När förhållandena på kryptomarknaden lättar, lanserar online-tradingcommunityn AltSignals en ny pre-sale

Kryptomarknaden har en tuff tid bakom sig, då många altcoins förlorade över 90 % av sina värden. Men, kan dessa tuffa marknadsförhållanden nu vara över? 

Bitcoins pris har stigit rejält under de senaste veckorna. Detta sammanfaller med att investerare börjar leta efter viktiga motståndsnivåer på resan mot nya toppar på tjurmarknaden. I takt med att Bitcoins pris stiger kan nya altcoins som AltSignals ($ASI) generera imponerande avkastning, och hänger vi kvar vid $ASI talar mycket för att krypton har potential att överträffa Bitcoins prisutveckling under de kommande åren.

AltSignals pre-sale kan vara den bästa investeringsmöjligheten inför nästa tjurmarknad

Vi har börjat kunna lämna de tuffa förhållandena på kryptomarknaden 2022 bakom oss. Att detta är sant stärks av den fantastiska prisutveckling som många kryptovalutor lyckades med under början av 2023. Bitcoins pris steg över 50 % från sina senaste låga nivåer, och experter menar nu på att nästa tjurmarknad kan vara på god väg.

Bitcoins pris börjar vanligtvis stiga före sin halvering, som har inlett en tjurmarknad vid varje tidigare tillfälle. Att Bitcoins pris nu stiger avsevärt, och att resten av marknaden följer efter, innebär att de tuffa tiderna för krypto mycket väl kan vara ett minne blott. Att den positiva utvecklingen kommer att hålla i sig är något som stärks av faktumet att Bitcoins nästa halvering går av stapeln i början av 2024.

Nyheten om att en möjlig tjurmarknad väntar runt hörnet är välkommen, och investerare har börjat leta efter lukrativa investeringsmöjligheter som förberedelse inför detta. En av de bästa investeringarna inför tjurmarknaden kan mycket väl vara AltSignals, som just har meddelat att det kommer att lansera en ny kryptovaluta. Denna kommer att representera den största handelscommunityn i Web3.

AltSignals har möjliggjort lönsamma investeringar och lärt nya investerare hur man slår kryptomarknaderna sedan 2017. Det är en AI-driven plattform som har en stark meritlista, påtagligt präglad av imponerande framgång. För att stärka sin position och värde för communityn ytterligare kommer projektet nu att lansera sin egen kryptovaluta ASI.

Kan $ASI nå $1 år 2023?

Under många år har AltSignals fokuserat på att bygga den största online-tradingcommunityn på blockkedjan – och ser ut att ha lyckats. Detta har i hög grad kunnat bidra till att kryptovalutan ASI kommer med en rad unika egenskaper. Först och främst kommer $ASI att lanseras till en stor befintlig användarbas, och således ha en hög efterfrågan från start. Dessutom kommer den att ha en nära koppling till plattformen som står för en av de mest lönsamma handelsstrategierna i Web3.

Hittills har AltSignals stått bakom över 1 500 handelssignaler hittills, med en genomsnittlig noggrannhet på 64 %. Det är ett branschledande algoritmiskt handelsverktyg som hjälper alla att bemästra kryptomarknadens rörelser. ASI kommer att bygga vidare på ett redan framgångsrikt projekt, och det kan mycket väl bli en av de största AI-baserade plattformarna på blockkedjan, just tack vare dess nya erbjudande.

I slutet av 2023 kan $ASI:s pris mycket väl nå $1, vilket gör $ASI till en av de bästa investeringsmöjligheterna för att förbereda sig för nästa tjurmarknad efter kryptovintern.

Vad är AltSignals?

AltSignals har under många år lärt medlemmar i sin community hur man blir en framgångsrik kryptohandlare. Plattformen delar lukrativa handelssignaler på daglig basis, vilket gynnar inlärningskurvan för nya traders och maximerar avkastningspotentialen för de med mer erfarenhet.

Nu kommer ASI att ge ännu fler fördelar för AltSignals community. Projektet utökar sina handelsverktyg med artificiell intelligens och en rad ytterligare funktioner. Det kommer att erbjuda fler investeringsmöjligheter, större vinstpotential och fler sätt att få kontakt med andra traders på deras kryptoinvesteringsresa.

Hur fungerar $ASI?

ASI kan användas för att få tillgång till ActualizeAI, som är en banbrytande svit av avancerade handelsverktyg som kombinerar maskininlärning med en mängd olika marknadsindikatorer. ActualizeAI analyserar marknadssentiment samt stöd- och motståndsnivåer innan de förutsäger marknadsrörelser. På ett tydligt sätt ges användare en enda köp- eller säljsignal, vilket möjliggör för alla att tjäna pengar när de handlar med krypto online.

$ASI-innehavare kan också få tillgång till AI Members Club. Detta innebär att användare ges tillgång till betaversionen av de nya handelsverktyg som släpps av AltSignals. Dessutom får de tillgång till exklusiva investeringsmöjligheter, såsom nya pre-sales och privata försäljningar. Dessa investeringsmöjligheter gör det möjligt för investerare att komma in på nya blockkedjeprojekts tidiga investeringsrundor, vilket innebär att de maximerar avkastningspotentialen.

En annan viktig fördel med att gå med i AI Members Club är att medlemmarna får möjligheten att betatesta nya verktyg och uppdateringar, och även dela feedback med AltSignals utvecklingsteam. AltSignals handelsverktyg har en mycket framgångsrik meritlista att stoltsera med. Sammantaget kan man säga att de medlemmar som får exklusiv tillgång till projektets senaste lanseringar kan få unika investeringsfördelar.

AltSignals och AI: Driv framsteg för handel med kryptomarknader

Genom att utnyttja kraften i artificiell intelligens ligger AltSignals i framkant av den snabbväxande tekniska utvecklingen. Handelsverktygen som släppts av AltSignals har lett till att det blivit den största communityn i sitt slag, och mycket talar för att projektets framgångsresa bara verkar ha börjat.

Krypton ASI kan dessutom ta AltSignals till nästa nivå. Alla traders kan dra nytta av de tjänster som tillhandahålls av AltSignals, vilka nu befinner sig i gränslandet mellan blockkedjan och AI. Allt som allt har $ASI en enorm tillväxtpotential, och experter förutspår att det kommer att överträffa Bitcoins prisutveckling på ett fantastiskt sätt under nästa tjurmarknad.

Är $ASI värd att köpa?

När vi nu lämnar ett tufft kryptoår bakom oss och nästa tjurmarknad ser ut att vänta runt hörnet, förväntas AltSignals och Bitcoin respektive prisutveckling ta fart. Framför allt ser ASI ut att kunna vara en mycket lukrativ investeringsmöjlighet av flera olika anledningar.

De investerare som är beredda att köpa 50 000 tokens kan spetsa öronen (eller snarare ögonen) extra noggrant, eftersom att AltSignals erbjuder dessa personer livstidsåtkomst till den befintliga signaltjänsten. De personer som köper 50 000 tokens eller fler får dessutom livstidsåtkomst till den nya AI-tjänsten när den väl har utvecklats.

När $ASI:s pre-sale genomförs kommer den positiva prisutvecklingen med stor sannolikhet att fortsätta. Detta innebär att denna pre-sale är en mycket bra chans att komma in på låga priser. Många experter anser att $ASI är ett utmärkt komplement till alla investeringsportföljer, inte minst när investerare förbereder sig för nästa tjurmarknad. En sak är säker, investerarsentimentet är hausse när en tuff tid på kryptomarknaden ligger bakom oss.

Du kan delta i AltSignals pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen