De 5 bästa ICO:erna att investera i under oktober för långsiktig avkastning

DTWplJ57gTR7a3eVP20Vk TLZlOC66TJ

Välkommen att utforska den lockande världen av kryptovalutors ICO:er med oss! Här dyker vi ner i de 5 bästa projekten som är redo att boosta din investeringsportfölj under det kommande året. Kryptomarknadens pre-sale är ofta några av de största vinnarna när man summerar året på börsen, och några av de bästa av kryptomarknadens pre-sales 2023 – som vi presenterar i denna artikel – ser inte ut att vara något undantag. En bonus är att den här listan även innehåller ett redan populärt projekt som lanserar en helt ny kryptovaluta för sitt ekosystem.

Lista över de bästa krypto-ICO:erna att köpa 2023

Investerare som vill upptäcka de bästa krypto-ICO:erna att köpa just nu behöver inte leta längre än den här listan. Vart och ett av följande projekt ger en unik möjlighet att engagera sig i ett projekt med hög potential under de tidigaste utvecklingsstadierna.

Med det i åtanke, låt oss presentera de 5 bästa krypto-ICO:erna att köpa just nu:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Metacade (MCADE)
  5. Polygon (POL)

1. Shiba Memu (SHMU) — Ett AI-drivet meme-mynt som ser ut att vara redo att skjuta i höjden

Shiba Memu är ett nästa generations meme-mynt. Den kombinerar den roliga gemenskapsandan som äldre meme-mynt står för med banbrytande artificiell intelligens. Mer specifikt sker “magin” med hjälp av ett automatiserat marknadsföringsprotokoll som ständigt marknadsför projektet över sociala kanaler.

Eftersom meme-mynt uteslutande förlitar sig på deras förmåga att lyckas nå viralitet online, tros Shiba Memu ha en enorm potential inom kryptosfären. Den använder naturlig språkbehandling (NLP) för att noggrant analysera marknadssentiment och aktuella kryptotrender, och driver utifrån detta intelligenta marknadsföringskampanjer, som gynnar efterfrågan av dess egen token, SHMU.

Shiba Memu kommer också att ha en särskild AI-baserad instrumentpanel, som möjliggör spårning av dess senaste marknadsföringskampanjer. Dessutom kan SHMU-innehavare själva interagera med Shiba Memu via ett ChatGPT-liknande gränssnitt, vilket ger krypton grym användbarhet inom sitt ekosystem.

Varför köpa SHMU?

Shiba Memu skulle kunna växa exponentiellt tack vare sina automatiserade marknadsföringskampanjer. Eftersom dessa kampanjer drivs med hjälp av maskininlärning gör de till och med det möjligt för Shiba Memu att kontinuerligt förbättra sin effektivitet.

Men inte nog med det, utan SHMU:s funktioner gör det till ett av de få meme-mynten på marknaden med verklig användbarhet i Web3. Projektet har samlat in hela $2.9m hittills under sin pre-sale av sin egen kryptovaluta, och detta momentum accelererar nu när projektet närmar sig sin första börsnotering på BitMart.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive om hur du köper SHMU, här <<<

2. Chancer (CHANCER) — Obegränsade spelmarknader och de bästa oddsen i onlinespelbranschen

Chancer håller snabbt på att bli en av de mest eftertraktade investeringsmöjligheterna i Web3-världen efter att ha samlat in $2m under de tidiga stadierna av sin pre-sale. Det nya projektet, som ger obegränsade bettingmöjligheter via anpassningsbara vad, förutspås skaka om hela onlinespelbranschen.

Chancers nya ICO har gjort projektets egen token tillgänglig till det aktuella priset på $0.011. Detta värde kommer att stiga till $0.021 under loppet av denna pre-sale. Här ges en unik chans att köpa in sig i ett kryptoprojekt med hög potential under sin tidigaste utvecklingsfas.

Spelare kan placera anpassade satsningar på vilket resultat som helst när de använder Chancer. Det möjliggör full spelfrihet med odds som väljs av användarna, vilket gör det till ett helt unikt projekt. Satsningar kan placeras på vad som helst, från enkla satsningar bland vänner, hela vägen till globala evenemang. Möjligheterna med Chancer är imponerande, vilket gör den till en av kryptomarknadens bästa pre-sales att köpa in sig på 2023.

Varför köpa CHANCER?

Projektets egen CHANCER-token är tillgänglig till rabatterade priser under sin ICO. Experter har föreslagit att CHANCER kan stiga med mer än 50x under de kommande månaderna och åren, vilket innebär att denna pågående pre-sale kan vara en av de mest lukrativa investeringarna som finns just nu.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive om hur du köper CHANCER, här <<<

3. AltSignals (ASI) —Handelsverktyg av högsta klass som ger konsekventa vinster på kryptomarknaden

AltSignals är en onlinehandelsplattform som lanserades redan 2017. Sedan dess har den blivit en ledare inom handelssignaler, då den hjälper handlare på kryptomarknaden att kamma hem konsekventa vinster, oavsett marknadsvillkor.

Projektet utvecklar nu ett banbrytande handelsverktyg för artificiell intelligens som heter ActualizeAI. Detta förväntas öka noggrannheten och frekvensen för de handelssignaler som delas med plattformens användare. Det utnyttjar NLP och maskininlärning för att leverera mycket exakta handelsstrategier. Dessa teknologier är banbrytande och är vanligtvis endast tillgängliga för institutionella investerare.

Varför köpa ASI?

AltSignals egen token, ASI, har gjorts tillgänglig för investerare till ett lågt pris under sin ICO. Myntet ger bland annat tillgång till ActualizeAI och en rad fördelar inom AltSignals ekosystem. ActualizeAI kan mycket väl vara ett av de bästa användningsfallen för artificiell intelligens och krypto, och förväntas revolutionera kryptohandel för privata investerare.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive om hur du köper ASI, här <<<

4. Metacade (MCADE) —En bred metaverse-baserad arkad som erbjöd en av marknadens bästa pre-sales 2023

Metacade är en omfattande GameFi-plattform som lanserade sin krypto-ICO tidigare 2023. MCADE:s pre-sale inbringade hela 16,4 miljoner dollar över 8 investeringsrundor, vilket gör den till en av årets mest populära pre-sales på kryptomarknaden hittills.

Sedan dess har MCADE gått från klarhet till klarhet. Myntet noterades på BitMart och Uniswap i maj, innan det gav uppgångar på över 200 %. Metacade-plattformen är nu hem för ett växande antal arkadspel med fokus på P2E, där vart och ett tillhandahåller integrerade token-belöningar för sina spelare.

Varför köpa MCADE?

Trots att MCADE inte längre erbjuds till de rabatterade priserna som fanns tillgängliga under dess ICO, är det fortfarande ett av årets mest spännande nya token-släpp. Projektet erbjuder en rad intjäningsmekaniker som går utöver dess metaverse-baserade arkad. Det levererar även sociala miljöer som kan koppla samman Web3-spelare som aldrig förr. Man kan lugnt konstatera att projektet utvecklas från en av marknadens bästa ICO:er till att bli en etablerad spelare inom kryptovärlden. 

>>> Du kan hitta mer information, inklusive om hur du köper MCADE, här <<<

5. Polygon (POL) — En ny inbyggd token för Polygons nätverk

Polygon, den marknadsledande skalbarhetslösningen för Ethereums ekosystem, meddelade nyligen att den migrerar alla Polygon-protokoll till nollkunskapsbevis, alltså “zero-knowledge proof” på engelska. Uppgraderingen Polygon 2.0 kommer att involvera lanseringen av en ny inbyggd token som heter POL, vilken kommer att användas för att betala belöningar till validatorer, plus att den kan användas för att betala gasavgifter på nätverket.

POL:s användbarhet innebär att det i huvudsak kommer att ersätta MATIC-token inom Polygons ekosystem. Det har inte delats särskilt mycket information om lanseringen av POL utöver detta, men spekulanter har noterat att det kan vara en potentiellt grym investeringsmöjlighet under dessa tidiga skeden.

Varför köpa POL?

Utan något officiellt ICO-datum inställt, kvalificerar sig POL inte som en av de bästa ICO:erna att köpa in sig på just nu. Det är dock fortfarande en ny tokenlansering med hög potential, och investerare skulle kunna generera fin avkastning genom att köpa token efter dess första lansering.

Huruvida MATIC-innehavare kommer att kunna byta mot POL återstår att se, och trots den bristande informationen vill vi som sagt inte utesluta att POL kan vara ett av årets bäst presterande nya tokensläpp. Det kommer att revolutionera Polygons ekosystem, och har beskrivits som en ”tredje generationens token” av projektet självt.

Slutsats — Vilken är kryptomarknadens bästa ICO att köpa?

Det är svårt att välja bara en krypto-ICO från den här listan, eftersom varje projekt som inkluderas erbjuder enorm potential för framtida tillväxt. Investerare som vill köpa in sig på den bästa krypto-ICO:n skulle kunna göra klokt i att sprida ut sin investering över alla 5 alternativ och bygga en mångsidig portfölj av kryptoprojekt med hög potential under sina tidiga skeden.

En sammanfattad lista över de bästa ICO:erna att köpa just nu vill vi dock säga ser ut som följande:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)

Vart och ett av dessa tre projekt erbjuder en unik uppsättning funktioner som verkligen får dem att skilja sig från mängden i Web3-världen – och till och med utanför detta område. De använder banbrytande teknik för att förbättra användarupplevelsen för en rad populära användningsområden, oavsett om det är Shiba Memus ChatGPT-liknande instrumentpanel, Chancers helt anpassningsbara bettingmarknader eller AltSignals mycket exakta handelssignaler. Allt som allt har dessa tre projekt mycket av det som krävs för att explodera prismässigt.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen