AltSignals kryptovaluta ASI förväntas bli en ledare 2023, men kan den konkurrera med Bitcoins prognostiserade prisutveckling?

wEO5A64m0NicdglvUcv8Ewr9a gykd0kQe KgdFNm6m YGA4o7ECGn5O2qQAVsBof8hwRKMMEcUqqGX8Oy4CT6c7iSLlYGLAlXg1GMgRhI1I5plujFx6jO8c5qB2eQUb5SAZw65c6iiUFL pjve1Ew

Bitcoin fortsätter att dominera rubrikerna under 2023, men många riktar ändå blickarna mot en stigande stjärna till kryptoprojekt, vid namn AltSignals – ett projekt som har innovativa planer på att förbättra sitt befintliga, redan riktigt imponerande utbud av investeringslösningar. Men kan denna innovativa krypto överglänsa marknadsledaren? I den här artikeln kommer du att få koll på var experter placerar sina prisprognoser för Bitcoin i år och varför AltSignals ASI-token kan vara en mycket mer lönsam investering.

Bitcoin (BTC) möter konkurrens, men dominerar fortfarande

Nu är vi en bit in på år 2023 och Bitcoins position som kungen av kryptovalutor ser orubblig ut. Den har för närvarande ett börsvärde på över en halv biljon dollar, vilket är mer än dubbelt så mycket som Ethereums 200 miljarder dollar. Medan Bitcoin har haft sin beskärda del av upp- och nedgångar, har dess motståndskraft och anpassningsförmåga ständigt hållit krypton i framkant inom kryptoområdet.

Ökad institutionell acceptans, växande intresse från allmänheten och den ökande uppfattningen av Bitcoin som en värdeförvarare – särskilt på dagens turbulenta marknader – har alla bidragit till Bitcoins fortsatta popularitet bland kryptoinvesterare. Men allt är inte guld och gröna skogar, eftersom nya innovativa projekt dyker upp som kan hota Bitcoins ledande position. Många av dessa nya projekt erbjuder nämligen unika lösningar och funktioner, vilka tar itu med några av Bitcoins begränsningar, såsom skalbarhet, transaktionsavgifter och energiförbrukning. Detta kan alltså hota dess dominans.

Trots denna ständiga nya konkurrens har Bitcoin dock utan större svårigheter utvecklats riktigt bra prismässigt under de senaste veckorna, och många tror starkt på att Bitcoin kommer att vara marknadens ledande krypto för resten av 2023. Så, det är dags att ta reda på var experter placerar sina prisprognoser för Bitcoin i år.

Prisprognos för Bitcoin (BTC) 

Just nu ligger Bitcoins volatila pris runt $26 500, men prognoser pekar på att BTC kan nå $47 000 i slutet av året. Mer offensiva prisprognoser för Bitcoin menar dock att myntet kommer att kunna nå cirka $60 000, vilket potentiellt ger strax över en fördubbling av det nuvarande värdet när vi tar oss in i 2024.

AltSignals (ASI) har satt standarden för marknaden för handelssignaler

Även om dessa prisprognoser för Bitcoin inte är alltför dystra finns det en ny krypto på marknaden som många anser har mycket större vinstpotential 2023. Låt oss presentera ASI, vars pre-sale har lockat många investerare. Den uppmärksamhet som riktas mot ASI är imponerande, och berättigad! Så, vad är ASI och dess plattform AltSignals? Det är en av de mest lönsamma leverantörerna av handelssignaler, då den har producerat över 1 500 handelssignaler sedan 2017 med en genomsnittlig vinstgrad på 64 %.

AltSignals resultat har alltså inte varit något annat än extraordinära. Plattformen gav en avkastning på 2 163 % över 10 Binance Futures-signaler i februari med 90 % noggrannhet. Månaden innan noterade den en vinst på 2 480 % med en vinstgrad på 92 %! Om dessa resultat låter för bra för att vara sant, ta bara en titt på plattformens Trustpilot-sida. Där får plattformen ett fint betyg om 4.9/5 stjärnor över nästan 500 positiva recensioner, av vilka många för närvarande utgör dess 50 000 gratisprenumeranter och 1 400 VIP-medlemmar.

AltSignals uppnår detta genom sin egenutvecklade AltAlgo™-algoritm tillsammans med ett team av expertinvesterare som ständigt övervakar marknaden efter bra investeringsmöjligheter. Lanseringen av ASI-token är dock redo att höja AltSignals framgång ytterligare en nivå. Detta genom att stödja utvecklingen av dess banbrytande ActualizeAI-algoritm.

ActualizeAI och dess kryptovaluta ASI 

ActualizeAI kommer att ta AltAlgo™ till nästa nivå. Detta sker med hjälp av avancerad AI-teknik som maskininlärning, prediktiv modellering och naturlig språkbehandling för att ge ännu mer exakta handelssignaler. Denna nästa generations AI-integration syftar till att pressa vinstgraden över 80 % och generera ännu högre vinster för AltSignals användare.

Så varför är investerare så hajpade kring ASI? En av huvudorsakerna är att de som äger ASI ges exklusiv och tidig tillgång till ActualizeAI-algoritmen när den går live. Detta innebär att innehavare av ASI-krypton kommer att vara bland de första att ta emot handelssignaler av hög kvalitet i realtid som drivs av banbrytande AI-teknik. Investerare som köper 50 000 tokens och fler kommer att ges livstidsåtkomst till ActualizeAI-systemet, samt fri tillgång till den befintliga signaltjänsten AltAlgo™.

Dessutom kommer innehavare av ASI-token att vara berättigade att gå med i projektets exklusiva AI Members Club. I den här klubben kan medlemmar aktivt delta i produkttester, ge feedback om nya uppdateringar och till och med föreslå innovativa idéer i utbyte mot ASI-belöningar. Dessa extra tokens kan användas för att låsa upp ännu mer avancerade funktioner i plattformens AI-ekosystem.

Slutligen kommer ASI en dag att fungera som en styrningstoken för plattformen, för att säkerställa att AltSignals framtida riktning överensstämmer med användarnas önskemål och behov. Det finns också en plan om kryptobränning och -återköp för att motverka inflation, men säkerställa önskvärd deflation. Detta kommer att äga rum under de kommande 3 – 5 åren. I takt med att tokentillgången därmed minskar kommer alltså eventuellt en långsiktig prisuppgång på köpet.

Prisprognos för AltSignals (ASI) 

Marknadsanalytiker är mycket mer optimistiska kring den framtida prisutvecklingen för ASI, i jämförelse med  Bitcoin. ASI:s pre-sale kommer att slutföras till ett pris på $0.02274 per token, vilket innebär en fin prisuppgång från de inledande stegen. Samtidigt tror många att en mängd investerare kommer att skynda sig att lägga vantarna på ASI för att få tillgång till ActualizeAI:s signaler när verktyget väl kommer ut. Som ett resultat pekar många prisprognoser på att AltSignals pris till slut kan nå så högt som $0.45 per token – vilket kan erbjuda nästan 20x vinster på mindre än ett år, även för investerare som är sena till ASI:s pre-sale.

AltSignals (ASI) verkar vara en mycket bättre investering

En avkastning på 20x är riktigt imponerande, men något som är ännu bättre är att dessa vinster skulle kunna multipliceras genom att man agerar nu, inte sen. Det beror på att AltSignals fortfarande är i fas 1 av fem, och för närvarande prissatt till $0.015. Flera experter är överens om att detta pris är riktigt billigt, inte minst med tanke på plattformens beprövade meritlista och den kommande lanseringen av ActualizeAI-algoritmen.

Medan Bitcoin såklart är ett stabilt investeringsval, är det ASI som ser ut att ha störst potential att leverera enastående avkastning 2023. Det är helt enkelt svårt att ignorera – AltSignals framstår som en unik investeringsmöjlighet och är absolut inte någon du vill missa. Slå slag i saken och kolla in AltSignals pre-sale idag!

Du kan delta i ASI:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen