Bästa investeringen 2023? Chancer är en stark utmanare, med $1.0m insamlat hittills

8e KmuvEqJvPPMldP qEMzOQ5jN6ShNnOwadxG71hiHZzf3hE MMjvJd4yvhENNbFDW7gq WD uNEdx3ElSNertX5ZxRifAJ5Eo2LToX5iEPDaWkIU6lHph5UdgTNRvmfMM8DrQXRHGJF0eZc pijqE

Många investerare som söker efter kvalitetsinvesteringar kan känna igen känslan av att det kan vara svårt att hitta just den allra bästa investeringen. Ett namn som dock sticker ut 2023 är Chancer. Denna innovativa plattform revolutionerar P2P-betting, och den har minst sagt lockat till sig uppmärksamhet från bettingentusiaster som vill maxa sitt spelande, såväl som från investerare som letar efter något spännande och innovativt som kan generera betydande avkastning.

Chanser: Revolutionerande P2P-betting

På kryptomarknaden framstår Chancer som en unik plattform som tar konceptet med blockkedjebaserade P2P-betting till en helt ny nivå. Men vad exakt är Chancer, och varför hyllas den som den bästa investeringen 2023?

Chancer är en decentraliserad app som ger individer över hela världen möjlighet att skapa, engagera sig i och dra nytta av sina egna bettingmarknader. Till skillnad från traditionella spelplattformar, där plattformsoperatörerna skapar marknaderna, kan Chancer lägga makten i händerna på användarna. Denna nivå av personalisering och kontroll är en mer eller mindre helt ny och uppskattad idé inom bettingbranschen.

Chancer handlar om att stärka individer. Projektet tillåter användare att använda sina egna expertområden och intressen för att placera realtidsspel, oavsett vad de kan handla om. Detta innebär att användare inte bara är passiva deltagare på bettingmarknaderna; de är skaparna och kontrollerar dessa marknader.

Spelare är alltså inte längre begränsade av vad de äldre institutionerna är villiga att göra på sina plattformar. Chancer-användare kan istället uppfinna sina egna spel och strukturerna kring sina egna insatser. Det ska gå att spela om allt: från om Carola kommer att vinna Melodifestivalen och vilket land som vinner medaljligan i kommande OS, till om kusin Anna kommer att vinna släktens brännbollturnering i helgen. Möjligheterna är oändliga!

Chancer: En unik investeringsmöjlighet

Chancer kan på goda grunder sägas ha ett fantastiskt produkterbjudande, men vad gör det till den bästa investeringen 2023? Allt handlar om de unika möjligheter som plattformen erbjuder sina användare kopplat till att tjäna pengar – inte bara genom betting, utan genom flera olika andra sätt.

En av nyckelfunktionerna som gör Chancer till den potentiellt bästa investeringen 2023 är dess unika transaktionsavgiftsstruktur. Genom sitt belöningskontrakt med communityn i centrum går hälften av alla genererade avgifter till nodoperatörer, medan resten delas mellan väljarna på noderna.

Detta system främjar ett aktivt engagemang i plattformen och garanterar att belöningarna fördelas mellan communitymedlemmarna. Dessutom, genom att satsa sina CHANCER-tokens, kan innehavare bidra till förbättringen av Chancers säkerhet. Som belöning ger nätverket dem ytterligare CHANCER-tokens. Denna mekanism stärker plattformens säkerhet och erbjuder investerare en möjlighet att utöka sina innehav.

Chancer handlar dock inte bara om ekonomisk vinst; det handlar om att främja en community  och åstadkomma positiv förändring i världen. 20 % av den verifierade transaktionsavgiften för smarta kontrakt sätts åt sidan för registrerade välgörenhetsorganisationer, som valts av Chancer-communityn genom konsensus. Denna aspekt gör det möjligt för investerare att stödja de saker de brinner för samtidigt som de engagerar sig på bettingmarknaderna.

Framtiden för P2P-betting och Chancers roll i den

Marknaden för P2P-betting är redo för betydande tillväxt under de kommande åren. Med den ökande användningen av blockkedjeteknik och den växande populariteten för onlinespel ökar efterfrågan på plattformar som erbjuder en mer personlig och transparent spelupplevelse.

Chancer är perfekt positionerat för att dra nytta av denna trend. Dess unika metodik erbjuder användarna en nivå av personalisering och kontroll som är oöverträffad i branschen. Chancers engagemang för transparens och säkerhet gör det dessutom till ett pålitligt val för användarna.

Dessutom skiljer Chancers communityfokuserade inställning projektet från många andra. Genom att uppmuntra aktivt deltagande och dela allt det goda med communityn, satsar Chancer på att bygga en levande community av bettingentusiaster – med goda chanser att lyckas.

Visionärerna bakom Chancer: Bröderna Kelbie 

Drivkraften bakom Chancer är den dynamiska duon bestående av bröderna Adam och Paul Kelbie. Adam, VD och medgrundare, är en rutinerad entreprenör som brinner för betting och vänskapligt tävlande. Hans vision om en plattform som förbättrar de sociala och konkurrenskraftiga aspekterna av betting har förverkligats i Chancer. Paul, produktchef och medgrundare, delar denna passion. Hans kärlek till sport och spänningen i att tävla i betting med vänner fick honom att föreställa sig en inkluderande community för spelare – och förverkliga den idén. Så, tillsammans har de skapat Chancer, världens första Web3-ekosystem för social betting.

Men bröderna Kelbie är mer än bara grundare; de är aktiva medlemmar i communityn. De är involverade i olika tävlingar och utmaningar och engagerar sig direkt med användarna och projektets ambassadörer. Deras involvering i och engagemang för Chancer-communityn skiljer dem åt, vilket gör Chancer inte bara till en plattform utan en community för alla bettingentusiaster.

Bröderna uppmanar alla att följa projektet på Twitter, där de regelbundet delar uppdateringar och interagerar med följare. De välkomnar direkt engagemang och är alltid öppna för diskussioner om Chancer. Du kan alltså bli en del av Chancer-communityn på Twitter och ta chansen att få kontakt direkt med visionärerna bakom denna revolutionerande plattform.

Därför kan Chancer vara den bästa investeringen 2023

Låt oss ta det igen. De unika funktionerna och intjäningsmöjligheterna som erbjuds av Chancer gör projektet till ett enastående val för den bästa investeringen 2023. Plattformens engagemang för säkerhet, communityengagemang och välgörenhetsbidrag, kombinerat med dess innovativa inställning till P2P-betting, gör det till ett attraktivt val för bettingentusiaster som vill maxa sina spelupplevelser, samt för investerare som potentiellt vill kamma hem vinst.

Chancers pre-sale har lockat till sig stor uppmärksamhet i kryptovärlden. Med ett högst insamlat belopp har det visat sig vara en stark utmanare för den bästa investeringen 2023. Framgången i projektets pre-sale är ett bevis på Chancers potential och investerarnas förtroende för plattformen.

Chancers plattform är helt enkelt framtiden för betting. Den revolutionerar hur människor skapar bettingmarknader, förutsäger resultatet av händelser och låter bara människor ha roligt och komma i kontakt med likasinnade. Detta innovativa tillvägagångssätt för betting, i kombination med de intjäningsmöjligheter som erbjuds, gör Chancer till den bästa investeringen 2023 för bettingentusiaster (och, återigen, generella investerare!).

Slutsats

Sammanfattningsvis kan Chancer mycket väl vara den bästa investeringen 2023 av en anledning. Dess unika egenskaper, intjäningsmöjligheter och fokus på communityengagemang samt välgörenhetsbidrag gör det till en attraktiv investeringsmöjlighet. Med tanke på framgången i projektets pre-sale och potentialen det erbjuder, är Chancer utan tvekan en stark utmanare när det kommer till den bästa investeringen 2023.

Att investera i Chancer handlar inte bara om att investera i en kryptovaluta; det handlar om att investera i framtidens betting. Det handlar om att vara en del av en community som formar framtiden för communitybaserad betting. Och det handlar om att göra skillnad i världen samtidigt som man kan gå med vinst.

Under Chancers pre-sale finns ett begränsat utbud om 961 628 546 tokens, som nu är tillgängliga till ett pris på $0.011 styck. Det är en förmånlig nivå, och många är överens om att Chancer är ett bra komplement till alla investeringsportföljer.

Du kan ta del av CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen