Shiba Memu ser ut att vara nästa meme-mynt med potential till 100x avkastning

GFMmiPMA57c588HFyjXcE3 i 9aopA1ihEs7C2DocI8C4YORyGCApQJHc1L9okf6sN SJqclkxj4jEM8PKcWDxT6iP7YwleygIVkBcrJz0GRP8Dj8GF0Esqt nJ99PmYRcr6nmgDkAFy4gC5uXtec70

Meme-mynt har historiskt sett varit bland de kryptoinvesteringar som har gett den mest lukrativa avkastningen, åtminstone på kort sikt. 

Under det här året har meme-mynt utvecklats väldigt starkt, där vi inte minst kan nämna Pepe som har presterat mycket starkt efter att det tog fart tidigare i år.

Ytterligare ett av de enastående meme-mynten som har kommit ut på marknaden är Shiba Memu (SHMU) som inte bara ger allt det roliga med meme-mynt utan kommer packat med massor av nytta. Det märks verkligen att det är ett mynt som går hem hos många investerare, då det inkluderas i flera rekommendationer kring de bästa kryptovalutorna att köpa nu.

Uppsvinget på meme-myntmarknaden föregick den massiva ökningen på kryptomarknaderna i stort i början av den senaste tjurrusningen under 2021, som många av oss kommer ihåg som helt fantastisk. Shiba Memu ser ut att bli ett av de bästa meme-mynten 2023, och projektets pre-sale har redan kommit upp i en imponerande fart.

Denna pre-sale är alltså väldigt färsk, men har redan samlat in så mycket som $1.4m, mycket tack vare sin kombination av AI-teknik och söta vovve som symbol för detta meme-mynt. Detta projekt bevisar att det är möjligt att lära en hund massor av nya trick.

Shiba Memu: Inte bara en lurvig vän!

Vid första anblick kan Shiba Memu se ut som en av de många Shiba Inu-wannabes på marknaden med sin lekfulla japanska stil. Och visst, myntets symbol har, liksom många andra, ett snyggt utseende och en charm som går att ta på. Men bara man skrapar lite på ytan märker man snabbt att det är ett av de mest innovativa nya kryptoprojekten som finns, inte bara inom meme-myntsektorn. Shiba Memu är helt enkelt en av de coolaste nya hundarna som finns, inte minst med tanke på det imponerande sättet på vilket projektet kombinerar banbrytande AI-teknik med ett unikt användningsfall.

Shiba Memu använder nämligen AI-teknik för att sniffa upp omnämnanden av sig själv på världens mest populära sociala medieplattformar och communities. Den använder dessa för att skapa och justera autonoma marknadsföringskampanjer. Intelligensen och effektiviteten kommer att förbättras över tid, vilket gör det till ett projekt väl värt att följa i framtiden.

Denna övertygande kombination av banbrytande teknologi och självreklam ser ut att göra Shiba Memu till flockledare – helt enkelt en ledare i loppet om att bli den främsta hunden bland meme-mynt.

Projektets pre-sale, i vilken mynten lanserades för $0.011125 styck, garanterar omedelbar avkastning till alla investerare. Under denna 60 dagar långa pre-sale kommer priset nämligen att stiga med $0.000225 dagligen, vilket kulminerar i $0.0244 när den avslutas. Det är en fantastisk belöning för investerare redan innan SHMU listas på börser!

Vad är Shiba Memu?

Shiba Memu kan sägas kombinera intelligensen hos en polishund som är speciellt dofttränad med den estetiska charmen som ett sött meme-mynt kanske “måste” ha – allt för att lyckas bli ett av årets bästa meme-mynt. AI-algoritmen arbetar för att skapa och publicera anpassat innehåll på sociala medier för att marknadsföra plattformen och arbetar bakom kulisserna för att lära sig kring effektiviteten i sina strategier.

Ryggraden i Shiba Memu är ett avancerat AI-protokoll som använder naturlig språkbehandling (NLP) för att justera sitt marknadsföringsbudskap baserat på investerares sentiment. Samtidigt tillåter maskininlärning Shiba Memu att kontinuerligt lära sig vad som fungerar när plattformen växer, vilket hjälper den att optimera strategier och analysera prisutveckling. Detta resulterar i en enormt engagerande och banbrytande onlinekommunikation.

Det här AI-protokollet hjälper Shiba Memu att leverera enorma nivåer användbarhet, och då troligen avkastning i investerarnas plånböcker, tillsammans med den vanliga behållningen som är knuten till att äga meme-mynt.

Hur fungerar SHMU?

Projektets egen SHMU-token är godiset som ger Shiba Memu energin att göra sina tricks och hämta den information som matas in i AI-protokollet. Tack vare plattformens interaktiva AI-drivna instrumentpanel kan användare njuta av en genuint interaktiv upplevelse – enligt vissa, om än snällt tolkat, inte helt olik att äga en verklig hund.

Instrumentpanelen gör det möjligt för myntinnehavare att se och bedöma effektiviteten i Shiba Memus kommunikation med onlineplattformar och communities, samtidigt som de kan interagera via den NLP-drivna chatboten. Härigenom kan investerare “träna” hunden genom att ge feedback och förslag på var den bör rikta sina marknadsföringskampanjer. I gengäld kan de användare vars förslag används bli belönade med krypto.

De investerare som kommunicerar med chatboten kan, istället för att få ett lekfullt skall som svar, förvänta sig personliga och sammanhängande svar, och snarare än att behöva betala för tjänsten, får alltså användarna kryptobelöningar varje gång marknadsföringsprotokollet antar ett av deras förslag. Det finns inget som att ge en hund ett ben och få lite ekonomisk belöning på kuppen!

Hur högt kan SHMU:s pris nå?

Analytiker är faktiskt ganska förvånade över de enorma framstegen i SHMU:s pre-sale, och funderar därmed febrilt över var SHMU:s pris kan landa när myntet väl når stora kryptobörser. Myntet är för närvarande prissatt till $0.018100, vilket motsvarar en ökning på 62.70% från lanseringspriset, men fortfarande finns gott om utrymme för investerare att göra enastående avkastning under ICO:n.

Analytiker förutspår att detta är ett av årets bästa meme-mynt som har en spännande framtid att vänta. Detta kommer att avspeglas i priset på SHMU, där många uppskattningar förväntar sig att priset kommer att överträffa sina konkurrenter. Kanske är till och med vinster på upp till 100x till 2025 möjliga. När SHMU ställs mot Pepe, finns det sannolikt bara en vinnare – det säger sig själv att en hund är sötare och starkare än en groda.

Shiba Memu är förmodligen ett av årets bästa meme-mynt

Bland den vanligaste kritiken som riktas mot meme-mynt hittas deras begränsade användbarhet samt kortsiktighet. Många mynt förlorar sina värden ännu snabbare än de fick dem, vilket gör att många meme-myntleverantörer inser behovet av att lägga till nytta till sina projekt för att behålla investerarnas långsiktiga intresse.

Shiba Memu är på de flesta sätt ett unikt projekt, och dess långsiktiga potential gör SHMU:s pre-sale till en kryptoinvesteringsmöjlighet som man inte vill missa.

Med en ICO som ger omedelbar avkastning, och en omfattande projektplan som driver innovation, förväntar sig många att Shiba Memu kommer att bli ett av de bästa meme-mynten som kommit ut på marknaden på flera år. Så, missa inte möjligheten till snabba potentiella vinster, utan överväg på riktigt att göra SHMU till din nästa kryptoinvestering!

Du kan få mer koll på SHMU, inklusive hur du deltar i projektets pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen