De 3 bästa kryptovalutorna att köpa nu i september 2023 när kryptomarknaden tar fart

nNirrb27wqwClufYR0 rRCvrNEAbI8eHRINL9Vq Igdr6oXY5ww0oS2ZyiwKDKtT5U qAhmK6n9dK02w7z7fF3oYArPjSHjJhrQiIk3fnilyGMrpWZ298DPai8Ndf3YyFQtYFFZer0rpBR08uOYgtyo

För de som har förberett sig för nästa tjurtrend på kryptomarknaden är tiden nästan inne. Kryptomarknaderna rustar nu nämligen för en flerårig uppgång som förväntas ta de största aktörerna på området till nya rekordnivåer. Tidigt 2024 kan saker ta fart och därifrån bara öka!

Så, vilka är de bästa kryptovalutorna att köpa nu inför denna mycket efterlängtade uppgång? Följande projekt i tidiga skeden har visat enorm potential under sina respektive pre-sales, vilket indikerar att de kan vara några av de som vinner mest under tjurmarknadsförhållanden.

Här är tre av de bästa kryptovalutorna att köpa nu för att vara redo för nästa tjurmarknad:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)

Vad är Shiba Memu (SHMU)?

Shiba Memu är ett AI-drivet meme-myntprojekt som redan har gjort rubriker i sina tidiga stadier. Myntet har släppts under en populär pre-sale där priset på projektets egen krypto är inställd på att stiga varje dag under de första 60 dagarna, från ett startpris på $0.011125 till $0.0244. Detta motsvarar en uppgång på hela 119  % från start till slut den 1 september.

Shiba Memus protokoll för artificiell intelligens använder naturlig språkbehandling för att skapa specialanpassad marknadsföring. Det kan handla om PR-kampanjer, inlägg på sociala medier och till och med att svara på investerares kommentarer i kryptoforum.

Kort sagt kommer Shiba Memu att vara dess alldeles egen marknadsföringschef. Det är ett hundbaserat meme-mynt på blockkedjan som verkligen imponerar, genom att så effektivt utnyttja banbrytande AI för att leverera automatisk marknadsföring. Det kan kan leda till att projektet kan komma till att bli ett av de mest omtalade meme-mynten någonsin på internet.

Varför köpa Shiba Memu?

SHMU, Shiba Memus egen krypto, har avancerad AI som kan skilja det från andra meme-mynt. Investerare kan satsa SHMU och tjäna en passiv avkastning på sitt innehav samtidigt som de får tillgång till en särskild AI-baserad instrumentpanel som gör det möjligt för blockkedjecommunityn att prata med Shiba Memu direkt.

Eftersom meme-mynt är beroende av sin förmåga att få dragkraft online, kan Shiba Memus automatiska marknadsföringsprotokoll – som kommer att bli ännu kraftfullare med tiden tack vare maskininlärning – göra den till den främsta hunden i kryptorymden. SHMU har redan meddelat att myntet kommer att listas på Bitmart, och nu är det bara dagar kvar innan SHMU:s pre-sale avslutas, så det gäller att passa på.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du köper SHMU, här <<<

Vad är Chancer (CHANCER)?

Chancer är världens första plattform för decentraliserade bettingmarknader. Härigenom ges helt nya funktioner och idéer till onlinespelbranschen, och Chancer ser ut att kunna stjäla rampljuset från stora spelbjässar i framtiden. Hittills, under sin pre-sale, har Chancer samlat in hela $1,6 miljoner i investeringar och fortsätter att bygga momentum på vägen mot sin första CEX-notering på Bitmart.

Som peer-to-peer-baserad spelupplevelse på blockkedjan, gör Chancer det möjligt för sina användare att skapa och delta i anpassade vad mellan varandra. Detta gör att användarna får tillgång till bra mycket fler och bredare bettingmarknader än på någon annan äldre plattform. Ja, här finns möjligheten att skapa spel på i princip vad som helst – från finalen i Allsvenskan till en kubbturnering mellan kompisarna.

Chancer gör det inte bara möjligt för spelarna att skapa och avgöra satsningar på valfritt resultat, utan det kommer också att vara en central plattform för att samarbeta kring anpassad betting under stora globala evenemang. Oavsett om man vill satsa på Champions League-finalen eller PGA-touren, kommer Chancer att koppla ihop spelare på helt nya sätt och låta dem sätta sina egna personliga odds.

Varför köpa Chancer?

Chancer levererar en kryptospelslösning som erbjuder ett spännande alternativ till klassisk sportbetting. Den kommer att kunna stödja fler spelmarknader än någon annan plattform, med bättre odds än vad som kan hittas hos centraliserade leverantörer. Plattformen använder även en säker blockkedjelösning som ger omedelbara kryptoutbetalningar, vilket gör dess egen CHANCER-token till en av de bästa kryptovalutorna att köpa nu under denna pågående pre-sale.

Många anser att CHANCER är undervärderad under sin pre-sale. Priset på CHANCER-tokens kommer att stiga gradvis från $0.01 till $0.021 över denna pre-sales 12 investeringsrundor, men det är fortfarande ett lågt pris rakt igenom. Det man även kan säga är att det bara finns en begränsad tid att köpa CHANCER till dessa rabatterade priser! För närvarande ligger priset på $0.011, så det kan vara värt att kolla in krypton innan den lanseras på Bitmart.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du köper CHANCER, här <<<

Vad är AltSignals (ASI)?

AltSignals är en plattform för handelssignaler online som lanserades 2017. Här får kryptohandlare ta del av korrekta handelssignaler som har hjälpt dem att generera fin avkastning. Projektet syftar till att skapa de bästa algoritmiska handelsverktygen på marknaden. För att ge dig en uppfattning om precisionen kan vi till exempel lyfta att dess egenutvecklade verktyg, AltAlgo™, hade en träffsäkerhet på 60 % och uppnådde 10 000 % i avkastning under 19 separata månader för Binances terminer.

Nu utvecklar AltSignals ett tekniskt analysverktyg av högsta klass som använder artificiell intelligens för att förbättra noggrannheten och frekvensen för handelssignaler som delas med användarna. Det nya verktyget, ActualizeAI, utnyttjar naturlig språkbehandling (NLP) för att tillhandahålla sentimentanalys och använder prediktiv modellering för att förutsäga marknadsrörelser.

Varför köpa AltSignals (ASI)?

ASI, AltSignals egen krypto, ger direkt åtkomst till ActualizeAI. Investerare som äger minst 50 000 ASI kommer vidare att få livstidstillgång till ett av världens mest avancerade kryptohandelsverktyg, som kan hjälpa dem att navigera i marknadsvolatiliteten och generera en stor vinst över tid.

AltSignals är ett väldigt unikt projektet på kryptomarknaderna just nu – det finns inget som detta. Det har lett till att projektet har lockat till sig massiva investeringar under sin pre-sale, där priset på ASI ligger på bara $0.01875. Detta kommer snart att stiga till $0.02274, vilket betyder att man bara har en begränsad tid att köpa ASI till rabatterade priser.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du köper ASI, här <<<

Slutsats

Man bör inte ta för givet att låga priser på projekt med hög potential varar för evigt, speciellt med tanke på att Web3 innehåller några av världens mest innovativa teknologier och innovationer idag. Framgångsrika kryptoprojekt är kända för att ge monumental investeringsavkastning från sina tidigaste utvecklingsstadier, och dessa tre projekt, för närvarande i sina pre-sales, som vi just har presenterat kan vara näst på tur.

Var och en erbjuder en unik uppsättning funktioner med verklig potential att attrahera efterfrågan. Alla har dessutom deflationär tokenomik och alla är för närvarande extremt undervärderade. Dessa förutsättningar kan göra dem till några av de bästa kryptovalutorna att investera i under september 2023.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen