När du får chansen: titta på prisprognosen för Chancer för den närmaste framtiden

En sak som med säkerhet kan få kryptofans att gå bananas är innovation, och ett av de senaste projekten för att få fart på det hela är den helt nya onlineplattformen Chancer med fokus på bettingmarknader. Chancer, som har skapats av bröderna Kelbie, Adam och Paul, har nyligen lanserat sin pre-sale för att stödja utvecklingen av en unik P2P-onlinespelplattform som tar bort beroendet av partiska, centraliserade organ som bookmakers.

Analytiker släpper redan sina prisprognoser för i år och framåt när Chancers pre-sale fortsätter att storma fram. I denna artikel tittar vi på anledningen till att denna nya token kan bli en pionjär inom onlinespelsektorn och en av årets bästa kryptomöjligheter.

Vad är Chancer?

Chancer är världens första decentraliserade onlinespelplattform som syftar till att lägga kontrollen över spelmarknader och odds i händerna på användarna. Chancer ser bortom centraliserade bookmakers som ofta sätter partiska odds till deras fördel för att locka spelare att ge sig in i osannolika satsningar. I kontrast till detta ger Chancer användarna totalt självstyre över vilka marknader de tar sig an och låter dem sätta odds som andra användare har en chans att vinna med.

Användare kan skapa marknader och odds på nästan alla evenemang de vill; från små roliga vad mellan vänner eller arbetskollegor till att ta sig an enorma virala världsomspännande evenemang som Champions League, Super Bowl eller USA:s presidentval. Kort sagt erbjuder Chancer onlinespelarna en unik plattform och onlinespelupplevelse som är helt decentraliserad, demokratiserad och, inte minst, förhoppningsvis väldigt rolig.

Chancer verkar inom en enorm tillväxtindustri, i form av spelindustrin, som redan är värd 60 miljarder dollar och som beräknas växa till mer än 150 miljarder dollar år 2030. För att stärka sina chanser till succé ytterligare använder Chancer blockkedjan Binance Smart Chain (BSC) för plattformen. Dessutom kan användare använda Googles banbrytande programvara WebRTC för att göra det möjligt för spelarna att observera utvecklingen av pågående spel i realtid, samtidigt som användarna kan kommunicera och delta i bettingmarknader när de uppstår under livespel.

Det effektiva CHANCER-myntet

Plattformens egen krypto CHANCER behövs för att skapa marknader och göra satsningar på plattformen. När en insats görs låses mynten deposition och betalas automatiskt ut när vadet är avgjort. Detta möjliggörs av Chancers Certik-verifierade smarta kontraktsprotokoll som levererar en säker och transparent reskontra för att registrera användarinteraktioner utan att behöva en centraliserad makt för att övervaka allt. Detta ger makten i händerna på spelarna på ett direkt sätt.

Denna transparens är en tydlig funktion som illustrerar Chancers fokus på användarsäkerhet och -trygghet. Dessutom verifierar opartiska moderatorer alla marknader och odds för att säkerställa att ingen erbjuds orealistiska eller partiska odds. Detta upprätthåller integriteten i Chancers P2P-spelmodell, eftersom alla satsningar som läggs kommer att återspeglas rättvist i oddsen.

Utöver den omfattande nyttan som levereras till CHANCER-innehavare, kan de också se fram emot att få full rösträtt för att hjälpa till att bestämma plattformens framtida strategiska riktning. I och med att communityn har befogenhet att ge förslag på hur man kan driva plattformen framåt, innebär denna autonomi att Chancers community helt och fullt kontrollerar hela bettingupplevelsen.

Prisprognos för CHANCER 2025

CHANCER:s pre-sale lanserades nyligen med ett pris per mynt på $0.01. Detta är ett mycket lågt pris som knappast återspeglar nivån på användbarheten. Under denna 12 faser långa pre-sale kommer priset att stiga till $0.021, och mynten förväntas sälja slut snabbt. Just nu befinner sig Chancers pre-sale i steg 1, då mynten är prissatta till bara $0.01. 

Trots den tidiga framgången för Chancer tar inte teamet ett steg tillbaka och nöjer sig här. Tvärtom, anordnar Chancer flera spännande händelser och annonser under sin pre-sale, som kickas igång med dess giveaway av $100 000 i CHANCER. Detta spännande erbjudande ger tio pre-saleinvesterare en chans att vinna en del av $100k CHANCER-tokens – vilket är ett spektakulärt och oemåtståndligt erbjudande!

Analytiker och kryptoexperter släpper redan sina prisprognoser för CHANCER och ser ljust på tiden efter att myntet går live på stora kryptobörser, efter att dess pre-sale har avslutats. Experternas prisprognoser pekar på att Chancer kommer att stiga vid notering och öka värdet över $0.50 till 2025, vilket ger minst 25x avkastning för alla pre-saleinvesterare.

Chancers pre-sale: En av de bästa investeringarna 2023

Medan flera spännande pre-sales på kryptomarknaden tävlar om kryptoinvesterares uppmärksamhet, är det få som kan matcha Chancers pre-sale. Med en enorm målmarknad att sikta på och ett unikt värdeerbjudande för investerare och bettingfans, kan Chancer snabbt bli en ledare inom onlinespel med sin revolutionerande P2P-modell.

Investerare kan se fram emot utmärkta nyttonivåer, fullständiga förvaltningsrättigheter och chansen att vara en del av något extraordinärt vinstmässigt, särskilt i och med de prisprognoser som lovar potentiellt enorma vinster under de kommande åren. Intresserade parter bör gå med i Chancers pre-sale nu för att dra fördel av de låga priser som myntet högst sannolikt inte kommer att återvända till när det väl är listat på kryptobörser, vilket gör att de kan maximera sina potentiella vinster.

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen