Shiba Memu leder meme-myntflocken. Vad gör denna AI-drivna krypto till en bra investering?

T9 VXESilUcCUmxzezEhS286wTZY9tWmISN1czZT1ZwWr qFNnsHRrrgtpKfR7ySw83t2g 4NHwwhBSH5Cp7gKWCE rksAcieNSKTd5cCFhAnLS7pZTwzpkIvamTQ3wrvNkiFLtuFe SnllZhet1Uwk

AI-baserade verktyg som fungerar som skribenter går i nuläget inte alltför djupt, men bearbetningen av naturligt språk går snabbt framåt. Denna ständiga utveckling har lett till att många erfarna investerare har valt att stödja AI-verktyg på lång sikt, eftersom AI snabbt kan hämta information från hela internet, som en hund som leker apport med en boll.

AI och blockkedjan har alltså lockat till sig en hel del kapital på senaste tiden, så när ett projekt som Shiba Memu (SHMU) dyker upp är det dags att lägga märke till det.

Den senaste meme-tokenen i Web3 är värd för en pre-sale som redan har rönt stor uppmärksamhet. Projektet använder AI-verktyg för att automatiskt marknadsföra sig online och interagera med kryptocommunityn för att generera investeringar regelbundet. Med tiden kan detta göra Shiba Memu till den mest värdefulla meme-token i kryptoindustrin.

Investerare viftar på svansen när de tänker på Shiba Memus pre-sale 

De första dagarna av Shiba Memus pre-sale, ett av de senaste meme-mynten i Web3, har blivit något av en succé, då över $1.6m samlades in under de inledande veckorna av evenemanget.

SHMU:s värde kommer att stiga varje dag under de första 60 dagarna av denna pre-sale, vilket har lett till ett ökande antal köpare av ett av de mest spännande meme-mynt-initiativen sedan DOGE:s tidiga dagar.

Shiba Memu ser ut att bli den främsta hunden i kryptobranschen eftersom den kombinerar ett communitydrivet fokus med det allra senaste inom artificiell intelligens. Shiba Memu kan automatiskt marknadsföra sig själv till nya investerare och interagera med communityn direkt.

Under denna meme-tokens pre-sale kommer SHMU:s pris att stiga med $0.000225 dagligen till den 1 september 2023. Detta kommer att ge förstadagsinvesterare en imponerande investeringsavkastning på hela 119 % innan mememyntet listas på börser. Tittar man närmare på Shiba Memus grundidé, så är det enkelt att se att investerare förståeligt nog vill engagera sig.

Vad är Shiba Memu?

Shiba Memu artificiell intelligensbaserade algoritm skapar effektiva marknadsföringsstrategier och använder maskininlärning för att bli kraftfullare över tid. Den kommer att söka igenom ledande sociala nätverk och distribuera originalmaterial speciellt utformat för att driva online-engagemang.

Även om Shiba Memu fortfarande är ett ungt projekt – en valp – förväntar många sig att det kommer att vara ett av de mest populära meme-mynten i Web3 när det så småningom når vuxen ålder. Det beror på att projektet använder NLP-teknik för att lära sig av framgångsrika marknadsföringsstrategier, samtidigt som den marknadsför sig själv online och i realtid skapar skräddarsydd kommunikation som reagerar på investerarnas sentiment.

I och med att meme-tokenmarknaden har nått häpnadsväckande höjder under 2023 och användningen av artificiell intelligens fortsätter att locka investerare på institutionell nivå, representerar Shiba Memu en av de flera spännande investeringsmöjligheter som för närvarande finns tillgängliga i Web3. Faktum är att flera framstående kryptomagasin online hänvisar till Shiba Memu som en av marknadens tolv bästa kryptovalutorna att köpa nu. Shiba Memu har i princip allt som krävs för att skjuta till fantastiska nivåer under tjurmarknadsförhållanden.

Hur fungerar Shiba Memu?

Innehavare av SHMU-tokens har tillgång till en instrumentpanel som beskriver varje marknadsföringskampanj från Shiba Memu och ger därmed investerarcommunityn fullständig insyn i vad som pågår. Shiba Memu kommer att skapa sina PR-strategier, inlägg på sociala medier och interagera med kryptoanvändare direkt med hjälp av sin AI-algoritm.

Genom instrumentpanelen kan Shiba Memus communitymedlemmar ha en direkt dialog med cybervalpen. Vissa människor kanske bara säger åt den att sitta och räcka vacker tass, medan andra kanske ber den att skälla alfabetet baklänges – vad vi menar är att funktionen kan göra väldigt mycket. Hur instrumentpanelen än används kommer Shiba Memu att ge djupgående svar som kan komma att konkurrera med populära chatbots som ChatGPT.

På grund av dess förmåga att bearbeta naturligt språk (NLP), kan Shiba Memu skanna marknaderna efter omnämnanden av varumärket online och ge direkta svar. Den kommer också att innehålla en funktion som gör att den kan skanna bilder och videor, vilket ger den ett långtgående inflytande över flera sociala kanaler.

Kommer Shiba Memu att nå $0.30 2025?

Prisanalytiker menar att SHMU-myntet har potential att bli ett av årets mest framgångsrika nya meme-mynt 2023. Under öppningsdagarna av projektets pre-sale har det redan samlats in hela $1.6m för att finansiera utvecklingen av denna nya AI-teknik.

SHMU-tokens kan vara en riktigt bra investering för tidiga kryptoinvesterare. Dessa mynt kan absolut generera riklig avkastning på lång sikt, eftersom Shiba Memus AI-genererade marknadsföringskampanjer kommer ge den potentiellt bästa hunden i Web3 en permanent närvaro bland investeringscommunities online.

Många experter förutspår att SHMU snabbt skulle kunna stiga över $0.25 efter sin pre-sale. Nästa tjurmarknad, som kan utlösas av Bitcoins nästa halvering 2024, skulle kunna göra att SHMU:s stiger över 20x, med $0.50 som ett möjligt prismål.

Är Shiba Memu ett köpvärt mynt?

Shiba Memu har en enorm kapacitet och många ess i sina lurviga ärmar. Projektets pre-sale har redan visat sig vara en av årets mest populära, vilket kan ge den viktig fart på väg mot nästa tjurmarknad.

Tills sitt nuvarande pris på $0.019000, ser SHMU verkligen ut som en toppinvesteringsmöjlighet. Smarta investerare köper redan sina mynt, så det kan vara värt för dig att spana in SHMU innan det potentiellt drar iväg som en riktig raket.

Du kan ta reda på hur du köper SHMU här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen