Bästa kryptovalutan 2023: Chancer med sin pre-sale eller Pepe med sin volatilitet. Vilken är bättre att investera i?

t5eeUORUTVy5CINgwOk2VnZtm6jBlIA74jVglRK7zb6oBBpoi AtAgFHkgb6oTRo

Pepe the Frog, ett populärt internet-meme från början av århundradet, har varit en avgörande aktör i den renässans på meme-myntmarknaden som bredde ut sig på kryptomarknaderna 2023. Med omfattande bevakning på sociala medier har Pepe snabbt etablerat sig som en utmanare till tronen, endast slagen av Dogecoin och Shiba Inu. Många analytiker funderar på om Pepe har kraften att hålla kursen eller om det sannolikt kommer att hamna under press från en fullblodsutmanare, som Chancer.

Chancers helt nya och revolutionerande P2P-bettingplattform ser ut att skaka om onlinespelvärlden och bli ett av de bästa kryptoprojekten att investera i i år. I denna artikel får du koll på varför det ser bättre ut än Pepe.

Vad är Chancer?

Chancer är en onlinespelplattform som syftar till att riva upp regelboken och ta bort branschens överväldigande beroende av centraliserade tredje parts bookmakers för att fastställa marknader och odds.

Chancers fokus på innovation och ett demokratiskt förhållningssätt till onlinespel kan skilja dess egen CHANCER-token från andra nya projekt. Projektet kan helt enkelt bli en av de bästa kryptopionjärerna just nu – och dominera långt framöver. Med den betydande tillväxt i användarbasen som förväntas under det kommande året, kommer sannolikt också en ökning i efterfrågan på tokens att fånga investerarnas intresse.

För att lägga kraften med onlinespel i händerna på användarna skapar Chancer världens första helt decentraliserade P2P-spelplattform online. Spelarna kommer att kunna skapa anpassade bettingmarknader och odds själva istället för att förlita sig på snedställda marknader utvalda av en bookmaker.

Nu kan spelarna alltså skapa roliga vad bland vänner, arbetskollegor och familjer eller delta i stora bettingmarknader på internationella sport-, politiska och underhållningsevenemang.

Chancers engagemang för att ge sina användare en revolutionerande onlinespelupplevelse sträcker sig till att leverera mycket fint även under sin pre-sale – inte bara efteråt.

Det första incitamentet för intresserade investerare som är ombord är chansen att vinna hela $100 000 i CHANCER. Denna möjlighet bevisar Chancers fokus på en levande och engagerad community, vilket är något som har glatt både spelare och investerare.

Hur fungerar CHANCER?

I centrum av Chancers ekosystem är dess egen CHANCER-token, som används som valuta för att göra insatser och ta ut vinster. När en satsning läggs låses pengarna i deposition innan de automatiskt släpps till vinnaren.

Denna funktionalitet aktiveras av CertiK-verifierade smarta kontrakt, som exekverar transaktioner i en säker och oföränderlig reskontra. Denna nivå av transparens visar ytterligare Chancers engagemang för sin community och gör det möjligt för den att verka på ett decentraliserat sätt.

Centraliserade bettingsajter online är under ökad statlig granskning över hela världen efter anklagelser om att utnyttja sårbara spelare, och här är svenska Spelinspektionen en viktig aktör. Chancers team garanterar användarnas säkerhet genom att använda neutrala moderatorer som övervakar alla anpassade spelkuponger för att säkerställa integritet under alla spel.

Dessutom har Chancer arbetat hårt för att maximera användarupplevelsen genom att integrera Googles programvara WebRTC. Den här banbrytande tekniken gör det möjligt för användare att livestreama och hålla ett öga på utvecklingen av sina marknader när de spelar, samtidigt som den möjliggör P2P-kommunikation i realtid. Spelare kan skapa och ta sig an nya in-play-marknader allt eftersom matcher eller evenemang utvecklas. De kan helt enkelt delta i en interaktiv decentraliserad bettingupplevelse på ett grymt sätt!

Vad är Pepe?

Pepe the Frog tog sig in i online communities medvetande efter att Matt Furie skapade och tog onlineplattformar som 4chan och Tumblr med storm. Pepe har varit ett diskussionsämne hos många länge, och när meme-myntet tog sig in på kryptomarknaderna var det inte utan stor uppmärksamhet.

Meme-myntet släpptes i början av Q2 2023 och blev snabbt viralt och lockade fans över hela världen. Sedan det släpptes har Pepe börjat utmana Dogecoins och Shiba Inus dominans när det gäller att få snacket att gå på sociala medie-plattformar. Detta har manifesterat sig i ett börsvärde som snabbt tog sig upp mot 1 miljard dollar, innan det stabiliserade sig till sitt nuvarande värde på mer än 600 miljoner dollar.

För ett mynt som själv erkänner att det inte har något egenvärde är den här prestationen riktigt imponerande. Om myntet har tillräckligt med uthållighet på längre sikt återstår att se. Men under tiden njuter investerarna av den hoppfulla hajp som skapas av detta nya meme-mynt.

Prisprognos för CHANCER

Det finns flera skillnader mellan CHANCER och PEPE tokens, men nivån på användbarheten som levereras av CHANCER slår absolut den som tillhandahålls av PEPE. Dessutom har Chancer ett unikt värdeerbjudande och en möjlighet att sikta på en bransch värd 60 miljarder dollar, som förväntas växa till 150 miljarder dollar år 2030. Detta gör att många investeringsexperter menar att CHANCER är bästa krypton att investera i i år.

CHANCER:s pre-sale lanserades till $0.01 och kommer att stiga till $0.021 när dess 12 steg långa ICO avslutas. Med tanke på det intresse som har skapats i de tidiga stadierna av CHANCER:s pre-sale, ser analytiker redan att framtiden kan vara ljus för denna krypto.

Prognosen är att $0.50 skulle kunna brytas till 2025, särskilt med tanke på den tjurmarknad som förväntas efter Bitcoins nästa halvering. Detta skulle ge minst 25x avkastning för alla pre-saleinvesterare.

Därför är CHANCER den bästa kryptovalutan 2023

Det råder ingen tvekan om att Pepe har haft en enorm inverkan på kryptomarknaderna under dess tidiga existens. Historien säger oss dock att meme-mynt med liten användbarhet ofta reagerar med extrem volatilitet och förlorar stora delar av värde på dagar och veckor.

Chancer ser ut som den bästa kryptovalutan på lång sikt, eftersom dess enorma användbarhet, communityledda styrning och övertygande, unika användningsfall gör att den sticker ut från konkurrenterna. Projektet befinner sig nu i steg 1 av sin pre-sale till ett pris på $0.01, vilket gör att många anser att CHANCER är väl värt att spana in under sin spännande pre-sale. Missa inte det!

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen