Nya kryptovalutaprojekt i början av 2023; Vilka är de 12 bästa nya kryptovalutorna att investera i nu?

lQ6gfktyj0Y2DvdyD93qB0Bs0qtUi4JGCeMzj7s86fq0GftfYDj09C

Kryptoinvesterare som vill kamma hem grymma vinster 2023 dras ofta till nya kryptovalutaprojekt. Detta eftersom de erbjuder de bästa möjligheterna att hitta spännande nya mynt till mycket låga priser. Även om det medföljer vissa risker med dessa investeringar, till stor del grundade i osäkerheten kring huruvida projekten kommer att lyckas eller inte, är risk/avkastningsförhållandet vanligtvis till investerarens fördel.

Här är de 12 bästa nya kryptovalutorna att investera i nu:

·        Chancer (CHANCER)

·        Shiba Memu (SHIBA MEMU)

·        AltSignals (ASI)

·        Metacade (MCADE)

·         ApeCoin (APE)

·         Livepeer (LPT)

·         Balancer (BAL)

·         Frax Finance (FRAX)

·         Proxy Swap (PROXY)

·         Grove Coin (GRV)

·         Aussie Digital (AUD)

·         Mintera (MNTE)

Chancer (CHANCER)

Vad är Chancer?

Chancer är en revolutionerande kryptovaluta som precis har äntrat scenen och syftar till att revolutionera betting- och spelindustrin. Plattformen, som grundades av entreprenörsbröderna Adam och Paul Kelbie, är en plattform som syftar till att underlätta skapandet av marknader. Det är alltså inte en bookmaker, så det finns inget spelhus att förlora mot. Alla spel är fokuserade på peer-to-peer (P2P), vilket gör att makten ligger hos Chancers användare. Satsningar kan vara stora eller små — från en liten satsning mellan vänner, till virala satsningar på årliga evenemang som Superbowl eller till och med Oscarsgalan, eftersom vadslagning inte är begränsad till sport. Detta skiljer Chancer från andra bettingplattformar eftersom de vanligtvis bara fokuserar på sportspel.

Chancer vill särskilja sig som världens första decentraliserade plattform för att skapa marknader genom att stärka användarna och ta bort beroendet av mellanhänder. Genom att utnyttja kraften i blockkedjetekniken kommer Chancer att tillhandahålla transparens, säkerhet och effektiva transaktioner, vilket sätter en ny standard för spelindustrin.

Alla insatser placeras och betalas ut i Chancers egen krypto CHANCER, vilket ger krypton medfödd användbarhet. Innehavare av CHANCER kan också dra nytta av rabatterade avgifter när de spelar och deltar på bettingmarknader.

Därför bör du överväga att investera i CHANCER

På en mättad kryptomarknad kan det vara svårt att ta reda på vilken krypto att investera i. Men givet CHANCER:s naturliga användbarhet kan det bli en klar vinnare i år. Med tanke på storleken på spel- och bettingindustrin, som är värd mer än 60 miljarder dollar, kan CHANCER mycket väl växa exponentiellt, särskilt eftersom användarna inte kommer att ha oddsen emot dem. Denna revolutionerande krypto försöker skaka om traditionella vadslagning och kommer därför att ha en plats att fylla, särskilt eftersom den möjliggör betting på vad som helst, inte bara sport.

CHANCER är just nu tillgänglig i pre-sale, då den säljs för bara $0.01. nvesterare skulle därför göra klokt i att plocka in krypton innan den når de svindlande höjder experter tror att den kommer att göra. Bettingbranschen är redan en av de största på planeten och växer med enormt mycket årligen, är Chancer så nära en säker satsning man bara kan komma.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa Chancer, här <<<

Shiba Memu (SHIBA MEMU)

Vad är Shiba Memu?

Shiba Memu är ett helt nytt meme-mynt inspirerat av den söta japanska Shiba Inu-hunden. Shiba Memu utnyttjar kraften i blockkedje- och AI-teknik för att bli ett marknadsföringskraftverk, som syftar till att utföra arbetet för 100+ marknadsföringsbyråer i realtid och ta sig an typiskt tidskrävande uppgifter så att marknadsförare kan fokusera sina ansträngningar någon annanstans. Den lär sig av framgångsrika marknadsföringsstrategier, skriver sin egen PR och marknadsför sig själv över relevanta forum och sociala nätverk.

Shiba Memu kommer att kunna generera innehåll baserat på data som dess AI kontinuerligt analyserar, och publicera detta på flera onlineplattformar. Den kommer sedan att övervaka och analysera framgången för sina marknadsföringsinsatser och anpassa dem därefter, och ständigt lära sig och förbättra innehållet för att optimera resultaten. Dessutom kommer Shiba Memu att anpassa allt innehåll genom maskininlärning för att säkerställa att alla målgrupper är engagerade, vilket ökar konverteringsfrekvensen.

Varför du bör överväga att investera i SHIBA MEMU

De flesta meme-mynt har ingen nytta och förlitar sig helt enkelt på att bli virala på grund av hur roliga de är; men detta försvinner oundvikligen, vilket får priset att krascha, vilket innebär att investerare snabbt kan förlora pengar. Det är här Shiba Memu sticker ut från mängden. SHIBA MEMU-tokenen driver hela plattformen och har en medfödd användbarhet och ett lovande användningsfall som kan se marknadsförare översvämmas för att köpa myntet för att hjälpa sina företag att växa. Dessutom kan SHIBA MEMU-tokeninnehavare satsa sina tokens, tjäna en passiv inkomst och tjäna fler tokens genom att bidra. Detta gör Shiba Memu till ett lovande perspektiv för meme-fans och kryptoentusiaster som vill lägga till något till sin portfölj på ett roligt och originellt sätt.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa Shiba Memu, här <<<

AltSignals (ASI)

Vad är AltSignals?

AltSignals är en väletablerad och mycket framgångsrik plattform som erbjuder handelssignaler för online trading. Sedan lanseringen 2017 har plattformen levererat grymma handelssignaler till de över 50 000 medlemmarna i dess community. Att plattformen har lyckats så pass bra vittnar även den överväldigande positiva feedbacken på Trustpilot om. Med hjälp av plattformens indikatorverktyg AltAlgo™ och dess automatiserade handels-API:er har kryptohandlare kunnat tiodubbla sina portföljers värde under 19 av 32 månader.

För att ytterligare förfina kvaliteten på deras handelsdata lanserar AltSignals nu en ny handelsfunktion som heter ActualizeAI. Parallellt med detta släpps även plattformens egen kryptovaluta ASI, som är designad för att driva den nya utvecklingen framåt. ActualizeAI kombinerar maskininlärning och naturlig språkbehandling (NLP) för att analysera flera prisindikatorer samtidigt, innan de utvecklas vidare med prediktiv modellering, vilken i sin tur använder historiska data för att tillämpa trender på data. Hela processen drivs av AI och maskininlärning, vilket innebär att den ständigt lär sig och kontinuerligt uppdaterar sina algoritmer automatiskt. Allt för att öka precisionen.

Kryptovalutan ASI ger åtkomst till ActualizeAI-drivna signaler samt till AI Members Club. Klubbmedlemskap låser upp ännu fler fördelar, inklusive tillgång till handelsturneringar där deltagare kan tjäna kryptobelöningar.

AltSignals hjälper handlare, oavsett erfarenhet, att snabbt lära sig mer om kryptohandel – allt för att försöka att säkerställa att de lyckas så bra som möjligt med sina investeringar i denna flyktiga tillgångsklass. Den bevisade lönsamheten som AltSignals handelsverktyg har kunnat generera hjälper traders att maximera sina potentiella vinster. Mycket sker tack vare ActualizeAI:s bekräftelsesignaler, som analyserar mycket mer data än vad den mänskliga hjärnan kan.

Varför borde man överväga att investera i ASI?

AltSignals befinner sig i förarsätet när det kommer till utvecklingen av blockkedjebaserade AI-lösningar. Dess AI-drivna kryptointelligens ser ut att förbättras ytterligare med hjälp av AltAlgo™-indikatorerna. Detta läggs alltså till till den redan imponerande framgångsfrekvensen – så man kan lugnt säga att plattformen och dess användare är på väg upp till en helt ny nivå.

Detta gör att ASI ser ut att vara en riktigt bra investering. Den har en stor användbarhet och tillväxtpotential, och tidiga investerare ser ut att kunna kamma hem riktigt fina vinster i framtiden.

ASI:s pre-sale möjliggör för just tidiga investerare att komma in på låga prisnivåer – myntets pris ligger inledningsvis på endast $0.012. Tillgången på denna nya kryptovaluta till det ursprungliga priset är dock begränsad. Faktum är att priset kommer att öka till $0.02274 i det sjunde och sista steget. För alla som letar efter de bästa kryptovalutorna idag – gärna nya och lovande projekt – ser AltSignals ut som ett fantastiskt alternativ.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa AltSignals, här <<<

Metacade (MCADE)

Vad är Metacade?

Metacade bygger världens största Web3-spelarkad, och erbjuder spelare olika P2E-spel på en och samma plats. Det anses allmänt vara en av de mest spännande nya GameFi-utvecklingarna under 2023, och levererar en omfattande och intressant spelupplevelse. En höjdpunkt är sättet på vilket spelare belönas för att de klättrar vidare genom olika nivåer i spelen – vilket du alldeles strax får mer koll på.

Dessutom siktar Metacade på att bli något av ett nav för Web3-spelutvecklare och -spelare, där de kan tjäna krypto såväl som ta sina karriärer till nästa nivå. Användare som dessutom delar med sig av socialt innehåll på plattformen kan även dem tjäna kryptobelöningar. Bidrag som belönas sträcker sig från spelrecensioner och alfadelning till bidrag till diskussionsforum. Parallellt med detta erbjuder plattformen Work2Earn-programmet, som förväntas lanseras 2024. Detta kommer att fokusera på att tillhandahålla några av världens mest spännande Web3-jobbmöjligheterna till communityn.

Metacades innovativa Metagrant-program är ytterligare en höjdpunkt. Detta program kommer att vara grundläggande när det kommer till att utveckla de bästa nya P2E-titlarna. Utvecklare kan genom detta system skicka in spelförslag till Metacades community. MCADE-innehavare röstar sedan på de förslag som tilltalar dem. Metagranter delas ut till utvecklarna som får flest röster, för att stödja skapandet av nya spel exklusivt för Metacade.

Andra fördelar som är öppna för Metacades community inkluderar att tjäna pengar medan spel genomgår beta-testning. Detta genom att ge feedback till utvecklarna. Det är så bra som det låter – spelare har roligt och spelar spel och ger feedback, vilket resulterar i kryptobelöningar. 

Varför borde man överväga att investera i MCADE?

Efter ett imponerande förköp är det lätt att se varför det kan vara ett bra alternativ att investera i MCADE. Finansieringen för den nya kryptotokenen samlades in extremt snabbt eftersom tokenen har så mycket nytta inom Metacades plattform. 

När spel tar sig till Web3 verkar Metacade vara en värdig investering, särskilt med tanke på dess omfattande och lovande färdplan för framtiden. Dessutom kommer P2E-spel att stimulera ivriga spelare som vanligtvis skulle spela spel gratis; MCADE gör det möjligt för dem att få en inkomst från en hobby, något som alla önskar att de kunde få! Tokenen kommer bara att öka i pris, så både kunniga investerare och spelare gör klokt i att investera förr snarare än senare.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du kan köpa Metacade, här <<<

ApeCoin (APE)

Vad är ApeCoin?

ApeCoin är den berömda Bored Ape Yacht Clubs (BAYC) egen ERC-20-token. BAYC är en av världens mest blomstrande communities fokuserade på meme-mynt. Tillgången har exploderat när det kommer till popularitet sedan lanseringen 2022. Yuga Labs samlade dessutom nyligen in hela $320 miljoner i en virtuell verklighet fastighetsförsäljning. Detta gjorde det möjligt för APE-innehavare att köpa markskiften i metaversen Otherside.

ApeCoin klassas inte nödvändigtvis som en helt ny kryptovaluta, men faktumet att det nu börjar röra sig in i metaverse talar för att ApeCoin och dess värde kommer att tas till till nästa nivå. Detta är något som definitivt ser ut att kunna glädja dess hängivna community! Värt att nämna är även att Otherside är ett metaverse-spel som kan växa till ett populärt digitalt rollspel för flera spelare (MMORPG) och virtuell värld. Att APE är inbäddat på detta sätt i BAYC:s ekosystem ger ytterligare användbarhet till myntet, vilket i sin tur bör gynna dess prisutveckling.

APE lanserades i mars 2022 med en imponerande handelsvolym på 1 miljard mynt. Det blev snabbt något av en framgångssaga i början av björnmarknaden 2022. Börsvärdet ökade då snabbt, och förhoppningarna är givetvis att en liknande resa på sätt och vis ska upprepas. 

Varför borde man överväga att investera i APE?

ApeCoin fångade snabbt NFT-kryptofans intressen, och belönades med det mycket eftertraktade medlemskapet i BAYC och dess yngre syskon, Mutant Ape Yacht Club (MAYC). Att vara medlfem i båda dessa klubbar medför ett slags exklusivitet, vilken i sin tur gynnar de NFT:er som stöds av APE, jämfört med de som inte är kopplade till APE.

Plattformens rörelse in i metaverse ser ut att gynna kryptofans hängivenhet till projektet. Exempel på sådant som ligger på plussidan för APE är fler möjligheter att sälja merchandise och utveckla en decentraliserad Web3-app. APE har redan ett högt marknadsvärde, men att projektet nu tar sig in i metaverse ger ytterligare tillväxtpotential. Detta gör det till ett av de bästa nya kryptomynten på marknaden just nu.

Livepeer (LPT)

Vad är Livepeer?

Livepeer, som lanserades 2017, blev det första helt decentraliserade nätverksprotokollet för livevideoströmning som utnyttjar kraften i blockkedjeteknik. Detta för att flytta makten bort från centraliserade streamingplattformar, som YouTube eller Twitch, till händerna på innehållsskapare.

I och med att livestreaming och -sändningar växer och hungern efter innehållskonsumtion dygnet runt fortsätter att öka, syftar Livepeer att göra det möjligt för kreatörer att dra fördel av den decentralisering som erbjuds av blockkedjeteknik. Detta för att ge ett mer effektivt och strömlinjeformat sätt för kreatörer att skicka in sitt arbete direkt på plattformen i fråga.

Livepeer erbjuder flera möjligheter för användare att vara en del av plattformen, vilket bland annat innebär att de kan ta del av innehåll demand och tjäna pengar på sitt eget innehåll. Dessutom kommer plattformen möjliggöra för automatisk skalning, ocensurerad live-journalistik och videoaktiverade dApps. Allt detta bidrar till att Livepeer ser ut att göra stor avtryck inom live-videoströmning och etablera sig som marknadsledare inom sektorn.

Varför borde man överväga att investera i LPT?

Livepeers egen kryptovaluta LPT blir en allt mer eftertraktad tillgång hos kryptohandlare. Detta sammanfaller med att de som tycker om live streaming på ett bra sätt kan ta del av fördelarna med att decentralisera videoströmning. Makten läggs helt enkelt i händerna på kreatörerna, snarare än hos multinationella teknikjättar.

LPT är ett ERC-20-mynt som ser ut att ha en stor tillväxtpotential under de kommande åren när videostreamingföretag inser blockkedjeteknologins transformativa kraft. Livepeer positionerar sig som en branschpionjär, så det finns fina förutsättningar för att LPT:s pris snabbt kan öka rejält från sitt nuvarande värde på $5.83.

Balancer (BAL)

Vad är Balancer?

Balancer utvecklades på Ethereums blockkedja och lanserades i mars 2020 som en automatiserad marknadsgarant (AMM). Efter att ha samlat in $3 miljoner under sin pre-sale har Balancer utvecklat ett protokoll som fungerar som en självbalanserande portfölj, likviditetsleverantör och prissensor. Användare tjänar vinster genom plattformens nyligen lanserade BAL-token. Det enda som krävs är att de bidrar till likviditetspooler.

Det finns tre typer av pooler som drivs av Balancer. Privata pooler erbjuder ägaren full styrning över poolen, vilket gör dem till den enda bidragsgivaren i utbyte av likviditet. Det låter dem även ställa in parametrarna för poolen helt och hållet.

Delade pooler är å andra sidan tillgängliga för användare som vill bli likviditetsleverantörer tillsammans med andra användare och få sina belöningar i Balancer Pool Tokens (BPT). Slutligen liknar smarta pooler privata pooler, men kontrolleras av ett smart kontrakt. BPT används också som belöningsmekanism för smarta pooler som gör att alla kan bidra med likviditet till poolen.

Varför borde man överväga att investera i BAL?

BAL är Balancers egen kryptovaluta och kanalen genom vilken användare kan ta del av, tillika bidra till, likviditetspooler för att tjäna passiv inkomst. Belöningarna tilldelas användare varje vecka. BAL gör det också möjligt för plattformen att öka sin decentralisering och erbjuder sina innehavare rösträtt för styrning av dess strategiska och framtida riktning.

Det nuvarande priset på $6.36 ser ut som ett riktigt förmånligt pris. Detta eftersom plattformen, även om det inte är det första DeFi-protokollet som använder AMM:er, har medfört ett uppfriskande och nytt tillvägagångssätt för att stödja likviditet. Denna nya strategi ser ut att bygga upp Balancers rykte som en DeFi-lösning, vilket bidrar det till att det kan klassas som ett av de bästa nya kryptoprojekten att köpa 2023.

Frax Finance (FRAX)

Vad är Frax Finance?

Frax är ett DeFi-protokoll med öppen källkod, som är byggd till fullo på blockkedjan. Det kan stoltsera med att ha producerat det första fraktionella algoritmiska stablecoin-systemet. Frax slutmål är att tillhandahålla en mycket skalbar, helt decentraliserad, algoritmisk valuta i stället för digitala tillgångar med fast försörjning, som Bitcoin.

Flera koncept är inkorporerade i Frax, inklusive dess fraktionella algoritmiska stablecoin-system, där en del av dess utbud backas upp av säkerhet, som med alla andra stablecoins, och den andra delen av utbudsalgoritmen. Förhållandet mellan de två beror på marknadens prissättning av FRAX:s stablecoin. När FRAX överstiger $1, minskar säkerhetskvoten, medan säkerheten ökar om den handlas under $1.

Dessutom har plattformen en community som styrs utan en centraliserad aktör. Värt att nämna är även att den använder sig av lösningar tillhandahållna av två andra spännande kryptoprojekt, Uniswap och Chainlink.

Varför borde man överväga att investera i FRAX?

FRAX:s protokoll är ett communitydrivet mynt med en unik design. Mer än 60 % av utbudet utfärdas under flera år till likviditetsleverantörer och avkastningsalstrare med dess helt decentraliserade protokoll och styrning i kedjan.

FRAX:s natur gör det till ett attraktivt alternativ för investerare som letar efter stabilitet. Denna stabilitet uppnås alltså genom att använda världens enda fraktionella algoritmiska stablecoin-system.

Proxy Swap (PROXY)

Vad är Proxy Swap?

Proxy Swap är en plattform som gör det möjligt för traders att byta digitala tillgångar utan att behöva en centraliserad börs. Det erbjuder användarna en hög grad av integritet eftersom det tillåter transaktioner utan att de behöver avslöja sin MetaMask-adress.

Den kritiska egenskapen med Proxy Swap är att plattformen gör det möjligt att byta vilken token som helst som är listad på Uniswap. Ja, det stämmer – alla mynt som finns på UniSwap kan handlas med Proxy Swap, vilket gör det till en av de mest mångsidiga och smidiga plattformarna för myntväxling. Alla användare kommer att behöva en MetaMask-plånbok för att få åtkomst till Proxy Swap och vara anslutna till Ethereum för att få tillgång till dess smarta kontraktsfunktion. Allt sker med syftet att möjliggöra snabba, säkra och pålitliga kryptoväxlingar.

Förutom att tillhandahålla anonymitet för enskilda handlare kan företag dra nytta av Proxy Swaps dolda tokens som låter dem utföra säkra och anonyma transaktioner på Ethereums blockkedja, och på så sätt skydda känslig finansiell information.

Varför borde man överväga att investera i PROXY?

Den integritet som ges till PROXY-innehavare, tillsammans med decentraliserade handelsmöjligheter, gör Proxy Swap till en attraktiv investeringsmöjlighet för användare som vill göra direkta överföringar utan inblandning av en central styrande aktör, men ändå behålla anonymiteten.

Det faktiska värdet på PROXY kommer att låsas upp i takt med lanseringar av nya funktioner, inklusive en mobilapp, en plattform för beta-insats och överföringen av Ethereum till andra plånböcker utan att lämna ett spår efter sig. Dessutom låser innehav av PROXY-tokens upp rösträtt. Detta gör att det nuvarande priset på $0.003408 ser ut att vara något av en rea, och ett bra tillfälle för handlare som söker en av de bästa nya kryptovalutorna att investera i.

Grove Coin (GRV)

Vad är Grove Coin?

Grove Coin är resultatet av Grove Tokens omprofilering – en decentraliserad och säker kryptotillgång designad för att hjälpa till att säkerställa planetens framtid. Grove Coins uttalade uppdrag är att skapa välstånd för alla GRV-innehavare genom att utnyttja de möjligheter som en säker, helt decentraliserad digital valuta med miljömässig medvetenhet.

I och med att den oro över de effekter som kryptoutvinning har på miljön har blivit en verklig fråga, siktar Grove Coin på att bli det bästa globala gröna betalningssystemet (GGPS). Detta genom att fokusera på eko-blockkedjelösningar som är fria från brytning. Resultatet är ett miljövänligt mynt som fungerar på samma sätt som Bitcoin (BTC) som en digital valuta, som starkt betonar stöd av miljömedvetna kryptoprojekt på samma sätt som koldioxidkrediter.

I sin strävan efter att utöka användbarheten för GRV har Grove Coin släppt sin egen Grove Chain. Denna Binance Smart Chain-aktiverade blockkedja har avsevärt ökat möjligheterna för GRV-innehavare.

Varför borde du överväga att investera i GRV?

GRV är en revolutionerande ny kryptovaluta som syftar till att ta itu med den oro som många, investerare, utvecklare och handlare, känner kring den negativa inverkan som brytning av exempelvis Bitcoin kan ha på miljön. Det kan helt enkelt klassas som en något av en grön investering.

Medel som samlas in från GRV investeras också i projekt för förnybar energi, soldrivna energigårdar och hydroponiskt jordbruk, vilket innebär att det bredare samhället också drar nytta av investeringar i GRV. Det nuvarande priset på $0.7084 och den låga handelsvolymen ser ut att innebära att det finns ett enormt utrymme för tillväxt, eftersom fokuset på miljömässig hållbarhet i blockkedjesektorn fortsätter att växa.

Aussie Digitals (AUD)

Vad är Aussie Digitals?

Aussie Digitals är ett nytt e-handelsekosystem som ser ut att göra stort avtryck inom spelbranschen. Projektet ger användare verktygen för att bygga, etablera och underhålla en blomstrande e-handelsbutik online. Två nyckelprocesser ligger till grund för Aussie Digitals – låt oss ta en titt på dem.

För det första, för att göra det möjligt för användare att bygga ett e-handelsekosystem erbjuder plattformen innovativa funktioner, kopplade till exempelvis digitala marknadsföringsverktyg och möjligheter att bygga egna B2B-handelsplattformar. Dessa funktioner kan mycket väl låsa upp kraften hos sociala medier på banbrytande sätt, tillsammans med andra decentraliserade blockkedjedrivna tjänster. Dessa har tidigare varit mer eller mindre outnyttjade inom e-handelssektorn.

För det andra är plattformens egen kryptovaluta AUD ett digitalt ERC-20-mynt som erbjuder kunder och företag nya möjligheter när det används i kombination med Aussie Digitals ekosystem. Detta är för närvarande inte tillgängligt via centraliserade eller traditionella e-handelsleverantörer online.

Varför borde man överväga att investera i AUD?

Aussie Digitals egen krypto AUD är bränslet som driver företagets plattform Tradezy och kryptobörs Tradedo. Detta gör det möjligt för e-handelsföretag att enkelt acceptera flera olika kryptomynt som giltiga valutor för sina varor och tjänster.

AUD:s Initial Exchange Offering (IEO) pågår till den 13 mars, och då finns ett mynt tillgängligt för $0.01. Det finns ett totalt utbud på 50 miljoner mynt, varav 60 % är tillgängliga för offentlig försäljning. I och med projektets potential att revolutionera och göra stort avtryck på den traditionella e-handelsmarknaden, ser AUD ut som en riktigt bra ny kryptoinvestering att undersöka närmare.

Mintera (MNTE)

Vad är Mintera?

Mintera är ett nytt kryptoprojekt som syftar till att föra ett klimatpositivt finansiellt ekosystem till världen av blockkedjedrivna DeFi-lösningar. Plattformen syftar till att skapa ett hållbart nav med kryptoinvesteringstjänster och -produkter för en ny klimatmedveten målgrupp. “Limmet” som håller ihop allt är Minteras nyttokrypto, MNTE.

Grundprincipen bakom Mintera är att skapa digitala investeringstjänster som främjar hållbarhet med en positiv nettopåverkan på miljön. Detta ger investerare tillgång till säkra, medvetna globala möjligheter på kryptomarknaden.

MNTE-myntet är ett ERC-20-mynt som stödjer Ethereums blockkedja, vilken Mintera kommer att verka på. Kryptoinnehavare kan därigenom ta del av flera fördelar. Dessa inkluderar exklusiv tillgång till Minteras gröna investeringsprodukter och ytterligare förmåner som en del av MNTE-communityn. Dessutom kommer MNTE-innehavare direkt att finansiera positiva klimatåtgärder och kunna delta i omröstningar som kommer att diktera plattformens framtida riktning.

Varför borde man överväga att investera i MNTE?

MNTE:s pre-sales betarunda lanserades den 1 februari, medan den första hela omgången lanserades den 1 mars  och den andra omgången den 1 april. Det nuvarande priset på MNTE (alltså i den första hela omgången) är $0.14, ett pris som kommer att öka allt eftersom att denna pre-sale fortskrider.

Hälften av det totala utbudet på 65 miljoner tokens är tillgängligt i MNTE:s pre-sale, som slutar den 1 juni 2023. Den första av Minteras investeringsprodukter lanseras 14 dagar senare. Det låga priset på MNTE under dess pre-sale och det nya sättet på vilket projektet tillhandahålla DeFi-investeringsprodukter med en miljövänlig inriktning gör det till en utmärkt ny kryptotillgång för investerare att överväga.

Hur hittar jag de senaste kryptovalutorna, vars värde kan komma att explodera?

De investerare som är intresserade av att hitta de nyaste kryptovalutorna som kan komma att explodera under de kommande månaderna och åren kan hitta information på flera ställen – såväl svenska som utländska sajter.

Coinmarketcap är en utmärkt källa till aktuell information om de mest spännande och lovande nya kryptotillgångarna i pre-sale och offentlig försäljning. Mynt Gecko är en annan ansedd och värdefull källa för att uppdatera sig kring nya mynt.

Andra sätt att hålla sig uppdaterad inkluderar att hitta relevanta investerargrupper på Discord och Telegram, göra en hederlig Google-sökning efter krypto-pre-sales och titta på sociala medieplattformar som Twitter och TikTok.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med att investera i nya kryptovalutor?

Som med alla investeringar finns det för- och nackdelar med att investera i nya kryptovalutor. Fördelarna inkluderar känslan av gemenskap som ofta uppnås genom att känna sig delaktig i en växande community och en känsla av ägande i något som börjar blomstra. Dessutom finns det naturligtvis en betydande tillväxtpotential vad gäller värde, då myntets popularitet ökar och man har haft möjligheten att köpa tokens till rabatt, jämfört med andra kryptotillgångar.

Nackdelar inkluderar faktumet att kryptomarknaderna är notoriskt volatila. Nya kryptovalutor reagerar med mer volatilitet på marknadsförhållandena än mer etablerade valutor. Dessutom finns det ingen garanti för att ett nytt kryptoprojekt omedelbart tar fart. Tålamod krävs för att säkerställa att maximala vinster kan uppnås, tillsammans med en förståelse för att framgång över natten i kryptovärlden är undantag, snarare än regel.

Vanliga frågor om krypto

Är nya kryptomynt en bra investering?

De bästa nya kryptomynten kan vara en bra investering när de köps under de tidiga stadierna av deras existens, såsom under deras pre-sales.

Det kan ta tid för nya kryptovalutor och projekt att etablera sig, så investerare bör ha tålamod om de inte ser avkastning över en natt. Det är dock viktigt att notera att det inte finns någon garanti för att de nyaste kryptomynten kommer att lyckas, som med alla investeringsmöjligheter.

Hur tillverkas kryptovalutor?

Nya tokens präglas genom brytning på blockkedjan. Denna process innebär att datorkraft används för att lösa komplexa matematiska problem som leder till generering av digitala mynt.

Vilken krypto kommer att explodera 2023?

Att säga vilken specifik krypto som kan komma att explodera är aldrig enkelt. Det är dock möjligt att ge rekommendationer baserat på flera indikatorer, såsom projektets färdplan, stöd och potential.

Med tanke på dessa faktorer ser Chancer ut som en utmärkt investering för de som är ute efter tillväxt under 2023. Shiba Memu kommer inte långt efter.

Vad är en kryptonotering?

En kryptonotering kan jämföras med “börsnotering” och innebär att ett nytt mynt listas på en centraliserad eller decentraliserad börs. Detta inträffar vanligtvis efter en genomförd pre-sale, och kallas ett Initial Coin Offering (ICO). Det används för att generera kassaflöde till de bästa nya kryptoprojekten.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen