Shiba Memu tar täten med sin pre-sale och står redo att dominera trenden med AI-baserade meme-mynt

pYAnNKAIdced4R8oEkvt2zv0MlZzWmdaOGXqI0vY0U5zJ ZJIfJRs W1MxrhcjUPC8ynsUmix7Vs0o7CwJq4FPoZVrygYqHluJfkQ3vuhZHdvmGC2pYfNa6 xsTZWWWhEFsfqj

Om du inte har levt under en sten på sistone, har du förmodligen hört om de senaste AI-innovationerna och hur de börjar ta sig in på kryptomarknaden. AI-funktioner kan hittas i många banbrytande kryptovalutor, varav nykomlingen till meme-mynt Shiba Memu (SHMU) är ett utmärkt exempel. Du hörde rätt, det är inte bara AI som tar sig in på scenen här, utan meme-mynttrenden gör en stor återkomst!

Shiba Memu är en ny kryptovaluta som just nu befinner sig i sin pre-sale, och gör det riktigt bra. Detta beror inte bara på att den har sin bedårande, lurviga Shiba Inu som maskot, utan myntet utnyttjar den senaste AI-tekniken och för meme-myntindustrin in i ett helt nytt skede av automatiserad marknadsföring. Detta är ett drag som kan komma att få Shiba Memu att explodera 2023. I den här artikeln kommer vi att beskriva exakt varför Shiba Memu ser ut att ha en så stor potential till att bli flockledare, så läs vidare för att ta reda på mer!

Hur skiljer sig Shiba Memu från andra meme-mynt?

Meme-mynt blev berömda 2021 tack vare sina bedårande hundmaskotar och extrema hajp, vilket hjälper många investerare att bli rika över en natt! Men den här hajpen försvann snabbt eftersom tokens i allmänhet saknade praktisk tillämpning, vilket gjorde vanliga kryptovalutor till en mycket mer pålitlig investering. Tack och lov går det att göra både och – vara söt och användbar. Det visar Shiba Memu (SHMU) i allra högsta grad, då projektet siktar på att ändra hur man ser på meme-mynt genom att lansera en AI-driven, automatisk marknadsföringsfunktion och transparent instrumentpanel!


Faktum är att även de mest kända meme-mynten som Dogecoin har minimal användbarhet. Shiba Memu sticker här ut genom att erbjuda en verklig produkt som stöder sin krypto. Shiba Memu har dessutom inte bara valt några gamla standardfunktioner att basera sitt värde på, utan den förnyar i stort genom att tillämpa AI i sina marknadsföringskampanjer. Detta gör att investerare kan följa med och vara en del av framgången!

Hur är Shiba Memu uppbyggt?

Shiba Memu (SHMU) är som sagt inte bara ett sött ansikte. Som nämnts tidigare använder Shiba Memu AI för att förbättra sina marknadsföringskampanjer. I fallet med Shiba Memu använder krypton AI-tekniker för att automatiskt skanna igenom internet för framgångsrika marknadsföringskampanjer. Detta sker med hjälp av maskininlärning – allt för att lära av dessa data och tillämpa det på framtida kampanjer.


Shiba Memu handlar om transparens. Den tror på att hålla investerare fullt informerade om sina AI-drivna kampanjer. Det är därför det har utvecklats en transparent marknadsföringsfokuserad instrumentpanel där investerare kan få alla detaljer kring allt värt att veta. Via den här instrumentpanelen kan investerare spåra kampanjens framsteg, analysera finansiella data och hålla sig uppdaterade med allt buzz kring projektet. Det är ett sätt för Shiba Memu att säkerställa öppenhet och hålla investerarna uppdaterade.

Genierna bakom Shiba Memu har också lärt sig av framgångarna med AI-chatbotar som ChatGPT, genom att tillämpa tekniken på Shiba Memus instrumentpanel. Investerare kan nämligen öka sin förståelse för saker och ting genom att kommunicera direkt med en Shiba Memu AI-bot. Användningsfall inkluderar att ställa frågor om de senaste kampanjerna, ge förslag till projektets utveckling och till och med be om godsaker! Och de kan få godsaker i form av SHMU-belöningar om deras förslag och feedback antas!

Hur kommer Shiba Memu att utvecklas?

Shiba Memus (SHMU) AI-baserade marknadsföringsinstrumentpanel har ännu inte lanserats, men dess pre-sale har redan börjat! Under denna ökar tokenvärdet med $0.000225 varje dag, och efter 60 dagar kan man börja använda instrumentpanelen. För att sätta saker i perspektiv lanserades Shiba Memu för bara $0.011125, så när SHMU:s pre-sale stänger kommer tokenvärdet att vara $0.0244. Detta kommer att representera en vinst på nästan 120 %, vilket kommer att se riktigt bra ut i alla investerares portföljer!


Kryptoprojekt av lika stor skala som Shiba Memu lanseras dock inte bara över en natt. Vi ska nu gå igenom viktiga milstolpar på Shiba Memus utvecklingsresa, i kronologisk ordning.

  • Shiba Memus pre-sale börjar
  • SHMU kommer att listas på kryptobörser
  • Initial likviditet kommer att säkras
  • Shiba Memus marknadsföringsfokuserade instrumentpanel kommer att lanseras
  • Shiba Memus AI-baserade chatbot kommer att öppnas för konversation
  • Tokens tillgänglighet och likviditet kommer att börja accelerera

Hur kommer Shiba Memu att prestera jämfört med andra meme-mynt?

Det pågående kryptorallyt ser bra ut för meme-mynt, oavsett ras eller stamtavla, men det går inte att förneka att Shiba Memu (SHMU) förväntas utmärka sig även från sådana som Dogecoin. En av de främsta anledningarna till detta är det trendiga konceptet med AI. Det finns absolut “vanliga” kryptovalutor som använder AI, men Shiba Memu är ett av få meme-mynt som använder det!


Dessutom förväntas Shiba Memus transparens och nyttofokus också hjälpa token att bli flockledare. Meme-mynt i allmänhet kan ofta kritiseras för sina brister på transparens och praktisk användning, men det fina är att Shiba Memu förvandlar dessa svagheter till styrkor! Att göra sina AI-drivna marknadsföringskampanjer 100 % synliga för alla investerare hjälper till att hålla Shiba Memus rykte transparent, och dess funktioner är verkligen användbara.

Shiba Memu: Söt meme-myntinnovation

Shiba Memu (SHMU) får snacket att gå – många riktar nu blickarna mot en banbrytare i meme-myntens värld 2023. Istället för att följa strömmen tar krypton med investerare på en spännande resa! Shiba Memu skiljer sig helt enkelt från resten av meme-myntmarknaden och fokuserar på AI-driven nytta och innovativa marknadsföringstekniker. Inte undra på att denna unika strategi har fängslat investerare!


Shiba Memus marknadsföringsfokuserade instrumentpanel kommer med stor sannolikhet att imponera på många efter SHMU:s 60 dagar långa pre-sale. Men under tiden skulle du vara galen om du väljer att missa den dagliga ökningen på $0.000225! Det är inte ofta som en token garanterar sådana här vinster – och du kan vara en del av det! 

Du kan spana in SHMU:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen