RobotEra fortsätter att trenda, men vi kikar på varför Chancers pre-sale kan vara bättre 

p jWrdFA76Kh3jACXa7tB6r53ptEUBxqfbstsDMfidMe8Me76pRC0

Två av de bästa kryptoprojekten för tillfället är RobotEra och Chancer. De är väldigt olika varandra, men potentiella investerare kan ha svårt för att bestämma sig vilket de ska välja. Det som till att börja med kan sägas är att RobotEra är inne i en fin trend, men mycket talar ändå för att de smarta investerarna allokerar kapital till Chancer. Denna unika nya bettingplattform kan forma hela spelbranschen på sätt som aldrig tidigare skådats. Läs vidare för att lära dig mer!

Chancer: Aktören som gör om spelplanen

För den som inte har riktigt koll följer här en snabb genomgång av Chancer. Först kan vi säga att det är ett kryptoprojekt utformat för att bryta sig in i bettingbranschen, skaka om marknaden och ta makten från den handfull globala speljättar som länge har dominerat. Det syftar till att förnya hur människor placerar insatser, vilket ger en oslagbar nivå av frihet och kreativitet som helt enkelt inte är tillgänglig på traditionella bettingsajter och -plattformar.

Vanligtvis, om du går till en sportspelsajt, har du ett begränsat utbud av sporter att satsa på, såväl som ett visst antal förutbestämda bettingmarknader, och det är sportbettingsajten själv som bestämmer vad du kan satsa på,, vilka odds som är tillgängliga för dig och så vidare. Chancer gör allting annorlunda. På denna nya, innovativa bettingplattform är användare inte begränsade till förinställda marknader och odds; de kan skapa och anpassa sina unika bettingmarknader.

I själva verket öppnar Chancer speldörrar och låter folk satsa hur och när de vill på allt de kan tänka sig. Grupper med vänner eller kollegor kan skapa sina egna bettingmarknader, till exempel, och Chancer tvingar inte användare att bara satsa på sport; alternativen är oändliga med denna plattform. Det hela drivs av krypton CHANCER, som borde se kolossal tillväxt när Chancers plattform lanseras och förändrar spelplanen för spelare överallt.

Prisprognos för Chancer

Den stora anledningen till att Chancer omnämns i så optimistiska termer är att marknaden för sportspel aldrig har varit större. Människor, särskilt yngre generationer, älskar att spela, och Chancer kommer att ge dem nya sätt att placera sina insatser. Som ett resultat av detta borde detta bli en viral och mycket använd plattform, som kommer att hjälpa CHANCER att stiga i pris, kanske till $0.5, $1, eller till och med mycket högre.

RobotEra: En ambitiös Play-to-Earn-upplevelse

RobotEra är ett av de många nya metaverse-spelprojekten som tar kryptovärlden med storm 2023. Med sikte på att bli nästa stora grej inom metaverse-spel, låter RobotEra spelare bli robotar i en virtuell värld, upptäcka, spela, utforska och mer. Naturligtvis, precis som många andra populära spelprojekt, har den också en P2E-komponent, vilket gör att spelare kan tjäna pengar bara för att spela spelet.

RobotEra kommer att drivas av krypton TARO. Denna token driver alltså hela RobotEras metaverse, inklusive P2E-spel, en NFT-marknad, en butik i spelet och andra unika element och funktioner. Spelet syftar till att vara mycket expansivt – en enorm plats där spelare kan ge sig ut på äventyr, utforska världen, interagera med andra användare och skapa saker.

Den stora risken med RobotEra, precis som många andra P2E- och GameFi-projekt i allmänhet, är att det kommer att behöva bygga upp och upprätthålla en lojal följarskara av spelare för att bli framgångsrikt. Om spelet inte är tillräckligt roligt och engagerande för att hålla spelarna underhållna, kommer de snabbt att gå vidare till andra projekt. Med så många nya spel som kommer ut hela tiden måste RobotEra vara i toppklass för att uppmuntra spelare att stanna kvar. Det är en stor utmaning!

Prisprognos för RobotEra 

Att förutsäga framtiden för ett spel som RobotEra är inte lätt, eftersom många GameFi-projekt låter spännande och innovativa till en början, men sedan kämpar för att ge långsiktigt värde när spelare blir uttråkade och går vidare till andra saker. Om RobotEra kan upprätthålla höga nivåer av intresse och engagemang, kan värdet på TARO en dag komma närmare $0.01 eller högre. Men många experters prognoser tror att denna token kan tappa pris allt eftersom tiden går på grund av konkurrens från andra spel.

Chancer vs. RobotEra

Chancer och RobotEra är inte i direkt konkurrens, eftersom de verkar inom väldigt olika områden, där det ena fokuserar på betting och det andra är ett spelprojekt. Men med tanke på populariteten för dessa två projekt överväger många mer eller mindre kortsiktiga kryptoentusiaster och investerare att investera i antingen det ena eller det andra. Så var ska du lägga dina pengar?

Tja, det är omöjligt att förutsäga framtiden och veta exakt var dessa två projekt kommer att hamna. Experters prisprognoser tyder dock på att Chancer har en större chans att lyckas när vi går vidare genom 2023 och framåt. Chancer har mer innovation och potential att växa som en del av spelbranschen. Samtidigt kan RobotEra följa i många andra spelprojekts fotspår och sakta dö ut när nya titlar släpps.

Slutsats

Den som letar efter en solid investeringsmöjlighet 2023 bör överväga Chancer framför RobotEra. RobotEra har gett upphov till stor hajp för tillfället, men som vi har sett tidigare kan överdrifter kring GameFi-projekt dö ut väldigt snabbt, och värdet på TARO-token kan minska rejält när folk börjar gå vidare till andra spel. Däremot har Chancer större sannolikt att visa fortsatt och konsekvent tillväxt när fler bettingfans ansluter sig till plattformen och ger den ett försök.

Du kan ta del av CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen