FOMO? Missa inte septembers 4 bästa meme-mynt!

De bästa meme-mynten erbjuder värde som baseras på mer än bara hajp och FOMO. Men FOMO är inte bara något negativt, utan kan vara en drivkraft som uppmuntrar investerare att fortsätta leta efter nästa diamant på marknaden. Du vet, en sån krypto som kommer att ge ofattbara vinster.

Nyckeln till att investera i meme-mynt på bästa sätt är att identifiera vilka som erbjuder nytta och långsiktigt värde — och köpa på sig dem innan de blir populära bland massan av investerare och deras priser skjuter i höjden.

Vi har gjort arbetet med att identifiera de bästa meme-mynten i september 2023. Med det sagt, det här är meme-mynten som med största sannolikhet ger ett snabbspår till vinst:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Dogecoin (DOGE)
  3. Floki Inu (FLOKI)
  4. Pepe (PEPE)

Läs vidare i denna artikel för att få koll på vår lista över det bästa meme-mynten att köpa i år. 

1) Shiba Memu: Omdefinierar vad meme-mynt är med AI

Shiba Memu (SHMU) är gräddan av de bästa nya meme-mynten för 2023. Varför? Shiba Memu går utöver det traditionella meme-myntparadigmet som bygger på att förlita sig enbart på hajp för att behålla sitt värde.

Tvärtom förenar Shiba Memu charmen i meme-mynt med artificiell intelligens (AI) och naturlig språkbehandling (NLP) för att automatiskt anpassa sin marknadsföringsstrategi över en rad onlineplattformar.

Protokollet kommer att köra sina AI-aktiverade marknadsföringskampanjer för att sprida ordet om sin krypto SHMU. Allt för att engagera användare över forum och sociala medieplattformar och producera originellt Shiba Memu-innehåll att sprida online. Dessutom kommer protokollet att kunna finjustera sin marknadsföringsstrategi och förbättra den över tid, tack vare sina avancerade AI-algoritmer. Detta oavsett marknadssentiment.

Shiba Memus AI-drivna funktioner och spännande möjligheter att bli viralt kan göra att dess SHMU-token skjuter i höjden värdemässigt. Mycket talar för att detta projekt kommer att kunna ta sig till toppen av meme-myntlistorna. Shiba Memu pre-sales prishöjningsmekanism har även den väckt stort intresse från investerare, vilket har lett till att utvecklingsteamet förlängt projektets pre-sale med ytterligare 120 dagar. Det gäller dock att ju tidigare man investerar i Shiba Memu, desto mer vinst kan man generera – och det redan innan projektet lanseras på BitMart inom kort.

Under SHMU:s pre-sale är tokenpriset programmerat att öka med $0.000225 dagligen. Mekanismen belönar de tidigaste Shiba Memu-stödjarna med en extraordinär avkastning på hela 240 %. Denna vinst är praktiskt taget garanterad. Prishöjningen innebär att pre-saleinvesterare får stadiga vinster, som dock varierar något beroende på när de går med.

Shiba Memu kommer också att erbjuda en insatsfunktion som SHMU-innehavare kan utnyttja för att tjäna en passiv inkomst.

Så småningom planeras det alltså för att Shiba Memu ska listas på BitMart. Och med andra noteringar i pipelinen kan SHMU:s tokenpriser nå rekordhöjder inför nästa tjurrusning. Meme-mynt med denna nivå av nytta och innovation har i princip bara ett öde: och den är ljus! Det är sällsynt att hitta en krypto till ett så rabatterat pris i pre-sale, men här är det möjligt .

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du köper SHMU, här <<<

2) Dogecoin: Fortfarande meme-myntkungen efter alla dessa år

Dogecoin (DOGE) kom in på kryptoscenen 2013, och även om dess status som det ”bästa meme-myntet” verkligen kan ifrågasättas, är det ständigt med på listor över topp 10 meme-mynt. Ingen kan tvivla på den stora uppmärksamheten som detta projekt ådrar sig, och den astronomiska prishöjningen som det har uppnått hittills.

Det som ursprungligen lanserades som ett internt skämt, har utvecklats till en snabb, säker och effektiv betalningsmetod som används av miljontals Dogecoin-innehavare för att betala för varor och tjänster på online- och offlineplattformar över hela världen.

Även om Dogecoin har sjunkit med över 90 % sedan myntet nådde all-time highs i maj 2021, är dess status som det största meme-myntet efter börsvärde ohotad i detta nu. Men samtidigt som DOGE-priserna är redo att återhämta sig, bör investerare dämpa sina förväntningar – det kommer att krävas miljarder i nytt kapital för att myntet ska slå sina tidigare rekordnivåer.

3) Floki Inu: För nybörjaremed hängiven community

Floki Inu (FLOKI), uppkallad efter Elon Musks hund, är ett av de meme-mynt som uppstod under pandemins “dopade” dagar 2021. Det har sedan dess blivit ett av de bästa meme-mynten för nybörjare att investera i, vilket inte minst grundas i projektets starka fokus på communityn som driver projektets framsteg.

Liksom Dogecoin har Floki Inu utvecklats från ett typiskt meme-mynt till ett seriöst projekt som bygger en robust Web3-infrastruktur med fokus på GameFi, DeFi och NFT:er, blandat med lite meme-magi. Projektet kommer att lansera Floki ”Inuversity”, en utbildningsplattform för blockkedjan, och Valhalla, en metaverse-baserad spelupplevelse inriktad på P2E-spel.

Floki Inus erbjudande växer mer eller mindre ständigt – och detta tillsammans med dess dedikerade community. Allt pekar på en ljus framtid för FLOKI, vilket gör det till ett av de bästa meme-mynten att investera i.

4) Pepe: Meme-myntsensationen 2023

Pepe (PEPE) är ett meme-mynt inspirerat av det legendariska internetmemet Pepe the Frog, som sköt till otroliga toppar i maj 2023. Sedan dess har projektet med grodtema svalnat och fallit med så mycket som 80 % från sin ATH, till sin nuvarande handelsnivå på $0.0000007 till $0.0000010.

Liksom de flesta meme-mynt, är PEPE nästan helt beroende av sin community. På Pepes webbplats framkommer att token skapades enbart för underhållningsändamål, och det går inte att säga något annat än att det har fångat investerarnas hjärtan över hela världen.

Detta meme-mynt befinner sig dock fortfarande i sina tidiga dagar. Precis som Dogecoin och Floki Inu kan Pepe utvecklas till ett komplett blockkedjeprotokoll med potential till en ljus framtid – en där projektet fortsätter att ligga i toppen av meme-myntrankingen.

Slutsats: Vilket är det bästa meme-myntet att köpa 2023?

Varje projekt på vår lista erbjuder nytta, potential och anledningar för investerare att tro på positiv prisutveckling under de kommande åren.

Med tanke på sitt unika värdeerbjudande, låga pris och mängden av incitament i sin pågående pre-sale, har Shiba Memu en enorm potential att ta sig förbi äldre projekt som lanserades för en tid sedan. Allt som allt talar mycket för att Shiba Memu visar mest löfte när det gäller att vara ett av de bästa meme-mynten att överväga att lägga till en portfölj 2023.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen