Kan Shiba Memu spridas till Kina? Det ljusnar, då kinesiska teknikjätten Alibaba utser kryptovänlig VD

bddJ878efiNYywYnhFVERvUoxkMNNVUympbmZcfwhl2WOdQ6WBBCvZ0zTpZosnT4 X57f4jqujMfPjn6tC6MhRwoHYGv1QcRBzFLRuRDPXvGtAWzSBTmCndSH cl5HxMpXmHVA

Nyhetsbyråer som bevakar krypto har rapporterat om att den kinesiska teknikjätten Alibaba har utsett Joseph C. Tsai till deras nästa ordförande och VD. Skiftet innebär att den kryptovänliga Tsai återvänder till Alibaba och tar över i september 2023 när den sittande chefen Daniel Zhang avgår.

Även om den här kryptonyheten kan ha betydande konsekvenser för befintliga kryptovalutors framtid på kinesiska marknader, finns det också en ny aktör som ska se till att ta vara på det – nämligen det banbrytande meme-myntet Shiba Memu och dess fantastiska AI-drivna förmåga att marknadsföra sig själv.

Tsai har utsetts till Alibabas VD – vad innebär det för kryptomarknaderna i Kina?

Alibaba, ett kinesiskt baserat teknikföretag, meddelade den 20 juni att Zhang skulle avgå som företagets ordförande i september och skulle ersättas av Tsai, en långvarig förespråkare för kryptoinvesteringar. Detta har lett till att nyhetsbyråer med fokus på krypto lyfter tanken om att Tsai kan öppna dörrar igen för olika kryptoprojekt i Kina, som ofta har haft ett lite ogynnsamt förhållande till blockkedjeinnovation.

År 2021 införde Kina hårda riktlinjer kring brytning på blockkedjor, vilket ledde till att många företag gav sig därifrån, samtidigt som landet utforskade en digital yuan genom sin centralbank People’s Bank of China. Alibaba är ingen nykomling inom krypto, eftersom företaget öppnade en plattform för NFT-handel och en NFT-lösning via sin affärsenhet för moln. Även om det är osäkert om krypto kommer att återvända till Kina i massor, är Shiba Memu redo att ta sig in. 

Vad är Shiba Memu?

Shiba Memu (SHMU) är det senaste projektet som syftar till att dra fördel av “meme-myntmanin” som exploderade 2023, ledd av den stora framgången för den populära grod-memen Pepe (PEPE). Shiba Memus symbol i form av en söt liten Shiba Inu står för det ”söta och fluffiga” som ökar meme-myntens status, men, till skillnad från de flesta andra meme-mynt, kommer denna hund med några betydligt smartare instinkter och användningsområden, tack vare dess AI-drivna verktyg.

Den här nya aktören utnyttjar artificiell intelligens för att marknadsföra sig själv, med en motsvarighet på kapaciteten hos ett marknadsföringsteam på 100 personer. Denna tekniska lösning är dock snabbare, effektivare och drabbas inte av mänskliga misstag. Istället använder dess skräddarsydda AI-drivna NLP-hjärna en effektiv modell för att spåra organiska omnämnanden av Shiba Memu online, utvärdera hur investerare känner för plattformen och modifiera dess strategi därefter. Smart!

Maskininlärning använder denna information för att automatisera skapandet av nya marknadsföringskampanjer online utformade för att rikta in sig på onlineforum och sociala medieplattformar. Shiba Memu har spårningsintelligens som en blodhund, samt genomför på egen hand nödvändiga reklamkampanjer och utvärderar kontinuerligt deras effektivitet. Om en marknadsföringsstrategi faller platt kommer Shiba Memu att plocka upp doften av andra mer framgångsrika kampanjer och göra de nödvändiga justeringarna.

Hur fungerar SHMU?

Myntet som ger Shiba Memu livskraft och energi, kanske även en vacker glänsande päls, är dess egen krypto SHMU. SHMU gör det möjligt för AI-verktygen att fungera – från självlärande och marknadsföringsmöjligheter till den interaktiva AI-instrumentpanelen. Instrumentpanelen ger synlighet över Shiba Memus online-interaktioner, så att användare kan se exakt vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Genom att förstå effektiviteten i befintliga reklamkampanjer kan användare använda NLP för att hitta andra onlineforum, plattformar och communities att rikta in sig på. Om användarens förslag godkänns får denne SHMU-belöningar. Personligt och bra!

SHMU:s extraordinära pre-sale

Alibaba är inte ensam om att skapa rubriker i kryptonyheterna. Shiba Memu har verkligen fått snacket att gå bland kryptoinvesterare med sin unika pre-sale. Istället för att kopiera det vanliga stegvisa tillvägagångssättet för pre-sales, där mynt är tillgängliga till ett specifikt pris under en viss tid, kommer SHMU att stiga dagligen.

Efter lansering vid $0.011125 kommer SHMU nämligen att öka med ett fast belopp på $0.000225 på daglig basis. Detta innebär att användare samlar på sig vinster från det ögonblick som de köper SHMU. För de som får tag i sina tokens på dag ett, kommer investeringen att ha ökat med 12.13 % på dag sju, 40.45 % på dag 21 och kolossala 119.33 % på dag 60, då priset ligger på imponerande $0.0244.

Istället för att bara förse investerare med en söt NFT för ägande, kommer Shiba Memu staplad med nytta och verkar inom två kolossala tillväxtmarknader; AI och Web3. Det är uppenbart att denna aspekt ger Shiba Memu en fin USP på flera marknader och utan tvekan kommer att få alla att se med avundsjuka på investerare som slår in tidigt.

Kan SHMU knäcka Kina?

Det är för tidigt att säga om utnämningen av Tsai som Alibabas nya VD kommer att hjälpa kryptoprojekt att knäcka den potentiellt lukrativa kinesiska marknaden. Men man har skäl att anta att det finns en möjlighet att fånga. I så fall är det ingen tvekan om att Shiba Memu kommer att vara redo att äntra scenen och lysa upp rummet med sin älskvärda men kraftfulla metod för att introducera nästa generations meme-mynt.

Detta meme-mynt ser ut att bli en central aktör i flera månader och år framöver bland meme-mynt, och dess enastående användbarhet och innovativa användning av AI gör det till ett oerhört övertygande investeringsfall. Med de dagliga ökningarna som innebär att ju tidigare investerare gör anspråk på sina mynt, desto bättre avkastning under denna pre-sale och därefter. En sak är säker – det här är en hund med potential att ge investerare fina vinster, så missa inte det och spana in SHMU:s pre-sale idag!

Du kan ta reda på mer om SHMU här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen