Digitoads värde ser ut att kunna öka 20x, men varför ser experter AltSignals som den bättre investeringen?

qBMVtiYHJMr BXn4vyrAjvCmvRmJr670OaUV7JZpod3B99 M0iK5w7WTXiEkr34E9ChTsQBB2JyLw YmoLQ2eZ3 WkWAiT6ISVGoCd4 tJURglSkHd7eo57WsuBs1G70zwpzlYK0y4VdfJCPSh17YH0

När kryptomarknaderna präglas av gröna siffror efter hausse-artade nyheter den senaste tiden kan det mycket väl bli så att björnmarknadsfokuserade investerare har ont om tid att köpa till rabatterade priser. För att ta reda på var de bästa möjligheterna finns under denna period har experter analyserat kryptomarknadens pre-sale för att hitta lovande projekt i tidiga skeden.

Två av de bästa möjligheterna i tidiga skeden just nu är Digitoads och AltSignals. Båda projekten förväntas se betydande avkastning inför nästa tjurmarknad, så frågan är: vilket kommer att prestera bäst?

De finansiella institutionerna närmar sig… Kan detta driva på en ökad användning av Web3-projekt globalt?

Kryptomarknaden har växt efter nyheter om att Blackrock och flera andra stora finansinstitut meddelat sina planer på en krypto-ETF. Dessa hausse-artade nyheter har dragit igång snacket över hela Web3, och långsiktiga investerare börjar blicka mot nästa förväntade tjurmarknad.

Just nu kan några av de bästa möjligheterna hittas i kryptomarknadens pre-sale. Lovande projekt som Digitoads och AltSignals har ännu inte släppt sin token på den öppna marknaden, utan de kan fortfarande plockas upp i tidiga skeden av deras pre-sales till rabatterade priser.

Digitoads har hittills samlat in över $5.5 miljoner och befinner sig i fas nio av dess pre-sale. Projektet bygger på ett play-to-earn-spel som använder NFT:er för att representera spelarnas tillgångar i spelet, och dess tidiga framgångar kan absolut vara en indikation på att högre priser över tid är att vänta.

Samtidigt är AltSignals ett AI-drivet handelsverktyg som levererar handelssignaler med en oöverträffad noggrannhet. ASI:s pre-sale är för närvarande i full gång och myntet anses allmänt ha en extremt hög potential för framtida vinster.

Vad är AltSignals?

AltSignals är en onlinehandelscommunity som lanserades redan 2017. Sedan dess har plattformen släppt några av de bästa algoritmiska handelsindikatorerna på kryptomarknaderna. AltSignals eget handelsverktyg, AltAlgo™, har gett över 10 000 % avkastning under 19 separata månader för Binances terminer.

Projektet utvecklar nu ett kraftfullt nytt AI-verktyg som heter ActualizeAI. Det nya handelspaketet kommer att ytterligare optimera noggrannheten och frekvensen som AltSignals handelsverktyg erbjuder. Den utnyttjar maskininlärning för att kontinuerligt förbättra sin framgångsfrekvens över tid.

ActualizeAI analyserar stora mängder marknadsdata, inklusive prisindikatorer och investerares sentimentnivåer. För att göra detta använder den en kombination av banbrytande teknologier, inklusive naturlig språkbehandling (NLP) och prediktiv modellering. Detta gör det möjligt för verktyget att automatiskt skanna marknaderna efter de bästa investeringsmöjligheterna för AltSignals användare.

Hur fungerar ASI?

ASI är för närvarande tillgänglig för $0.015 under steg 1 av sin pre-sale, och mynten ger direkt tillgång till ActualizeAI. Investerare kan också satsa sina tokens för att få en passiv avkastning samt använda ASI för att rösta i styrningsförslag från AltSignals team.

Förutom ActualizeAI kommer det nya ASI-myntet att ge en rad fördelar i ett en helt ny och exklusiv onlinehandelscommunity känd som AI Members Club. Investerare som innehar över 50 000 ASI-tokens kommer att få obegränsad tillgång till både ActualizeAI och AI Members Club, vilket ger oändliga investeringsmöjligheter och chansen att kamma hem regelbundna vinster på kryptomarknaderna.

AI Members Club kommer att ge tidig tillgång till pre-sales och privata försäljningar av lovande kryptoprojekt. Den kommer också att anordna handelsturneringar där vinnarna kan tjäna kryptopriser samt låta sina medlemmar testa de senaste handelsverktygen från AltSignals i utbyte mot ASI-belöningar.

Kommer ASI att nå $0.50 2025?

I takt med att algoritmiska indikatorer blir allt mer dominerande bland storskaliga finansinstitutioner förväntas AltSignals se konsekvent ökning av efterfrågan. Dess banbrytande AI-verktyg kan gynna efterfrågan och priset på ASI-tokens, som alltså fortfarande finns i pre-sale till förmånliga priser.

Prisanalytiker förväntar sig att ASI ska skjuta i höjden när ASI:s pre-sale är klar. Det nuvarande priset på $0.015 kan absolut sägas vara undervärderat med tanke på de fördelarna som investerare får av att äga ASI-token. Dessa inkluderar en rad funktioner som är utmärkt designade för att generera regelbundna vinster.

Allt eftersom fler kryptohandlare använder ActualizeAI för att få ta del av kraftfulla handelsfunktioner, kan ASI-token nå höjder på $0.75— en 60x ökning från den nuvarande nivån.

Vad är Digitoads?

Digitoads är en enkel P2Eplattform som har fått snacket att gå bland spelare i Web3. Plattformen har roliga NFT:er som samlarföremål, vilka fritt kan handlas på offentliga P2P-marknadsplatser som OpenSea. NFT:erna representeras av tecknade grodor som har klädesplagg av varierande sällsynthetsgrader.

Digitoads NFT:er kan dessutom skapas och utvecklas över tid. Efter att spelare har myntat sina Digitoads för en liten avgift och tagit hand om dem, kan de sälja sina skapelser på P2P-marknadsplatser och göra en vinst som betalas i krypto. Hittills har försäljningen av Digitoads samlat in över 5 miljoner USD, och nu är siktet inställt på att lansera den egna krypton TOADS under de kommande månaderna.

Kommer Digitoads att nå $0.94 år 2025?

TOADS, alltså Digitoads egen krypto, förväntas generera stora vinster. Tidiga prisprognoser har placerat TOADS på prisnivån $0.94 — vilket motsvarar en ökning på 20x från den nuvarande värderingen, under fas nio av Digitoads pre-sale.

Prisanalytiker har lyft fram Digitoads roliga gameplay och deflationära tokenomik som en anledning att vara hausse. Fler och fler spelare kan ansluta sig till Digitoads ekosystem för att potentiellt dra nytta av den tid som spenderas i spelet, vilket kan driva TOADS pris uppåt till nästa tjurmarknad.

Digitoads vs. AltSignals pre-sale: Vilken krypto är det bästa köpet?

I takt med att P2E-spel blir allt mer populärt, kan Digitoads absolut bli ett starkt köp. Men AltSignals representerar en unik investeringsmöjlighet i Web3, eftersom dess banbrytande handelsverktyg kan hjälpa till att producera konsekventa vinster för sina användare under de kommande åren. ASI-token ger direkt tillgång till ett helt nytt handelsverktyg som drivs av artificiell intelligens. 

För kryptoinvesterare som söker exponering mot AI-fokuserade start-ups i Web3, kan AltSignals vara den perfekta chansen. Det ser ut att vara en bättre investering än Digitoads.

Du kan delta i ASI:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen