Därför är diversifiering av din kryptoportfölj med AltSignals ASI-token ett smart drag under 2023

XLiXx34Rgr5BqCV 3QGVhen2fxlPgHBlb739kxlH3lGlh6S Bdd fCI9pCYMHgERJ71g3vklEVWt

AltSignals, en etablerad leverantör av handelssignaler, har nyligen fått snacket att gå med sina AI-ledda planer och pre-sale av sin egen krypto ASI. Vissa investerare som vill förbättra sina kryptoportföljer har noggrant följt projektet och förutspått att detta kommer att bli en imponerande kryptovaluta som mycket väl kan multiplicera deras portföljers innehav.

Vad är AltSignals?

AltSignals lanserades 2017 och har stadigt byggt upp ett fantastiskt rykte som en marknadsledande leverantör av handelssignaler. Plattformen kan stoltsera med starka resultat samt att ha samlat över 50 000 prenumeranter och 1 500 VIP-medlemmar som var och en drar nytta av sina mycket exakta signaler över krypto-, valuta- och aktiemarknaderna.

Dess hemliga vapen är det innovativa AltAlgo™-verktyget. Detta är en banbrytande algoritm som är byggd internt, som outtröttligt söker igenom marknaderna efter möjligheter i realtid. Bakom AltAlgo™ finns ett team av erfarna investerare och analytiker som använder sin kunskap för att bara leverera de bästa signalerna. Resultaten talar för sig själva — AltSignals har skickat över 3 700 signaler, uppnått en imponerande genomsnittlig vinstgrad på 64 % och ofta låst in vinster på över över 1 000 %.

AltSignals har inte bara producerat exceptionella handelsresultat, utan, som ett naturligt resultat av detta, en nöjd kundbas. Bevis på detta ligger i dess fantastiska betyg på 4.9 av 5 stjärnor på Trustpilot från över 500 nöjda kundrecensioner. AltSignals ses som en pålitlig partner i den komplexa handelsvärlden, som vägleder både nybörjare och erfarna handlare med hjälp av smarta handels- och investeringsstrategier.

Men om denna meritlista får dig att tro att AltSignals nu lutar sig tillbaka och nöjer sig såhär är det dags att tänka om. Plattformen rustar nämligen för nästa steg, bestående av att föra in ASI-token och ActualizeAI, vilka sätter en ny standard för AI-baserade handelssignaler.

ActualizeAI och ASI: En perfekt matchning

I en strävan att förbättra dess noggrannhet och erbjuda ännu mer värde till sina användare, har AltSignals kommit med en toppmodern lösning: att kombinera AI och blockkedjeteknik genom ActualizeAI och ASI-token.

Genom att utnyttja den senaste utvecklingen inom maskininlärning och naturlig språkbehandling (NLP), kommer ActualizeAI att kunna tolka komplexa marknadsdata och förutsäga prisrörelser med oslagbar precision. AltSignals mål är att öka sin nuvarande vinstgrad på 64 % till 80 %+, vilket ger användarna ett grymt försprång på marknaderna.

ASI-token är grundläggande för detta nya initiativ. I utbyte mot att hjälpa till att stödja utvecklingen av ActualizeAI får ASI-investerare några unika fördelar. Till exempel innebär köp av 50 000 ASI-tokens eller fler att investerare får livstidsåtkomst till de etablerade AltAlgo™-signalerna och det kommande ActualizeAI-systemet.

ASI-innehavare kommer dessutom att kunna bli en del av en exklusiv community genom AI Members Club. Användare kan utbyta idéer, ge feedback till AltSignals-teamet och vara först med att testa plattformens senaste erbjudanden. I gengäld tjänar de fler ASI-tokens.

Att vara en ASI-innehavare öppnar vidare upp möjligheter att investera i glödheta pre-sales. Tack vare ActualizeAI:s sentimentanalysmotor identifieras lovande nya projekt tidigt. Plattformen genomsöker data på sociala medieplattformar och handelscommunities för att hitta marknadens bästa pre-sales.

Utöver denna intjäningspotential kan ASI-investerare delta i exklusiva handelsturneringar. Dessa tävlingar erbjuder handlare en chans att visa upp sina skills, vinna imponerande priser och bli berömda inom AltSignals-communityn. Slutligen ger ASI användarna möjlighet att ha inflytande över den övergripande styrningen av AltSignals plattform. De kan helt enkelt få sina röster hörda och hjälpa till att forma plattformens framtid.

Diversifiera din kryptoportfölj med ASI

Diversifiering är en allmänt hyllad investeringsstrategi för att hantera risker och maximera potentiella vinster. Även om det finns massor av olika tillgångar som kan inkluderas i en kryptoportfölj, kan man lugnt säga att många möter hård konkurrens från liknande projekt som tävlar om förstaplatsen. Däremot erbjuder AltSignals en unik diversifieringsmöjlighet, givet den minimala konkurrensen som råder kopplat till dess nischade och avancerade AI-planer.

Dessutom behöver investerare bara titta på AltSignals tidigare resultat för att förstå dess potential. Ta januari 2023 som exempel, där plattformen genererade en jättelik avkastning på 2480 % med en häpnadsväckande precision på 92 % på sina signaler för Binances terminer. Introduktionen av ActualizeAI kan nu boosta många kryptoportföljers avkastning ytterligare på en mängd olika marknader. Detta gör att AltSignals erbjuder både ett sätt att diversifiera portföljen och ett verktyg för att utöka sina vinster.

AltSignals kan också hjälpa kryptohandlare att finslipa sina färdigheter. Dess AI Members Club och handelsturneringar kommer att fungera som ett kunskapsutbyte där användare kan lära av varandra och utveckla sina handels- och investeringsstrategier. Denna blandning av diversifiering, vinster och lärandemöjligheter cementerar verkligen AltSignals som ett starkt tillägg till ens kryptoportfölj.

Prisprognos för AltSignals

För närvarande, i steg 1, ligger ASI:s pre-sales pris på $0.015. Med tanke på dess innovativa planer och väletablerade plattform är många marknadsanalytiker intresserade av denna pre-sale. Kryptoexperter, av vilka många är imponerade av utsikterna för ActualizeAI, förutspår en hausseartad bana för ASI-token. De pekar på att ASI vid den här tiden nästa år kan skjuta i höjden till $0.40, vilket potentiellt kan ge dagens investerare vinster på 2,566%.

Den spännande potentialen hos AltSignals

AltSignals representerar en enastående investeringsmöjlighet för alla som vill diversifiera sina kryptoportföljer och förbättra sina handelsresultat. Sammanslagningen av avancerad AI-teknik med en beprövad leverantör av handelssignaler är revolutionerande, och potentiellt mycket lönsam för investerare.

Med AI-baserade lösningar på alla kryptoinvesterares radar, kan man förvänta sig bra saker från ASI:s pre-sale. ASI-myntet ser ut att vara exceptionellt undervärderat till sitt nuvarande pris och har allt det goda framför sig. Missa inte denna unika möjlighet att hoppa på tåget innan ASI tar fart på riktigt.

Du kan hitta mer information, inklusive om hur du deltar i AltSignals pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen