SEC har invändningar på Binance.US bud på Voyagers tillgångar – Hur kommer detta att påverka AltSignals krypto ASI under 2023?

D0 RZ2migdvN2p2ZldQRZ waDK EALvrrRWj1 gshXdRlHu3CbERYcukIWQm98exKKt8TseZfDkm1JOFd440BsHpuZpI89A2bcoLiz5g9sNGuaLEDBWHeh7BJfHLf5TURaorXi iTDFNf5PM kAVdpA

Kryptomarknaden följer noga det pågående dramat kring Binance.US förvärv av kryptoföretaget Voyagers tillgångar. Många frågor är kopplade till om och när osäkerheten som präglar lagstiftningen ska avta. Parallellt med detta anser många investerare att AltSignals pågående pre-sale är en stark utmanare till förstaplatsen som marknadens bästa kryptoinvesteringar 2023.

I den här artikeln får du veta vad som pågår i fallet med Binance.US-Voyager och vad resultatet kan betyda för AltSignals.

SEC är inte ett fan av Binances plan

Voyager har haft det riktigt tufft under de senaste åtta månaderna. Kryptomäklaren är en av de aktörer som har drabbats allra hårdast på 2022 års björnmarknad, och har nu alltså försatts i konkurs. Näst på tur står att fortsätta kampen med att hitta en köpare av tillgångarna så att investerare kan ersättas. Voyager Assets hade ett avtal med FTX och Sam Bankman-Fried, men det var tyvärr kort innan FTX själv gick i konkurs och Bankman-Fried greps, misstänkt för flera brott.

Nu har det dock kommit ett bud på Voyagers tillgångar, och budgivaren är ingen annan än Binance.US – kryptobörsen Binances oberoende amerikanska avknoppning. Tillsynsmyndigheter har dock motsatt sig Binance.US bud på $1 miljard dollar för att köpa upp Voyagers tillgångar. Enligt Reuters har USA:s värdepappers och -börskommission, Securities and Exchange Commission (SEC), sagt att affären kan utgöra ett oregistrerat erbjudande och försäljning av värdepapper.

Nyligen godkände dock domare Michael Wiles affären efter att ha hänvisat till svaga grunder för SEC:s påståenden. Detta mötte dock motstånd, och nu har till och med det amerikanska justitiedepartementet, Department of Justice (DoJ), engagerat sig i frågan. De menar att Binance.US-Voyager-affären borde skjutas upp tills det inte kvarstår några avgörande juridiska frågetecken, vilket däremot snabbt avvisades av en konkursdomare den 16 mars.

Trots den röriga juridiska debatten, fram och tillbaka, verkar det som att Binance.US bud sannolikt kommer att gå igenom. Domstolarna ser ut att vara på Binances sida, vilket gör att utgången av detta fall kan ses som ett steg i rätt riktning när det gäller kryptoreglering. Detta hjälper till att lyfta marknadens sentiment och ge mer bränsle till AltSignals pågående pre-sale.

AltSignals (ASI) pre-sale förändrar handelssignalområdet

AltSignals är en banbrytande leverantör av handelssignaler, som har satt standarden för högkvalitativa sådana sedan 2017. Dess fokus på att leverera otroligt exakta och lönsamma signaler har lockat över 50 000 gratisprenumeranter och 1 400 VIP-medlemmar till tjänsterna. Allt detta är möjligt tack vare den banbrytande AltAlgo™-indikatorn, som skannar krypto-, valuta- och aktiemarknaderna för att identifiera möjligheter i realtid, vilket hjälper investerare och handlare att få en konkurrensfördel.

Plattformens imponerande meritlista inkluderar mer än 1 500 handelssignaler med en genomsnittlig vinstgrad på 64 %. Bara under januari och februari uppnådde AltSignals en otrolig avkastning på 4 643 % över 23 Binance Futures-affärer, vilket motsvarar att de upprätthåller en genomsnittlig vinstgrad på 91 %. Denna höga nivå har gett AltSignals ett utmärkt betyg om 4.9/5 stjärnor över nästan 500 positiva recensioner på sin Trustpilot-sida.

Parallellt med den innovativa algoritmen AltAlgo™ har AltSignals ett team av expertinvesterare som är väl insatta i alla aspekter av handel. Dessa använder sina egna kunskaper för att bekräfta AltAlgos™ förutsägelser och identifierar marknader som är på väg att explodera. Nu har det blivit dags för AltSignals att introducera nästa fas i sin tillväxtresa: kryptovalutan ASI och algoritmen ActualizeAI.

Vad är ASI?

ASI är en kryptovaluta som lanseras för att stödja utvecklingen av den banbrytande algoritmen ActualizeAI. ActualizeAI kommer att utnyttja den senaste AI-tekniken, inklusive maskininlärning, naturlig språkbehandling, prediktiv modellering och sentimentanalys, för att revolutionera hur handelssignaler tas fram och skickas ut. Genom att förbättra den befintliga algoritmen AltAlgo™ med AI, strävar AltSignals efter att uppnå en genomsnittlig vinstgrad på 80 %+ över alla handelssignaler.

Som en avgörande del av AltSignals ekosystem ger ASI-token investerare exklusiv tillgång till avancerade AI-drivna handelssignaler, vilket gör det möjligt för dem att ligga steget före konkurrenterna och maximera sina vinster. Om en investerare plockar upp mer än 50 000 ASI-tokens kommer denne att erbjudas gratis livstidsåtkomst till ActualizeAI och eventuella framtida uppdateringar, samtidigt som den får tillgång till de befintliga AltAlgo™-signalerna.

Att äga ASI innebär också att man får inträde i AI Members Club, vilket är en unik grupp där tokeninnehavare kan delta i produkttestning, ge feedback och interagera med AltSignals team. I utbyte mot att hjälpa till att utveckla och förbättra ActualizeAI kan användare tjäna ytterligare ASI-tokens. Dessa kan användas för att höja sin status som medlem och få tillgång till fler avancerade funktioner i AI-ekosystemet. De kan även säljas för att potentiellt generera snabb avkastning.

En av ActualizeAI:s mest framstående och exklusiva funktioner spekuleras vara de kopplade till sentimentanalys. Dessa kommer att hjälpa investerare att hitta nya tokens och pre-sales som håller på att explodera. Andra fördelar med att äga ASI inkluderar tillgång till handelsturneringar, där användare kan kamma hem fina vinster och bli utsedda till toppinvesterare. Dessutom ges möjligheter att delta i plattformens decentraliserade beslutsprocesser.

Ett positivt utfall kan gynna ASI:s pre-sale

Om Binance.US-Voyager-affären går i lås är det troligt att förtroendet till kryptomarknaden ökar, trots SEC:s invändningar. Detta positiva sentiment kan leda till att ännu fler köpare strömmar in i ASI:s pågående pre-sale, vilket gör att man nu har en grym chans att hoppa ombord innan nästa anstormning med investerare eventuellt anländer. För närvarande är ASI i steg 1 av sin pre-sale, till ett pris på $0.015 per token. Detta pris förväntas inte stanna på denna låga nivå mycket länge till, utan ser snart ut att öka.

Missa inte denna chans att vara med på AltSignals resa och dra nytta av potentialen hos krypton ASI och algoritmen ActualizeAI. Så, besök AltSignals pre-sale nu och säkra din position i detta spännande projekt.

Du kan delta i ASI:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen