Finns det något som kan stoppa Chancer? Låt oss ta en titt på prisprognosen för denna kryptovaluta

jxDpRfRxyIyV N9gel4N kAtg0CPUB4rmKr9g7hWLV3xP0vejtLbky6 dchTr1GAfGKLI8kUi8WBfI7ZI1Uy

En av de mest spännande lanseringarna av nya kryptovalutor just nu är Chancer – en helt ny bettingplattform på nätet som ser ut att driva blockkedjerevolutionen in i den globala spelindustrin.

Plattformen erbjuder en kraftfull kombination av funktioner som gör att den sticker ut i både Web3 och utanför, så Chancers pågående pre-sale ser ut att bli en mycket lukrativ möjlighet för investerare. Just nu befinner sig denna pre-sale i steg 1, och frågan är: vad kan investerare förvänta sig av krypton i framtiden?

Hur ser Chancers tillväxtpotential från steg 1 av sin pre-sale ut?

Chancer har på ett snabbt sätt intagit en stark position på marknaden tack vare en imponerande start på sin pre-sale och en spännande giveaway värd 100 000 dollar som är tillgänglig just nu. Denna giveaway kommer att ge en del av hela prispotten till tio lyckliga medlemmar, plus att den verkligen får snacket att gå bland såväl tidiga investerare i projektet som på sociala medier.

I grund och botten är Chancer den första plattformen någonsin som erbjuder en bettingplattform fullt fokuserad på peer-to-peer (P2P). Med hjälp av blockkedjeteknik kan plattformen helt kringgå centraliserade bookmakers och ge spelare tillgång till spännande nya möjligheter under viktiga globala evenemang.

Den nyligen lanserade onlinespelplattformen anses allmänt vara ett av årets mest lovande släpp, och dess pre-sale har som sagt fått en riktigt stark start. En hausseartad utveckling även framåt ser fullt möjlig ut!

CHANCER-token är alltså tillgänglig i steg 1 av sin pre-sale till ett pris på $0.01. Hittills har hela $782k investerats i denna pre-sale som kommer att pågå i totalt 12 etapper. Det gör att tidiga investerare har möjlighet att köpa in sig i projektet till förmånliga priser före dess ICO.

Vad är Chancer?

Chancer ger användarna en mängd olika funktioner som skiljer den från andra plattformar som finns tillgängliga i onlinespelbranschen. Medan andra plattformar kräver att spelarna gör satsningar baserat på plattformens rekommendationer, tillika tycke och smak, ger Chancer full kontroll till sina användare som kan betta mot varandra på P2P-marknaden.

Spelarna har alltså makten att bygga sina egna personliga odds och spelmarknader på Chancers plattform, vilket är en viktig aspekt när det gäller P2P-betting. Detta öppnar upp en rad möjligheter, då användare kan satsa på praktiskt taget alla tänkbara händelser. Detta är en funktion som verkligen får Chancer att stå ut från konkurrensen.

Till råga på det är säkerheten bakom Chancer i toppklass med hjälp av blockkedjeteknik. Plattformen kommer att lanseras på Binance Smart Chain (BSC), vilket är den mest använda lager-1-blockkedjan. Det bidrar till den fantastiska möjligheten att skapa och delta i skräddarsydda spel med vänner, familj och andra användare från hela världen.

Hur fungerar CHANCER?

Plattformens egen krypto CHANCER krävs för att satsa på plattformen. Användare kommer att låsa CHANCER-tokens i deposition, vilka släpps automatiskt när vadet har avgjorts.

Transaktioner registreras med hjälp av smarta kontrakt, vilket säkerställer att alla användarinteraktioner är säkra och oföränderligt dokumenterade. Detta innovativa tillvägagångssätt gör det möjligt för Chancer att verka oberoende av centraliserade enheter, och därmed utnyttja positionen som en pålitlig mellanhand istället för att förlita sig på en tredje part. Följaktligen anses Chancer generellt vara ett mer rättvist alternativ till traditionella Web2-plattformar, där bookmakers ofta har ett egenintresse av att spelare förlorar vad.

Chancer har implementerat skyddsåtgärder för att säkerställa att ingen användare någonsin kommer att ges odds som är orealistiska, allt för att värna användarnas trygghet. Varje satsning på Chancer är utformad för att ge en genuin möjlighet för deltagarna att bli vinnare. Detta görs möjligt genom närvaron av en neutral moderator som noggrant övervakar alla spel.

Googles WebRTC kommer också att integreras med Chancers plattform. Detta gör det möjligt för användare från hela världen att kommunicera med varandra under alla spel. Det hjälper till att få bort fördröjningen som ofta ses på P2P-marknaden och gör att spel kan genomföras omedelbart.

Kommer CHANCER att nå $0.50 2025?

Onlinespelbranschen förväntas nå 150 miljarder dollar i globalt värde till år 2030. Chancers unika decentraliserade bettingmarknad har potential att ta en stor del av marknaden eftersom den erbjuder nya sätt att betta mot vänner och bekanta.

Chancer erbjuder något som inte kan hittas någon annanstans i Web3- eller onlinespelbranschen, så analytiker är därför övertygade om att CHANCER har en stark framtid.

Prisanalytiker menar att CHANCER kommer att blåsa förbi $0.50 under nästa kryptotjurmarknad. I nuläget är token alltså tillgänglig för $0.01 – men bara under en begränsad tid under Chancers pre-sale. Priset kommer gradvis att stiga till $0.021, så här verkar verkligen ”ju tidigare desto bättre” gälla.

Är Chancer en bra investering?

Onlinespel växer för varje år som går. Detta, i kombination med den snabba utvecklingen av blockkedjeteknologin, innebär att Chancer ser ut att vara ett starkt investeringsalternativ under de kommande åren.

Sammanfattningsvis kan man alltså säga att spelarna får mer inflytande över resultatet av sina satsningar tack vare Chancer, vilket kan hjälpa till att driva användare till plattformen kontinuerligt. Chancers pre-sale ser därför ut att vara en gyllene investeringsmöjlighet – det kan vara det perfekta tillägget till en kryptoportfölj inför nästa tjurmarknad.

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen