens nuvarande kunskap om den underliggande tillgången.

Många låter bankerna diktera villkoren och betalar för deras tjänster utan att egentligen reflektera över det hela nämnvärt. Men varför inte ge tillbaka makten till konsumenterna och låta dem styra det hela utan att ständigt behöva rätta sig efter var storebror dikterar åt oss att göra?Men är inte

risken att göra felaktiga val uppenbar? Självfallet är kommer man att ta en del felaktiga beslut. Dock så kan man inte komma ifrån det hela när det kommer till investeringar, oavsett hur mycket man försöker.

Dock så kommer risken att sjunka i paritet med att du utbildar dig om ämnet i fråga, något som i sin tur minskar sannolikheten att du råkar investera i något som ej mynnar ut i den förväntade utkomsten som du hade hoppats på.

Den du vill sitta näst intill

Vår webbplats tillhandahåller innehåll för dig som önskar investera i en rad olika finansiella tillgångar men önskar ej spendera en massa värdefull tid på att behöva leta efter information om tillgången i fråga.

Vi förser dig med lättsmält innehåll gällande de ämnen och trender som vi själva är intresserade av, samtidigt som vi även visar dig hur du hanterar det hela.

Det anser vi skapar transparens för dig som läsare, så att du vet att våra överväganden bottnar i strategier och initiativ som vi själva prövar. Vi betraktar oss som hans lite nördiga vän som pratar om sina investeringar under lunchen.Önskar

du kopiera oss eller investera i något vi pratar om? Då är det vi som förser dig med en referens till var du kan handla önskad produkt. Det är så vi tjänar pengar, något som du kan läsa mer om nedan.

Vi stöder

Vi mottar en marknadsmässig provision när du väljer att bli kund hos en av våra partners. En del av den kommissionen öronmärks för att bidra till att skapa bättre förutsättningar för alla de individer som kämpar varje dag med att sätta mat på borden.

För dig som konsument innebär det att du inte bara investerar i din egen ekonomi utan också bidrar till att skapa bättre förutsättningar för utsatta och behövande människor över hela världen. Det tycker vi är ytterst meningsfullt, något som i sin tur bidrar till att skapa ett extra incitament.

Faktum är att vi redan mäktat med att donera en imponerande summa – något som är helt och hållet läsarnas förtjänst. Nedan så hittar du en lista över våra lokala partners och det totala donerade beloppet. Vi uppdaterar denna sida varje kvartal så att du alltid kan hänga med i uppdateringarna.

Önskar du inleda ett samarbete med just din organisation i framtiden? Vi är alltid nyfikna på att höra om adekvata och välgörande projekt.
OBS: Vi arbetar uteslutande med registrerade och väletablerade välgörenhetsprojekt.

aktieskole stoetter
Frågor om Aktieskole

I alla våra artiklar så har vi lagt till en FAQ, som i sin tur baseras på andra investerares '/läsarnas' frågor. Här hittar du svaret på några av de vanligaste frågorna som våra läsare tenderar att ha när det tar del av den innehåll som erbjuds av Aktieskole.com. Om du inte hittar svar på dina frågor i vår FAQ så är du välkommen att skicka in dina frågor genom att använda dig av nedanstående formulär.

Skicka frågor
 • Det gör företaget Investing Classroom ApS. Detta företag ägs av Christian Due och Mark Thorsen, som båda verkar i form av skribenter på Aktieskole.com.
 • Investing Classroom äger Aktieskole.com. Dessutom äger bolaget webbplatser vilka fokuserar på investeringar på den norska, svenska och finska språket.
 • Det enklaste sättet att bli gästskribent är att använda dig av vår kontaktsida. Du kommer att motta ett svar gällande din begäran antingen från Christian eller Mark. På en konkret plan så letar vi efter skribenter vilka älskar att både investera och skriva.
Möt teamet Kom i kontakt med teamet som skapat all den innehåll som du får ta del av på denna utförliga webbplats.
 • Mark Thorsen

  Aktiedyrkar och fastighetsinvesterare.

  Mark är en av grundarna av Investing Classroom och ansvarar för utformandet av våra danska texter.

  Förutom det så ansvarar han även för kontakten och samarbetet med våra partners.

 • Christian Soelberg Due

  Kryptonörd med en passion för NFT-konst.

  Christian är vår medgrundare av Investing Classroom och är också vår Head of Content, vilket säkerställer att författarnas hårda arbete återges på ett adekvat sätt för de tusentals besökare som tar del av innehållet på webbplatsen varje dag.

 • Alona Mae Amancio

  Junior skribent och kryptointresserad.

  Alona utgör den magiska länken mellan det tekniska och logiska sambandet när det kommer till innehållet på webbplatsen. Hon har en förmåga att ta fram adekvata plugins och binda ihop det hela med innehållet så att det hela återspeglas adekvat för våra otaliga läsare.

  I mån av tid så hjälper hon också till att översätta några av våra artiklar.

 • Anne Sofie Ionicá

  Administrativ ninja och redovisningsansvarig.

  Anne Sofie är ansvarig för den administrativa arbete som rör organisationens bokföring. Hon ansvarar för att hantera fakturering, betalningar och moms med stor uppmärksamhet på detaljer.

  Förutom ovanstående så ansvarar hon även vid införandet av nya samarbeten.

 • Mirsad Hasik

  Analytiker och strategisk investerare.

  Mirsad är en av skribenterna på denna webbplats där han bidrar med artiklar inom aktier, investeringsfonder och kryptovaluta - ämnen som han alltid täcker med en laserfokuserad analytisk förmåga.