Prisprognoser för Chainlink och Metacade för 2023 – 2025. Båda förväntas öka, men vilken är den bästa investeringen?

VukTchzo4t4MqKy34 aw6xrc7O6 4EpBH6aKfChnEICom2eAxo5qjjj8Mv JaxIN3TQ77rzWHPGC80qxUiYtp lvs 0Rj5RRsd3pZcQDxmTBF37VZRoeFohg0VIHdmRb7W69mUsdCVAZ7 Gt8ARCN A

När mer självförtroende kommer in på kryptomarknaderna 2023 efter de utdragna björnmarknadsförhållandena som präglade 2022, börjar experter peka på att tjurmarknadsförhållandena inte är alltför långt borta. Marknadsåterhämtningen har inletts av att Bitcoin har återhämtat sig till den viktiga nivån på $20 000. Detta har lett till att experter har reviderat sina prognoser till att bli mer optimistisk för de kommande åren.

Som exempel kan nämnas att prisprognosen för Chainlink (LINK) för perioden 2023 till 2025 ser klart bättre ut nu, än den gjorde för sex månader sedan. Parallellt med detta har vi Metacades nyligen börsnoterade kryptovaluta MCADE, som ser ut att bygga vidare på dess extraordinära pre-sale, i vilken det investerades hela $16.4m på kort tid. Nu talar mycket för att krypton kan dra full nytta av nästa tjurmarknad. Experter ser alltså optimistiskt på både MCADE:s och LINK:s framtida prisutveckling, men frågan är: vilken är den bästa investeringen?

Vad är Metacade?

Metacade är ett innovativt projekt inom blockkedjespelsfären med fokus på att leverera en banbrytande plattform designad för att vara värd för världens största videospelarkad online. Metacade kommer att placera communityn i centrum av hela sitt ekosystem. Utveckling av communityn, och stor behållning för användarna, kommer att stimuleras genom att införliva belöningar för användare som på olika sätt bidrar till den omfattande plattformen.

När Metacade utvecklas och börjar nå den breda allmänhetens medvetande, hoppas Metacade kunna utöka sin totala adresserbara marknad (TAM). Detta skulle skapa en god cirkel, eftersom ökat stöd ser ut att kunna leda till att plattformen kan utöka sitt omfattande bibliotek av titlar ytterligare – allt för att tilltala bredast möjliga publik. Detta finns väl beskrivet i Metacades imponerande whitepaper, som har fångat intresset hos både kryptoanalytiker och investerare.

Resultatet av allt detta är en token med stor användbarhet. Det ser ut som att krypton kommer att fortsätta växa i takt med att nya funktioner rullas ut under de kommande månaderna och åren. Dessutom kommer Metacade att använda sin omfattande belöningsstruktur, som går långt utöver de vanliga P2E-mekanismerna i GameFi-industrin, som ett incitament för användare att investera i ekosystemet via insatsfunktionen. Allt detta ser ut att bidra till att en oslagbart stor andel användare stannar på plattformen. 

Hur används MCADE?

MCADE fungerar som nyttotoken och transaktionsmedel inom Metacades ekosystem. Den driver helt enkelt alla funktioner och transaktioner inom plattformen. Detta inkluderar att låta spelare få tillgång till spel som betalas för att spela, köpa varor och driva det omfattande belöningssystemet. Myntet är kort och gott avgörande för driften av hela plattformen. Med en total tillgång på 2 miljarder tokens kommer dessutom köptrycket att öka när fler användare ansluter sig till plattformen.

MCADE-token kommer också att vara kraften bakom en av de mest innovativa och geniala idéerna inom Metacades ekosystem: Metagranter. Detta system är utformat för att stimulera och hjälpa utvecklingen, designen och skapandet av spännande nya P2E-titlar exklusivt för Metacade. Det går till som så att utvecklare tävlar om att få stöd för sina spelförslag från communityn, med målet att få finansiering för att förverkliga sina koncept. Metagranter delas ut till de bästa spelförslagen, och på så sätt hålls communityn involverad och engagerad under hela processen.

Förutom att driva MCADE:s eventuella övergång till en fullfjädrad styrningstoken inom Metacades DAO, kommer Metagranter att driva innovation inom den bredare GameFi-rörelsen till nya nivåer. Detta samtidigt som projektet stödjer communitymedlemmar som är ute efter nya jobb, eftersom en jobbannonsplats också är planerad att lanseras på plattformen.

Prisprognoser för Chainlink för 2023 till 2025

Chainlink (LINK) är ett innovativt projekt som möjliggör universell anslutning och sammankoppling av smarta kontrakt på ett säkert och effektivt sätt. Som namnet antyder är Chainlink ett nätverk som länkar samman olika blockkedjor. Detta genom ett decentraliserat orakelnätverk som kopplar samman externa datakällor till blockkedjor. Med tanke på att Chainlink har bevisat att nätverket står starkt i praktiken, är det ett projekt som investerare har tittat på i flera år. I och med återkomsten av tjurmarknadsförhållandena är Chainlinks prisprognoser för 2023 till 2025 optimistiska.

LINK är för närvarande värderad till $7.40, vilket är långt under kryptons rekordnivå på $52.88. LINK visar dock en kraftig uppåtgående utveckling i år, och med tanke på att tjurmarknadsförhållanden väntar runt hörnet pekar prisprognoserna för Chainlink för 2023 till 2025 betydande tillväxt framöver.

Mer specifikt pekar analytikers prisprognoser för Chainlink för 2023 på att LINK skjuter mot $10 uner året, men sedan faller till strax under till $9.60. Därefter ser det ut som att priset återigen ökar med 3x upp till strax under $22 mot slutet av 2025..

Prisprognoser för MCADE för 2023 till 2025

MCADE:s pre-sale imponerade på investerare över hela marknaden, och i och med den framgångsrika lanseringen på kryptobörserna Uniswap och Bitmart i april, förväntas intresset återigen stiga när ytterligare lanseringar är på gång på börser som MEXC. Händelser som dessa, som leder till att användare flockas till plattformen, kommer att göra att den kan växa ytterligare.

Krypton är för närvarande prissatt till $0.026 och investerare som hoppar ombord nu, innan tjurmarknadsförhållandena tar vid, kommer att dra nytta av det ökande intresset och användarbasen som väntas framåt. Parallellt med att ekosystemet mognar ser det alltså ut som att investerarna helt enkelt kommer att kunna generera grym avkastning. Ett pris på $0.50 anses av vissa vara ett realistiskt mål för MCADE 2023, och vissa beräkningar pekar sedan på $5 i slutet av 2025. Detta motsvarar otroliga vinster från myntets nuvarande värde.

LINK vs. MCADE – Vilken krypto ska jag välja?

Det råder ingen tvekan om att användningsfallet för Chainlink är starkt och att investerare förväntar sig rejäl avkastning under de kommande åren då behovet av att länka blockkedjor och externa datakällor fortsätter att växa.

Dessa vinster bleknar dock jämfört med de som ser ut att vara möjliga med MCADE. Med tanke på de senaste nyheterna som bekräftar att Metacade har ingått ett samarbete med spelföretaget MetaStudio, ser det allt mer sannolikt ut att plattformen kan komma att bli en ledande stjärna i den växande GameFi-sektorn.

För investerare som söker ett innovativt projekt, samtidigt som de kammar hem snygga vinster, kan MCADE anses vara en stark investering för 2023 och framåt.

Du kan hitta mer information, inklusive om hur du köper Metacade, här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen