Maximering av vinster på OKX: Så kommer AltSignals pre-sale att förbättra dess AI-teknik 

OKX är en av de ledande och snabbast växande kryptobörserna i världen. Den gör det möjligt för investerare att handla välkända kryptovalutor som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) och många andra. Att använda just specialiserade kryptobörser för att genomföra kryptoaffärer är populärt. Frågan är dock: hur kan handlare säkerställa att de fattar välinformerade och snabba beslut som inte kommer att påverka deras vinster negativt?

AltSignals är redan en av världens bästa och mest pålitliga leverantörer av handelssignaler på kryptomarknaden. Projektet har nyligen lanserat sin egen kryptovaluta ASI:s pre-sale för att stödja utvecklingen av ett helt nytt banbrytande AI-drivet handelsverktygspaket. I denna artikel får du koll på hur AltSignals kan hjälpa handlare att göra korrekta, lönsamma förutsägelser för att maximera sina vinster på OKX.

Vad är AltSignals?

AltSignals lanserade sin plattform för onlinehandelssignaler 2017 och har snabbt vuxit till att etablera sig som en av marknadens mest pålitliga leverantörer av handelsinformation. Plattformen har lyckats bygga en stor community med mer än 50 000 medlemmar. Dess högaktade handelsindikatorverktyg AltAlgo™ har varit en integrerad del av plattformen och fått ett genomsnitt på 4.9/5 stjärnor i betyg på Trustpilot. Detta samtidigt som det har uppnått en genomsnittlig vinstgrad på 64 % för en rad digitala tillgångsklasser, inklusive daytrading med krypto, CFD:er, Binances terminer, valutor och traditionella aktier.

För att öka denna marknadsledande prestanda ytterligare har AltSignals lanserat sin egen krypto ASI:s pre-sale för att finansiera utvecklingen av ett helt nytt AI-drivet handelspaket, ActualizeAI. Denna nya svit av automatiserade handelsfunktioner kommer att utnyttja kraften i maskininlärning, naturlig språkbehandling (NLP), sentimentanalys och prediktiv modellering för att öka dess noggrannhetsgrad till över 80 %, samtidigt som den producerar mer frekventa signaler till communityn.

Potentialen hos AltSignals med denna helt nya banbrytande AI-kapacitet är enorm och har snabbt gjort ASI:s pre-sale till en av de mest spännande möjligheterna när det kommer till kryptoinvesteringar 2023.

Hur fungerar ASI?

Plattformens egen ASI-token kommer att driva hela AltSignals ekosystem. Det innebär att den krävs vid allt från att möjliggöra transaktioner på plattformen till att ge användare tillgång till ActualizeAI:s utdata. Investerare som köper mer än 50 000 mynt får omedelbar tillgång till AltAlgo™ och livstidsåtkomst till ActualizeAI, när paketet är klart. De AI-drivna funktionerna gör att de kan få ett försprång på kryptomarknaden.

Alla tokeninnehavare kan även gå med i plattformens VIP AI Members Club och låsa upp tillgång till olika unika funktioner och förmåner. Dessa inkluderar tidigt inträde i marknadens mest spännande pre-sales, tillgång till handelsturneringar och chansen att tjäna ASI-tokens genom att testa nya funktioner och återkoppla till utvecklarna.

AI-tekniken i ActualizeAI kommer vidare att göra det möjligt för innehavare av ASI-token att minimera handelsrisken, navigera i den berömda volatiliteten på de finansiella marknaderna och maximera lönsamheten. Dessutom kommer AltSignals att hjälpa till att avmystifiera den komplexa världen av onlinehandel för nybörjare.

Prisprognos för ASI 

ASI:s pre-sale har redan byggt upp ett starkt momentum och samlat in $1.0m snabbt. Token är nu tillgänglig i steg 1 av sin pre-sale, då den är värderad till ett fyndpris på $0.015. Värdet på ASI kommer att öka under dess pre-sale till ett slutligt pris på $0.02274, vilket innebär att det är nu det är dags att engagera sig och dra nytta av de lukrativa potentiella vinsterna som erbjuds.

Analytiker riktar redan sin uppmärksamhet mot ASI:s potentiella prestanda när dess pre-sale slutar och myntet listas på ledande börser. Många förutspår att ASI kan nå $0.30 i slutet av 2023, vilket motsvarar mer än 10x avkastning för pre-sale-investerare.

Vad är OKX?

OKX lanserades också 2017 och är nu en av de ledande kryptobörserna. Med stöd för mer än 340 valutor erbjuder OKX användarna flera funktioner tillsammans med sina utmärkta alternativ för valutahandel. Dessa inkluderar DeFi-tjänster som tillåter användare att satsa krypto och låna med sina digitala tillgångar som säkerhet, samt högavkastande insatsmöjligheter som kan leda till minst 1 % avkastning. Detta för att skapa tilltalande passiva inkomstmöjligheter för användare.

OKX, även om den inte är tillgänglig i USA, har övertygande användarfall över hela världen. Plattformen ger användare enkel tillgång till att köpa krypto med kort, banköverföringar eller mobila plånböcker. Dess varumärke har förstärkts avsevärt av ett högprofilerat partnerskap med Manchester City, vilket resulterat i en stadig tillväxt av handlare som använder plattformen.

Prisprognos för OKB

OKB är myntet som driver OKX-börsen och dess ekosystem. Det är för närvarande värderat till $45.12, med ett totalt börsvärde på $2.7 miljarder, vilket gör den till en av de 25 främsta kryptovalutorna i världen efter börsvärde.

Till skillnad från många kryptomynt som började 2023 starkt för att sedan falla tillbaka, har OKB upprätthållit en stadig tillväxt från $26.72 i början av året till dess nuvarande värde. Analytiker förutspår att OKB kommer att fortsätta att växa i värde under resten av 2023, och till slut dubbla sitt värde från januari och sluta på cirka $54 i slutet av december.

Hur ASI kan hjälpa till att maximera OKX:s vinster

Handlare som är intresserade av att använda OKX som handelsplattform gör klokt i att dra nytta av ASI:s pre-sale. Detta för att få maximalt möjliga vinster från sina digitala portföljer. Att använda ActualizeAI för att komma åt de bästa, mest exakta och uppdaterade handelssignalerna kommer att hjälpa till att öka och förbättra användarnas förmåga att fatta rätt beslut på OKX och därmed maximera sina vinster.

ASI:s pre-sale är i full gång, så intresserade parter bör investera nu för att undvika FOMO och potentiellt kamma hem bästa möjliga avkastning.

Du kan delta i ASI:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen