Shiba Memo eller yPredict? Starka investeringsalternativ med fokus på AI-innovation

yJAdCr4eOwB6gHO2efyFYQuKMOO4

Blockkedjan och AI är två världsledande innovationer, inte minst med tanke på att båda dessa teknikområden har potential att förändra hur människor lever sina liv – varje dag. För många erfarna investerare gör detta AI-baserade kryptovalutor till några av de hetaste möjligheterna på marknaden, vilket har lett till enorma framgångar under Shiba Memus och yPredicts respektive pre-sales.

Medan yPredict närmar sig slutet av sin sista investeringsrunda, kommer den nya potentiella ledaren Shiba Memu att använda en unik prismekanism för att åstadkomma hög efterfrågan på sin egen kryptovaluta SHMU. Detta gör att många investerare snabbt har flockats kring SHMU:s pre-sale – och det är inte konstigt med tanke på vad de nya AI-drivna kryptovalutorna kan.

Dessa två AI-fokuserade pre-sales kan visa sig vara de bästa kryptovalutorna under de kommande åren

När kryptomarknaderna börjar lugna ner sig efter att ha tagir sig uppåt från de senaste bottennivåerna, har investerare börjat leta efter långsiktiga möjligheter att förbereda sig för nästa stora tjurmarknad.

Pre-sales på marknaden, som de som yPredict och Shiba Memu erbjuder, har specifikt lyfts fram som toppval under denna tid, eftersom båda dessa nya kryptovalutor använder effektiva AI-algoritmer för att leverera attraktiva funktioner till communityn.

yPredict är en omfattande handelsplattform som använder AI-teknik för att bygga lönsamma handelsstrategier. Å andra sidan är Shiba Memu ett helt nytt meme-mynt som kombinerar en rolig vovve med kraftfulla AI-marknadsföringsmöjligheter.

Vad är Shiba Memu?

Shiba Memu, förmodligen den smartaste vovven i kryptosfären, använder programvara som drivs av artificiell intelligens för att lära sig av effektiva marknadsföringsmetoder för att publicera sitt eget innehåll på populära sociala medienätverk. AI-protokollet som ligger till grund för Shiba Memu är extremt banbrytande och utvecklades med avsikten att bli allt effektivare med tiden.

Shiba Memu har maskininlärningsfunktioner, vilket innebär att den kan lära sig alla typer av nya marknadsföringsknep i en snabbare takt än någon annan människa. Myntet använder naturlig språkbehandling (NLP) för att utföra sentimentanalys över sociala medier så att den kan skräddarsy sin kommunikation efter de senaste trenderna.

Medan många meme-mynt normalt förlitar sig på förlitar sig normalt på sin initial hajp för att nå ett stort antal användare innan de sedan snabbt faller i värde, gör SHMU:s unika funktioner att den skiljer sig åt i meme-myntens rike. Från lanseringspriset på $0.011125 kommer Shiba Memu att fortsätta att öka med $0.000225 dagligen under sin åtta veckor långa ICO. Krypton kommer att ha en inbyggd mekanism för prishöjningar under sin pre-sale. Dessa dagliga höjningar kommer att resultera i en massiv total värdeökning på +119.33 % i slutet av SHMU:s pre-sale , till ett slutpris på $0.0244.

Hur fungerar SHMU?

Tokeninnehavare kan komma åt en instrumentpanel baserad på artificiell intelligens, som visar alla interaktioner som äger rum mellan lyhörda Shiba Memu och blockkedjecommunityn. Instrumentpanelen kommer att hålla reda på de senaste marknadsföringskampanjerna som algoritmen har kört och kommer att ge full insyn i projektets drift.

Innehavare av SHMU kan också delta i direkt konversation med Shiba Memu AI genom denna instrumentpanel. Användare kommer att kunna ställa frågor, ge idéer och få intelligenta svar som är helt personliga. Denna aspekt kommer att vara rätt så lik andra extremt populära AI-chatbotar, som ChatGPT. Till skillnad från dessa chatbots kan användare tjäna SHMU om deras förslag kring plattformen kommer att godkännas för användning.

Shiba Memu är mer än bara en älskvärd hund; i grunden är det en automatiserad marknadsföringsmaskin. Den kan bygga sina egna PR-kampanjer och material för sociala medier, samt koppla samman medlemmar i communityn.

Kommer SHMU att nå $0.25 2025?

Prisanalytiker förväntar sig att SHMU kommer att ha ett mycket framgångsrikt 2023. Myntet förväntas inte bara fånga uppmärksamhet från ett stort antal meme-mynt-investerare under sin pre-sale, utan dess banbrytande protokoll för artificiell intelligens förväntas utöka dess räckvidd till ett ökande antal kryptoanvändare även över tid.

Värdet på detta nya AI-drivna meme-mynt kan explodera till 2025, vilket är då nästa kryptotjurmarknad förväntas utvecklas. Konservativa förutsägelser pekar på att värdet per mynt då kan landa någonstans mellan $0.15 och $0.25, medan mer optimistiska prognoser tyder på att SHMU kan nå $0.75.

En rimlig bedömning för en avancerad AI-driven meme-krypto är att SHMU kan vara värd upp till 50x mer under nästa kryptotjurmarknad. Genom den slutliga prisökningen i september 2023 kommer SHMU att vara värd $0.0244, och en uppgång på 50x härifrån skulle ge SHMU en värdering på över $1.

Vad är yPredict?

yPredict är ett heltäckande marknadsanalysverktyg som ger djupgående insikter för blockkedjebaserade tillgångar med hjälp av artificiell intelligens-teknik. Plattformen använder sig av prediktiv modellering för att uppskatta prisutveckling för en mängd olika kryptovalutor. Detta tillåter användare att enkelt och snabbt skapa investeringsstrategier, som kan ge enorma avkastningar med rätt utförande.

Förutom att tillhandahålla en detaljerad analys av marknaden, ger yPredict också användare möjlighet att utföra affärer genom att använda sig av den senaste prisutvecklingen och den förväntade volatiliteten. Plattformen erbjuder också vägledning kring att välja de bästa indikatorerna för handel med olika kryptovalutor, med hänsyn till de unika egenskaperna hos varje digital tillgång.

Kommer YPRED att nå $1 år 2025?

När yPredicts pre-sale är över och krypton lanseras till IDO-priset på $0.12, förväntar sig prisanalytiker att YPRED kan nå mer än $0.20 på kort tid.

År 2025 kommer krypton att ha mycket högre potential eftersom den rider på vågen uppåt med resten av kryptomarknaderna. Tidiga stödjare av projektet skulle då kunna generera en avkastning på 10x på sin initiala investering, eftersom YPRED har potential att bryta igenom $1-nivån under tjurmarknaden.

Shiba Memu vs. yPredict: Vilken kryptovalutas pre-sale är det bästa köpet?

AI-baserade kryptovalutors pre-sales är några av de hetaste investeringsmöjligheterna just nu. För kryptoinvesterare som söker lovande investeringar i tidiga stadier är både Shiba Memu och yPredict fantastiska alternativ. Det beror på att de kombinerar två växande globala industrier: blockkedjan och AI.

I synnerhet är Shiba Memu enorm lovande med en populär pre-sale. Trots sin lättsamma natur skulle projektets egen krypto SHMU ge sina investerare i tidiga stadier fina vinster. Det kan till och med bli den bästa hunden på meme-myntmarknaden!

Du kan ta reda på hur du köper SHMU:s här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen