Chat GPT-grundaren Sam Altman introducerar Worldcoin. Hur står sig projektet mot Shiba Memu?

KkuSp5 dswI26mdZAvcOwx MEUkBMBlJsjpf q87XfdTd1G5 CkY5ryS8FvPGzRsTa3F0ETZEs4pqFKoTgqK8aa96 VmHlTmEBYTebGNhAV14kZqMjI3SR5bU8UltGq KvTJBNVmHNwz53siv9KSDdw

Sam Altman, AI-entreprenören och grundaren av OpenAI, har gett sig in i ett nytt projekt – Worldcoin, och denna nya kryptovaluta har ett unikt trick i rockärmen. Worldcoin erbjuder nämligen digitala mynt i utbyte mot en skanning av dina ögonglober! Ja, det stämmer! Kryptovalutan maximerar AI och använder skanning av iris för att bekräfta om någon är en människa eller en robot.

Under den första dagen av den fullständiga lanseringen stod människor runt om i världen i kö för att ta del av projektet – ivriga att få fatt i sina gratis (!) tokens. Men, hur står sig Worldcoin i jämförelse med vår favorit bland nya kryptovalutor, Shiba Memu?

Investeringskampen: Shiba Memu vs Sam Altmans Worldcoin

Två nya kryptoprojektet tävlar om att bli den nya kryptovalutan just nu. På ena sidan har vi Shiba Memu, den lekfulla valpen som drar till sig uppmärksamhet med sin innovativa användning av AI-teknik. På andra sidan finns Worldcoin, den nya krypton som har släppts av Sam Altman, som minst sagt är unik med sin innovativa irisskanningsfunktion.

Worldcoin har ett tydligt mål — att skapa en ny kryptovaluta som kan bana väg för en AI-finansierad universell basinkomst. Det är ett imponerande mål, men också en stor utmaning. Vad man dock kan konstatera är att med över 2 miljoner unika användare och aktiva klot i 34 länder är Worldcoins närvaro påtaglig.

Å andra sidan är Shiba Memu en häftig och imponerande nykomling, alltid redo att lära sig nya trick. Dess användning av AI-teknik ger projektet en unik fördel, då tekniken gör att den kan anpassa sig och växa i det ständigt föränderliga landskapet av nya kryptovalutor.

När det kommer till investeringspotential har båda dessa projekt sina styrkor. Worldcoin, med sitt ambitiösa mål och växande användarbas, erbjuder en unik möjlighet. Men Shiba Memu, med sin innovativa användning av AI-teknik, visar sig vara en stark utmanare.

I slutändan handlar det om att välja projektet med störst potential. I denna artikel ska vi gå igenom hur denna kamp kan sluta!

Möt den nya valpen, Shiba Memu: en ny kryptovaluta som fångar uppmärksamhet

Shiba Memu är en ny kryptovaluta men imponerar redan med ett unikt trick i rockärmen, allt tack vare AI-teknik.

För att knyta an till Shiba Memus hundtema kan man säga att projektet är som en labrador i kryptovärlden – intelligent, snabb och ett nöje att ha runt sig. Genom att utnyttja AI sniffar Shiba Memu upp framgångsrika marknadsföringsstrategier och lär sig sedan av dem, vilket gör Shiba Memu till den enda krypton som aktivt marknadsför sig själv!

Shiba Memu handlar också om gemenskap. Som en lojal valp bygger Shiba Memu nämligen en community av användare och ger förutsättningar för att både kunna ha trevligt och kamma hem lite fina vinster på vägen. 

Så, medan Sam Altmans Worldcoin kanske får all uppmärksamhet i media, bevisar Shiba Memu att det inte bara handlar om att vara störst, utan smartast. Med sin innovativa användning av AI-teknik och sin växande community, siktar Shiba Memu på att bli flockledare i den nya kryptovalutavärlden.

Drömmen om $1: Kan Shiba Memu nå detta pris till 2024?

Shiba Memu drömmer stort, och det handlar inte om att jaga bollar. Nej, denna nya kryptovaluta jagar drömmen om $1. Men kan detta nya meme-mynt verkligen uppnå ett så högt pris i slutet av 2024?

För närvarande är Shiba Memu prissatt till ett blygsamt pris på $0.020575. Men låt inte det lura dig. Den här nya kryptovalutan må vara liten än så länge, men den har enorm potential och ser ut att kunna fajtas med de stora aktörerna.

Men kan priset verkligen nå $1 till 2024? Tja, i den oförutsägbara världen av nya kryptovalutor är allt möjligt. Kom ihåg att detta är en marknad där underdogs kan bli flockledare över en natt. Och med Shiba Memus innovativa användning av AI-teknik har projektet en unik fördel.

Så även om en prislapp på $1 till 2024 kan verka som en galen dröm, är den inte utom räckhåll. När allt kommer omkring har marknadsandelen för meme-mynt ökat från bokstavligen ingenting för några år sedan, till över 20 miljarder dollar 2022.

Därför får meme-mynt så mycket uppmärksamhet

Meme-mynt får mycket uppmärksamhet från kryptocommunityn. Dessa nya kryptovalutor söker den dock inte för sakens skull, utan de kräver seriös uppmärksamhet, och det är inte svårt att förstå varför.

Meme-mynt, som Shiba Memu, är som de lekfulla valparna i kryptovärlden. De är roliga, de är udda och de är inte rädda för att visa upp sig. De handlar inte bara om monetära transaktioner; de handlar om förvandling. De skakar om den traditionella finansvärlden, och de gör det med en viftande svans och ett leende på läpparna.

Men tjusningen med meme-mynt är inte bara nöje och lek. Dessa nya kryptovalutor bevisar att de kan generera riktig avkastning. Med Shiba Memus innovativa användning av AI-teknik och projektets förmåga att utnyttja kraften i en community, visar meme-mynt som detta alltså att de inte bara är lekfulla valpar, utan potentiella ledare.

AI-tekniken som utnyttjas av Shiba Memu fungerar är en fin USP, eftersom det gör det möjligt för kryptovalutan att anpassa sig och växa på en mycket dynamisk marknad. Till skillnad från traditionella kryptovalutor möjliggör Shiba Memus användning av AI-analys av marknadstrender, förutsägande av användarbeteende och implementering av strategier som kan optimera avkastningen.

Denna innovativa strategi skiljer den från andra meme-mynt och förvandlar den från en lekfull valp till en topphund i kryptovärlden. Denna AI-drivna metod skapar också ett communitydrivet ekosystem som kan svara på marknadsförändringar med högre effektivitet.

Med det sagt, även om Sam Altmans Worldcoin har många styrkor, ska man inte underskatta kraften i meme-mynten som Shiba Memu. De lockar till sig stort intresse, och de är här för att stanna.

Slutsats: Flera lovande nya kryptovalutor på gång

När vi tar ett steg tillbaka och tittar på kullen av nya kryptovalutor är det tydligt att det finns mycket att se fram emot. Sam Altmans Worldcoin är en fascinerande ny kryptovaluta med sin unika irisskanningsfunktion. Men låt oss inte glömma vårt lekfulla nya meme-mynt i form av Shiba Memu, som använder AI-teknik för att få seriös uppmärksamhet.

Båda dessa projekt har sina unika styrkor och stor potential, så man kan säga att framtiden för nya kryptovalutor är mycket spännande. Med tanke på att det finns såväl beprövade koncept på kryptomaknaden som mer äventyrliga nya erbjudanden, så går det inte att förneka att världen av nya kryptovalutor bara fortsätter att bli mer mångsidig och intressant.

Så, när vi ser hur dessa nya erbjudanden jagar sina drömmar och erbjuder riktigt coola grejer till marknaden, är en sak säker – du kan bli en del av denna spännande resa!

Shiba Memu är tillgängligt till ett pris som det troligen aldrig mer kommer att återvända till: $0.020575. Det vore dumt om investerare inte kollar upp detta läckra erbjudande, så vad väntar du på?

Du kan spana in SHMU:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen