Lucky Block kan möta hård konkurrens när Chancer tar sig in i bettingbranschen

zTSlUe3az34AWPHqiwp5EaDqgC1P0LqcRpkNJEgsCxds EUC 5UfxRRbrRU2obmQ7IJFYa axNiL qPTl0DXyL3F3hYNMpHlN2qjdtwg2KEI381v zrLqqoGjAfQViZ8NXNn1QUBEyiz2GfgEAe7nM

Den senaste tiden har vi kunnat följa hur fler kryptoprojekt tar sikte på spelindustrin, vilket gör att konkurrensen hårdnar. En plattform som växer fram som en potent rival till Lucky Block, en etablerad aktör på området, är Chancer. Detta revolutionerande projekt syftar till att demokratisera spelandet med sin innovativa bettingmodell och användarfokuserad vision.

Lucky Block: En riskabel chansning

Onlinespelvärlden har i allt större utsträckning börjat att präglas av kryptovalutaprojekt, av vilka Lucky Block är ett anmärkningsvärt exempel som sticker ut. Lucky Block, som lanserades i början av 2022, är en plattform som har försökt att omforma det traditionella spelandet. Plattformen har tagit några rejäla framsteg – den har samlat över 40 000 aktiva spelare och lanserat flera NFT-baserade jackpottar.

Även om projektets ambition att ta itu med de påtagliga problem som plågar traditionella spelsystem som säkerhetsproblem, likviditetsutmaningar och försenade utbetalningar är berömvärt, hävdar kritiker att plattformen fortfarande har en bra bit kvar till riktig succé.

Faktum är att trots det inledande snacket, som såg till att Lucky Block nådde ett börsvärde på 1 miljard dollar inom de första veckorna, har dess kryptovalutas utveckling sedan dess inte upprätthållit samma momentum utan rasat med över 98 % från sin all-time high till dagens pris.

Dessutom har vissa investerare uttryckt oro över plattformens långsiktiga lönsamhet och hållbarheten i dess lotteribaserade modell. Dessa utmaningar blir särskilt tydliga då man jämför projektet med framväxten av banbrytande plattformar som Chancer.

Prisprognos för Lucky Block

För närvarande handlas Lucky Blocks egen krypto, LBLOCK, till låga $0.0001017, vilket är klart lägre än dess toppnotering på $0.00906. Medan vissa hoppfulla investerare förutspår en återupplivning, tyder den stadigt nedåtgående trenden i LBLOCK:s pris på annat.

Trots plattformens initiala löfte har marknadens entusiasm minskat. Om inte Lucky Block på allvar kan vända på saker och ting, är risken att LBLOCK:s pris kan fortsätta på denna nedåtgående bana stor. När potentiella investerare överväger sina alternativ, blir det allt tydligare att Chancer kan erbjuda en mycket mer lovande möjlighet.

Chancer: Ett nytt spelparadigm

Chancer är en ny utmanare som får snacket att gå inom spel- och kryptokretsar. Chancer är en unik, decentraliserad plattform som lovar en demokratiserad strategi för betting online. Bakom projektet står bröderna Adam och Paul Kelbie och det syftar till att förändra paradigmet och överföra makten från traditionella bookmakers till användarna.

Till skillnad från Lucky Block, ligger Chancers USP i dess mångsidighet då plattformen inte är begränsad enbart till en typ av spel. Chancer är helt enkelt en global, rolig och social plattform där användare kan skapa egna marknader för att betta på praktiskt taget alla evenemang. Det kan handla om allt från att förutsäga nästa amerikanska president till vem som kommer att vinna en baktävling mellan  vänner.

Chancers löfte underbyggs av en trio av enastående funktioner. För det första möjliggör plattformen peer-to-peer-marknader, då det som sagt låter användarna att bland annat skapa sina egna bettingscenarier och odds. Projektet kan verkligen sägas revolutionera spelbranschen genom att ta bort huset från ekvationen och skapa en mer interaktiv, personlig bettingupplevelse.

För det andra använder Chancer Binance Smart Chain (BSC) för att erbjuda användarna snabba och transparenta transaktioner, allt till en minimal kostnad. Att använda BSC möjliggör också dess Share2Earn-program, där marknadsgaranter kan skapa och marknadsföra spelmarknader i utbyte mot ytterligare CHANCER-tokens. Chancer integrerar banbrytande teknik, som Googles programvara för live streaming WebRTC. Allt för att göra det så enkelt som möjligt att dela dessa händelser.

Slutligen stärker plattformen sin community genom att ge dem styrningsrättigheter, vilket gör det möjligt för dem att styra dess utveckling. Communityns medlemmar kan aktivt delta i beslutsfattandet genom att rösta om förslag, som omfattar ett brett spektrum av ämnen som att skapa nya partnerskap, introducera innovativa funktioner och fastställa vilken välgörenhetsorganisation som ska dra nytta av Chancers filantropiska initiativ.

Chancers innovativa strategi och användarcentrerade kärna är redo att främja en levande och mångsidig betting-community, vilket gör projektet till ett attraktivt alternativ till mer begränsade plattformar som Lucky Block. Dess spännande funktioner och ambitiösa färdplan, som sträcker sig in i 2024, visar tydligt att Chancer är en potentiell game changer inom onlinespelbranschen.

Prisprognos för Chancer

Trots att Chancers pre-sale bara har pågått i 2 veckor har den redan samlat in $364k i investeringar. Just nu är krypton värd $0.01 i steg 1 av denna pre-sale, men många experter förutspår mycket högre priser efter dess pre-sale.

Lanseringen av beta-plattformen under Q3 2023 kommer sannolikt att driva ytterligare intresse, medan de funktioner som betting och marknadsskapande, som kommer att lanseras under Q4 2023, kan få intresset i Chancer att svämma över. Huvudnätet som lanseras under första kvartalet 2024 kan dock vara den största katalysatorn av allt. 

Med tanke på denna utveckling och det växande intresset för Chancers pre-sale verkar en prisprognos så hög som $0.60 vid den här tiden nästa år rimlig. Chancer-myntet har helt en extremt ljus framtid och kan erbjuda betydande avkastning för tidiga investerare.

Slutsats

Sammanfattningsvis positionerar Chancers visionära tillvägagångssätt och övertygande färdplan projektet som en potentiell investeringspärla. Inför dess förestående fullständiga lansering, väntar både kryptoentusiaster och spelare ivrigt på chansen att bli tidiga investerare i dess pre-sale, en unik möjlighet som kanske aldrig kommer att dyka upp igen.

Det man kan säga är att potentialen är enorm och ett momentum håller på att byggas upp. Så, missa inte att spana in Chancers pre-sale. 

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen