CHANCER:s pre-sale, med målet att samla in $15 miljoner, har tillkännagivits – kan projektet förändra onlinespelmarknaden?

ggg

I en tid som präglas av snabb teknisk tillväxt dyker det ständigt upp nya aktörer som kan skaka om etablerade marknader. Ett utmärkt exempel på detta är Chancer, ett nytt blockkedjebaserat projekt som tar sig an onlinespelbranschen. I den här artikeln får du koll på vad Chancer är, vad som gör projektet unikt och varför det kan bli en av dina bästa investeringar 2023.

Chancer ser ut att kunna skaka om onlinespelbranschen

Onlinespelmarknaden, vilken blomstrar med en imponerande omsättning på över $60 miljarder år 2022, är på väg att skakas om av en nykomling. Säg hej till Chancer – en onlinespelplattform som erbjuder användare ett sätt att helt ta bort centraliserade bookmakers från ekvationen när det kommer till betting. Med Chancer behöver spelarna inte längre handskas med huset som kan snedvrida oddsen till sin egen fördel, vilket missgynnar dig.

Chancer är en kryptobaserad bettingplattform som drivs med en innovativ peer-to-peer-modell (P2P) med sin egen token, CHANCER. Den tillåter användare att skapa marknader för praktiskt taget alla händelser utan begränsningar. Det sträcker sig från allt från en liten, lättsam satsning mellan vänner till ett globalt spel om vem som blir nästa person att gå på månen.

I onlinespelbranschen som den ser ut idag måste användare ge upp kontrollen. De är utlämnade till en mellanhand som alltid kommer ut på topp. Detta står i stark kontrast till Chancer, där marknader, odds och resultat, verifierade av oberoende moderatorer, ligger mer i användarnas händer, vilket innebär att plattformen förväntas vara en frisk fläkt för många spelarna.

Grundarna, bröderna Paul och Adam Kelbie, tror starkt på detta. De tror att genom att använda blockkedjeteknik kan de revolutionera onlinespelbranschen till det bättre. Genom ett system som understryker transparens och användarkontroll, strävar Chancer efter att locka både den tillfälliga bettingentusiasten och den seriösa kryptoinvesteraren. Allt för att fånga det roliga i betting.

Vad gör Chancer till ett unikt projekt?

En av Chancers största USPs är dess mångsidighet. Användare är inte begränsade till enkel sportbetting; de kan skapa marknader för vad de vill, från politiska val till Oscarsgalan. Denna flexibilitet öppnar dörrar för Chancer bortom sport och lovar att locka ett brett utbud av bettingfans.

Chancer tänker bjuda på olika incitament för att locka användare och marknadsgaranter till sin plattform. Ta dess integration av Googles plattform för live streaming, WebRTC, som ett exempel; den här mjukvaran gör det enkelt för spelarna att se resultatet av sina satsningar i realtid samtidigt som den erbjuder marknadsgaranter innehåll som de kan dela och använda för att locka fler deltagare. För marknadsgaranter betyder detta att de tjänar extra CHANCER-tokens under Chancers Share2Earn-program.

Plattformens fokus på transparens är också en avgörande differentierande faktor. Att köras på Binance Smart Chain (BSC) innebär att varje transaktion är synlig offentligt. Av en slump resulterar det också i snabba transaktioner och låga uttagsavgifter, som kan sällan sägas om många onlinespelföretag.

Innovationstörsten sträcker sig även till Chancers framtida styrningsplaner. Med ett framåttänkande sätter projektets grundare redan grunden för utvecklingen av Chancers decentraliserade applikation (dApp) och en decentraliserad autonom organisation (DAO). När båda är implementerade kommer CHANCER-innehavare att ha den avgörande rösten kring plattformens framtida riktning.

Att ta chansen på CHANCER: Kan det vara en av de bästa investeringarna 2023?

CHANCER-token utgör en integrerad del av Chancers ekosystem. Dess primära användning är för att placera insatser och ta emot utbetalningar, men plattformen används också för att belöna användare för att satsa sina tokens och skapa marknader. Detta gör att dess värde kommer att vara nära sammankopplat till plattformens framgång.

CHANCER:s kommande pre-sale erbjuder en spännande möjlighet för vad som kan bli en av de bästa investeringarna 2023. Chancer har som mål att samla in 15 miljoner dollar under dess pre-sale, men det är ändå en droppe i havet jämfört med värdet av onlinespelbranschen. Efterfrågan på en decentraliserad, användarkontrollerad plattform som Chancer kommer sannolikt att vara enorm, och dess pre-sales första stadies pris på $0.01 per token ser ut som ett riktigt fynd med tanke på dess potential.

Slutsats

Sammanfattningsvis kan man säga att genom att köpa CHANCER-tokens köper investerare inte bara in sig i en kryptovaluta, utan i ett helt nytt onlinespelparadigm. Projektets vision om ett mer rättvist, transparen bettinglandskap är på riktigt, och dess idéer kommer sannolikt att tas väl emot av både spelarna och investerare över hela världen.

Mycket talar därför för att Chancer är en av de bästa investeringarna 2023. Det ser verkligen ut att bli en ljus framtid för Chancer och dess investerare. Om Chancer blir den maktfaktor projektet siktar på att bli, bör tidiga investerare bli rejält belönade.

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen