Prisprognoser i augusti 2023: Solana, Polygon, Chancer och Chainlink 

jHTPmJ1Ll5otqbLGIQY5Mul pIpMTaaEL7WT x3AZ5UyZD3eZq7ZP1tAQ2r70mZ0qn6eaY sOBjPMS2ZzoJGG

Det finns några spännande kryptoprojekt att överväga att investera i nu, där det står relativt klart att Chancer är ledaren, även om Solana, Polygon och Chainlink också har potential. Men varför anser många att Chancer är den bästa investeringsmöjligheten på kryptomarknaden för tillfället, och hur förväntar vi oss att dessa fyra kryptotokens kommer att utvecklas i pris under året? Läs vidare för alla detaljer du behöver!

Chancer kan vara den bästa investeringen 2023

Av alla 2023 års stora kryptoprojekt och innovationer är Chancer lätt den mest spännande kandidaten. Varför? Tja, en del av det som gör Chancer så unik är dess innovativa kvaliteter. Medan andra plattformar och projekt helt enkelt itererar eller kopierar andra idéer som har kommit tidigare, vågar Chancer göra saker annorlunda. Projektet skakar om inte bara kryptovärlden, utan även spelvärlden på helt nya sätt. Just nu kan till exempel investerare vinna en häpnadsväckande prispott på 100 000 USD i CHANCER-tokens! Det är en riktigt generös giveaway, och mer information om dessa postas regelbundet på Chancers Twitter.

En annan stor anledning till att Chancer ser ut att vara en av årets bästa investeringsmöjligheter än så länge är dess målgrupp. I själva verket är det här projektet inte bara för kryptofans, utan det riktar sig också till människor som älskar att betta. Undersökningar visar att betting faktiskt är mer populärt än någonsin tidigare, särskilt bland de yngre generationerna som kommer att vara särskilt benägna att använda Chancers plattform och hjälpa den att växa när den lanseras senare under 2023.

Vad är Chancer?

Om du ännu inte är bekant med Chancer, kommer du nu få en snabb introduktion, sammanfattat i en mening: Chancer kommer att vara en banbrytande bettingplattform med fokus på decentralisering och P2P. Till skillnad från många andra bettingsajter och appar som har kommit tidigare, kommer spelen dessutom inte bara att vara begränsade till sportbetting. Istället kommer Chancer att öppna dörrarna till nästan alla typer av spel som folk kan tänka sig – utan begränsning.

Med Chancer kan användare ställa in sina odds och dela sina marknader med vänner, familj, kollegor eller andra spelare från när och fjärran. Det är ett drömscenario för spelarna, av vilka många har frågat efter en plattform som denna i många år. Och många stora företag inom spelbranschen är med rätta oroliga för att Chancer kan vara på väg att ta ned dem från tronen. Chancer har helt enkelt potential att skaka om hela branschen i stort och visa världen ett nytt sätt att satsa.

Hur fungerar Chancer?

Chancer fungerar på ett väldigt enkelt sätt; användare kan registrera sig, skapa sina konton och sedan skapa och anpassa sina egna spelmarknader, på vilka de själva bestämmer villkoren och oddsen. De kan sedan dela sina marknader och satsa på vad de vill. Det är ett spännande och djärvt nytt sätt att spela. Hela plattformen drivs av CHANCER-token, så det är där kryptoelementet som i Chancer kommer in i bilden.

CHANCER-token är för närvarande i steg 1 av sin pre-sale och är prissatt till sitt lägsta pris någonsin, på bara $0.01, men säljer slut snabbt! Redan nu har det investerats över $976k och nu när steg 2 av CHANCER:s pre-sale är på ingång, kommer det snart att ske en prishöjning. Det stora intresset från investerare återspeglar det breda utbudet av användningsfall och fördelar för tokeninnehavare när Chancer lanseras. Låt oss ta ett exempel. Utöver att använda sina CHANCER-tokens för att satsa eller till och med tjäna passiv inkomst genom insats, kommer tokeninnehavare att få exklusiva rabatter på avgifter och andra unika fördelar på Chancer-plattformen.

Prisprognos för Chancer

I takt med att Chancers pre-sale fortsätter ta sig framåt i snabb takt kommer tokens pris oundvikligen att stiga. När Chancer lanseras senare under året är det givetvis svårt att förutsäga med 100 % säkerhet hur kryptoprojektet utvecklas då, men mycket talar för att Chancer bör öka snabbt och sikta på att bryta igenom de viktiga nivåerna på $0.50 och $1 tidigt i sin livscykel. Detta tack vare projektets utbredda dragningskraft och massiva publik.

Prisprognos för Solana 

Solana är ett annat populärt kryptoprojekt som har funnits ganska länge och har sett betydande förändringar i sitt värde under åren. Kryptovalutan drabbades av stora värdeförluster i början av 2023 på grund av Solanas koppling till FTX-skandalen. Medan Solana har ökat i värde under den senaste tidens uppgång på kryptovalutamarknaden, oroar sig långsiktiga innehavare för att dessa vinster kommer att bli kortlivade. 

Prisprognos för Polygon

Polygon är ett annat mycket hajpat kryptoprojekt som har potential att växa under 2023. Trots att Polygon var ett offer för den stora tjuren 2021, kunde plattformen återta en del av det värde det förlorade genom att expandera till Web3-spel. Om Polygon kan fortsätta att utveckla nya funktioner och leva upp till sitt ursprungliga löfte, kan det se måttliga vinster 2023.

Prisprognos för Chainlink

Chainlink är en väletablerad krypto som lanserades 2017. Den länkar ihop blockkedjor genom smarta kontrakt och ett decentraliserat orakelnätverk. Kryptons pris är ofta kopplat till hur Bitcoin och Ethereum utvecklas, så dramatiska förändringar i LINK:s pris är osannolika. Kostnaden för LINK är $6.86 i skrivande stund.

Slutsats

I de flyktiga och oförutsägbara tider som råder just nu måste investerare fatta kloka beslut och fokusera på projekt med bäst chans till tillväxt och framgång. Just nu kan man säga att medan framtiden för Solana, Polygon och Chainlink ser relativt oklar ut – kanske är uppåtpotentialen för dem begränsad – framstår Chancer som en av månadens bästa investeringsmöjligheter. I Chancer finns enorm potential att växa när dess pre-sale avslutas och vi går mot det officiella lanseringsdatumet.

Du kan läsa mer om och köpa CHANCER här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen