Chancers pre-sale eller Pepe? Kryptoprognoser 2023 som ingen har råd att missa!

GavUDHLFJkbNH b3jyKfsltvouhWEZ8bBWPaOI92OV5 PGBOFpyJ5aHjiksge2kqj2OGBqR7fQxbWInd3E6XXp6xqPbGU K6 09mG cA798S2d0scZYbaOpqpAKMAFIohbcyenRK7zZTmjukr4iYig

Just nu är det framför allt två kryptoprojekt som är på många kryptoinvesterares läppar: Chancer och Pepe. Båda projekten ser ut att vara bra investeringsmöjligheter, vilket gör det svårt att veta vilket projekt man ska vända sig till. Med sin potential att skaka om spelmarknaden för gott har Chancer (CHANCER) en övertygande USP, medan Pepes (PEPE) hype kan leda till att myntet levererar vinster senare i år.

I den här artikeln dyker vi ner i Chancers kärna och fördjupar oss i dess karismatiska grundare samt potentialen för investerare. Vi undersöker även om Pepe kan leva upp till de högt ställda förväntningarna. Häng på!

Vad är Chancer?

Gör dig redo att imponeras av Chancer, en innovativ ny plattform, vars efterlängtade pre-sale får snacket att gå. Projektet strävar efter att vara en frisk fläkt till bettingbranschen – en bransch som förväntas växa från ett värde på 63.53 miljarder dollar 2022 till hela 153.57 miljarder dollar 2030. Mitt i allt står Chancer som skakar om saker och ting med ett banbrytande koncept.

Chancer för nämligen P2P-betting till massorna i ett helt nytt drag drag. Projektet möjliggör för användare att skapa sina egna bettingmarknader och diktera spelets regler, från odds till verifieringskällor. Med decentralisering i centrum lägger Chancer makten i händerna på spelarna, vilket ger dem en nivå av kontroll som saknar motstycke inom bettingvärlden.

De briljanta hjärnorna bakom denna innovation är bröderna Adam och Paul Kelbie. Då de såg ett problem med den tvivelaktiga etiken i den traditionella bettingindustrin, försökte de omvandla den och utnyttja kraften i blockkedjetekniken för att skapa en roligare och mer rättvis spelupplevelse. Deras vision förverkligades i form av Chancer, en bettingplattform som förenar spänningen i spelet med ärlighet och transparens.

Bara 7 veckor in i Chancers pre-sale har plattformen redan samlat in $1.0m, en imponerande summa som visar på potentialen i denna revolutionerande idé. Som ett komplement till denna framgång har bröderna Kelbie fängslat communityn med spännande utmaningar för Chancers ambassadörer, såsom en FIFA-turnering.

För att tillföra ytterligare bränsle på elden är en serie giveaways planerade under Chancers pre-sale, där en imponerande sådan med $100k i CHANCER-tokens får agera stark fanbärare. Med ett så innovativt koncept som backas upp av en communitydriven energi och ett starkt fokus på rättvisa, är det inte konstigt att många redan har tagit chansen att investera i Chancer.

Hur fungerar Chancer?

Med Chancer är möjligheterna är oändliga. På denna dynamiska plattform kan användare skapa marknader för och satsa på praktiskt taget vad som helst, vare sig det är segraren i ens eget Korpenlags division 4, till vem som blir första människan att sätta sin fot på Mars. Dessa satsningar övervakas av opartiska moderatorer som säkerställer korrekta och rättvisa resultat. Bakom dessa transaktioner finns CHANCER, plattformens egen token som används för att lägga insatser och ta emot utbetalningar och belöningar.

Chancer har också introducerat Share2Earn-programmet, ett system utformat för att uppmuntra användartillväxt. Användare kan skapa marknader, dela dem och tjäna CHANCER-tokens som en belöning för att de lockar deltagare. Till råga på det integrerar Chancer även Googles WebRTC, vilket gör delning av livestreaming, poäng och resultat lätt som en plätt.

Prisprognos för Chancer

Analytiker ser optimistiskt på Chancers potential att förändra spelbranschen i grunden tack vare projektets innovativa idé och enastående pre-sale. Medan CHANCER-krypton för närvarande är värd $0.011 i steg 2 av sin pre-sale är tron att tokens pris kommer att dra iväg rejält då plattformens release senare i år kommer närmare.

Prognoserna pekar på att CHANCER klättrar så högt som $0.45 i slutet av året, vilket skulle ge dagens investerare en avkastning på hela 3990.91%! CHANCER kan mycket väl vara det vinnande vadet för många i kryptovärlden.

Vad är Pepe?

Pepe är ett meme som har blivit en kryptovaluta som har varit till stor glädje för många under 2023. Pepe föddes från det allmänt erkända ”Pepe the Frog”-memet, men lever sitt eget liv. Denna token har verkligen lockat till sig stort intresse på nätet, och blivit en av årets mest omtalade kryptovalutor.

Trots sin explosiva start har Pepe mött några hinder på vägen. Myntet är för närvarande nere med betydande 65 % från dess ATH, och många som pekar på dess brist på praktisk nytta som den främsta källan till dess volatilitet, till skillnad från andra kryptovalutor som erbjuder konkreta tjänster eller lösningar, som Chancer. Pepes dragningskraft är kort och gott dess meme-koppling. Detta, även om det är kulturellt betydelsefullt, har inget egenvärde.

Men med en engagerad och lojal community finns dock förutsättningar för att Pepes framtid kan vara ljus. Det förblir dock ett hett samtalsämne i kryptokretsar, där frågan på allas läppar är: kan Pepe studsa tillbaka in i rampljuset?

Prisprognos för Pepe

Pepes pris ligger för närvarande på blygsamma $0.000001505. Medan vissa experter föreslår en potentiell återuppgång i meme-mynt senare i år som kan öka PEPE:s värde, är det viktigt att komma ihåg att satsning på projekt som saknar nytta alltid kommer med en stor risk.

Förutsägelserna för hur Pepes pris kan komma att utvecklas framåt varierar kraftigt, där vissa optimister förutspår ett hopp till $0.0000025. Andra varnar dock för att det kan sjunka till $0.0000010 eller ännu lägre. Med hög volatilitet förblir exakta förutsägelser utmanande för Pepe.

Chanser vs. Pepe: Vilken är den bästa investeringen?

Jämfört med osäkerheten kring Pepe framstår Chancer som ett övertygande val. Denna plattform, byggd på principerna kring rättvisa, transparens och en anda av nöje, kan potentiellt omdefiniera framtiden för betting. Och med tanke på att CHANCER-tokens är redo för en ökning under de kommande veckorna och månaderna, kan nu vara den perfekta tiden att hoppa på detta spännande projekt.

I och med att den senaste tidens ökning av sätten på vilka man kan köpa Chancer, som nu tillåter ETH, BNB, USDT och BUSD som betalningsmedel i sin pre-sale, ser det ut som att CHANCER:s pris inte kommer att stanna vid $0.011 länge till. Missa inte chansen att vara en del av denna transformativa resa – det är som att satsa på en vinnare!

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen