Hitta hundar till salu på Djurportal.se

Feature:  

Hitta hundar till salu på djurportal.se  

Är du en av alla svenskar som är på jakt efter en ny fluffig familjemedlem? Pandemin har gjort att långa väntelistor, ibland på något år är normen. Så hur ska man egentligen gå tillväga om man drömmer om en hund? Idag så behöver du inte längre leta igenom långa register och utdaterade hemsidor för att hitta en hund. På djurportal.se så hittar du valpar, unghundar, och vuxna valpar som letar efter föralltidhem runtom i landet.  

Under pandemin så var det många som såg och tog chansen att skaffa sig en hund. På grund av att så många spenderade tid hemma så skapades perfekta möjligheter att skaffa en hund eftersom man då kunde stanna hemma från arbetet under en tid för att skapa en trygg anknytning till hunden.  

Som vi nämnde tidigare så har detta också fört med sig att det numera är långa väntetider hos många kennels, och vissa har till och med helt och hållet stängt sina väntelistor tills vidare. Detta kan göra att man lätt ger upp på sitt letande, men genom djurportal.se så kan man få en bredare överblick och hitta hundar till salu över hela landet 

 

Hitta en hund med djurportal.se  

Många uppfödare vet hur svårt det kan vara att hitta till deras kanaler. Därför är det många som har börjat använda djurportal.se tillsammans med sociala medier och hemsidor för att informera potentiella köpare om deras hundar.  

Att skaffa sig en överblick över hela landet är fördelaktigt av en rad anledningar. Dels så kan du då skaffa dig en bättre prisbild, men om du kan tänka dig att resa en bit för att hämta upp din valp så underlättar också detta rejält. Trots detta så är det viktigt att du köper en hund som kommer från en källa du känner att du kan lita på. Se därför till att du gör research kring hunden och uppfödaren och känner dig bekväm med allting som du får reda på. 

Men det går även att adoptera vuxna hundar via djurportal.se och detta är någonting som är relativt vanligt. Det kan röra sig om att någonting snabbt har förändrats i hundens boendesituation som gör att hunden behöver omplaceras. Om så är fallet så kan du hjälpa hunden att få ett nytt tryggt hem. Du får du också en hund som är trygg och rumsren, och du behöver inte ta hand om hunden under den erkänt krävande valptiden. 

Om du intehittar en hund som passar dig och din situation  

Men det är inte alltid som man hittar en hund som passar ens situation. Även om det är mycket lättare att hitta en hund via djurportal.se kontra traditionella metoder så kan det ändå vara så att det för tillfället inte finns en hund av den rasen som du är intresserad av.  

Om så är fallet så kan man använda sig av det som kallas för husdjursagent. Det är en profil som du skapar där du fyller i information om dig själv som gör att säljare och uppfödare kan kontakta dig när de har en hund som passar in på din profil.  

 

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen