Det nya meme-myntet Shiba Memu marknadsför sig självt! Vad gör denna AI-stödda krypto till en bra investering?

gABU5W dKc36ZFWjpcclz PXRxCVaC1EfWuEeRjPcJ27MZoeqfZ6JpVutWMVrA q1YipOMPWMqFTwSJeiR4Y NhkI2etji6bQdv5sbJdEo3T03jxH2tRmp gVy5haLBqn6Jb8MHMZxo6DVjG At1LO0

Kombinera två giganter inom teknikvärlden, AI och krypto, och du får Shiba Memu (SHMU), ett helt nytt Shiba Inu-inspirerat meme-mynt. SHMU-token kommer ut på marknaden med en revolutionerande ny utveckling inom onlinemarknadsföring och en pre-sale som är något utöver det vanliga.

Kryptoprojekt som arbetar med AI är fortfarande i sin linda, och Shiba Memu vill sätta sig själv i förarsätet genom att inte bara bli en AI-kryptopionjär utan samtidigt revolutionera meme-myntets värld genom att bevisa att de kan förbli roliga samlarföremål samtidigt som de levererar seriös nytta till myntinnehavare.

AI-krypto blir det nya med Shiba Memu

Krypto- och AI-entusiaster kommer med stor säkerhet att bli glada över potentialen som erbjuds av Shiba Memus plattform, som fullt ut omfattar både tillväxtteknologier och smälter samman dem för att skapa ett tilltalande och unikt meme-mynt för det som projektet kallar för “självmarknadsföring”. Shiba Memu har höga förväntningar på framtiden för AI och blockkedjan, och arbetar hårt för att få ett försprång med sitt banbrytande erbjudande.

Parallellt med innovationen som tillhandahålls av dess unika AI-krypto, skiljer sig Shiba Memus pre-sale från en vanlig ICO. Istället för att genomföra en pre-sale med ett visst antal mynt till ett visst pris i ett visst antal steg, erbjuder SHMU:s pre-sale något riktigt häftigt, då den mer låser upp tillgång till omedelbara vinster som ackumuleras dagligen.

Låter det för bra för att vara sant? Kolla in det här: Efter lanseringen på dag ett för $0.011125 kommer myntets pris att öka med $0.000225 dagligen. Detta innebär att ju tidigare investerare köper sina mynt, desto större blir vinsten. För att illustrera den potentiella avkastningen kan vi exemplifiera med att säga att en person som investerar på dag 1 kommer att ha genererat 12.13 % avkastning på dag sju och otroliga 119.33 % på dag 60!

Vad är Shiba Memu?

Shiba Memu är så mycket mer än ett genomsnittligt meme-mynt som har lite attraktionskraft utöver en rolig tecknad bild som snabbt kan bli inaktuell. Istället erbjuder Shiba Memu investerare all glädje av att ha en tecknad NFT att lägga till sin samling och ett mynt som ger oöverträffad användbarhet i meme-myntsektorn. Denna nytta produceras av plattformens enastående AI-protokoll.

Shiba Memu är även en pionjär i det att det är ett av de första meme-mynten som har hoppat ombord på AI-tåget. Det ser ut att bli en fanbärare med sin interaktiva instrumentpanel som gör ett jobb som motsvarar 100 mänskliga marknadsföringschefer på en bråkdel av tiden. Så, hur fungerar allt?

Det är två AI-tekniker som driver Shiba Memus kapacitet: naturlig språkbehandling (NLP) och sentimentanalys. Med NLP kan Shiba Memu kontinuerligt skanna onlineplattformar, från sociala medier till onlineforum, efter omnämnande av Shiba Memu. Detta gör att maskininlärningselementet sedan kan ta över och tillämpa sentimentanalys för att förstå hur investerare ställer sig till plattformen.

Genom att ständigt lära sig, uppdateras och förfina sig kan Shiba Memu självständigt förstå sina marknadsföringskampanjers effektivitet och justera befintliga strategier eller tillämpa helt nya för att öka medvetenheten och investerarnas förtroende för myntet.

Hur fungerar SHMU?

SHMU-myntet driver Shiba Memus AI-funktioner. Innehavare får åtkomst till plattformens interaktiva AI-instrumentpanel, vilket gör det möjligt för alla myntinnehavare att spåra effektiviteten av Shiba Memus befintliga marknadsföringskampanjer och autonoma interaktioner med människor online.

Dessutom kan SHMU-innehavare interagera med instrumentbrädan. Med NLP kan användare ställa frågor om pågående marknadsföringsstrategier och, med hjälp av en intelligent chatbot som liknar ChatGPT, förvänta sig ett personligt svar.

Detta kan hjälpa investerare att förstå var Shiba Memu har riktat sina marknadsföringsinsatser och ge förslag på andra målplattformar eller webbplatser. Om och när algoritmen antar dessa förslag, kan investerare njuta av en fin kryptobelöning som sitter fint i plånboken.

Hur högt kan Shiba Memu gå?

SHMU är alltså ett banbrytande AI-kryptomynt som ger investerare och meme-myntfans mycket mer än bara en söt hund-meme att lägga till i sin samling. Plattformen kombinerar två enormt spännande tillväxtmarknader, AI och Web3, så de som är intresserade av endera eller båda branscherna har egentligen ingen anledning att inte engagera sig.

Målet är att samla in flera miljoner dollar under dess pre-sale, och det unika sättet att strukturera ICO:n på, med en daglig prishöjning, gör att investerare bör försöka komma in vid tidigast möjliga tillfälle för att undvika att gå miste om maximal avkastning. Resultatet? Experter förutspår att SHMU kan bli viralt och, till skillnad från andra meme-mynt, förbli viralt. Detta gör att de tror att 50x avkastning till 2024 är möjligt, innan projektet växer ytterligare i takt med att dess autonoma marknadsföringskapacitet fortsätter att utvecklas på längre sikt.

Är Shiba Memu en bra kryptoinvestering?

AI-krypto är som sagt i sin linda, och även om det finns en risk förknippad med investeringar i ny teknik, Shiba Memus färdplan på att AI-krypto är något av en säker satsning. Genom att erbjuda exceptionella nivåer av användbarhet för myntinnehavare, mycket tack vare sin banbrytande AI-förmåga, kan tidiga SHMU-investerare skörda enorma vinster i slutet av året och långt därefter.

Med tanke på att denna pre-sale medför dagliga ökningar till sina investerare, finns det ingen anledning för AI-fans och kryptoentusiaster att inte spana in det. Så, det är dags att slå slag i saken och lägga till ett färskt AI-drivet meme-mynt till din portfölj idag!

Du kan hitta mer information, inklusive om hur du köper Shiba Memu, här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen