Shiba Memus imponerande uppgång — Se till att säkra din del av den potentiellt bästa nya krypton att investera i!

image

Shiba Memus (SHMU) ICO har byggt upp en enorm fart och utmärker sig som ett av de bästa nya kryptoprojekten 2023. Nykomlingen är redo att bli en av de stora bjässarna inom meme-myntsektorn, och har redan samlat in otroliga $3.3m på bara 12 veckor. Snart är det dessutom dags för projektet att listas på BitMart.

Shiba Memu har siktet inställt på att slå Pepe Coin och Floki Inu – och för de som vill vara en del av projektet i ett tidigt stadium kan vi glädja er mer att säga det är inte för sent att ta del av dess ICO. På grund av hög efterfrågan förlängs dessutom SHMU:s pre-sale till 120 dagar. Förlängningen gör det möjligt för investerare i Shiba Memus pre-sale att utvinna så mycket värde som möjligt från de dagliga prishöjningarna på $0.000225 som de får ta del av under hela projektets pre-sale, fram till dess lanseringsdatum 31 oktober. Vad gör Shiba Memu till en av årets hetaste ICO:er? Läs vidare för att ta reda på det.

Vad är Shiba Memu?

Shiba Memu utmärker sig på flera sätt som ett av de bästa nya kryptoprojekten som har äntrat scenen. Projektet kretsar i mångt och mycket kring att tekniken bakom, baserad på AI, letar sig in i konversationer om meme-mynt för att autonomt marknadsföra sig själv. 

Meme-mynt kräver i allmänhet enorma marknadsföringsinsatser för att lyckas och behålla sin popularitet. Shiba Memu skriver om denna sanning genom att ta fullständig kontroll över sina marknadsföringsinsatser med hjälp av kraften i artificiell intelligens, naturlig språkbehandling (NLP), och sentimentanalys för att ta reda på vad alla säger om myntet.

Shiba Memu utnyttjar dessa data för att få insikter och driva sin marknadsföringsstrategi. Tekniken gör att myntet självständigt kan producera och distribuera innehåll, och därigenom ta kontrollen över sin egen story online.

Inget annat meme-mynt idag använder AI som Shiba Memu gör. Vem säger att meme-mynt ska begränsas till nöje och skratt? SHMU är den ultimata kombinationen av nytta och nöje. Här levereras fördelarna med traditionella meme-mynt med ett konkurrenskraftigt mervärde genom den avancerade, som gör att projektet skiljer sig från andra projekt på området. Dessutom kommer dess AI-algoritmer att förbättras med tiden, vilket eliminerar det vanliga beroendet av mänskligt arbete som annars skulle ta en betydande del av finansieringen.

Resultatet är ett meme-mynt som ständigt upprätthåller sin tillväxt och bevarar sina långsiktiga, positiva framtidutsikter på en hög nivå. Det syftar till att stå i skarp kontrast till de flesta meme-mynt, som faller i glömska efter deras första marknadsföringsrace och hajpen har försvunnit.

Hur fungerar Shiba Memu?

Shiba Memu strävar efter att främja sin SHMU-token och öka tillväxten med hjälp av AI. Innehavare kommer att få tillgång till projektets marknadsföringfokuserade instrumentpanel, där de kan följa framstegen för aktuella marknadsföringskampanjer på flera onlineplattformar.

Användare kan sedan se hur AI-algoritmen skapar skräddarsytt innehåll, interagerar med online-communities och övervakar relevanta plattformar att rikta in sig på. De kan också ge feedback, eftersom protokollet utnyttjar deras insikter för att finjustera sin marknadsföringsstrategi autonomt.

Shiba Memus ICO förlängs till 120 dagar till följd av hög efterfrågan

Shiba Memu har dykt upp som en av kryptomarknadens mest populära nya pre-sales i oktober 2023, när investerare i tidigt skede skördar dagliga vinster på $0.000225 under hela projektets ICO. Detta innebär att investerare i ett tidigt skede som köpte till lanseringspriset på $0.011125 kan skörda en avkastning på investeringen på så mycket som 240 % redan före tokens notering på BitMart.

Med det ökade köptrycket och efterfrågan har teamet bakom Shiba Memu förlängt projektetsICO till 120 dagar för att ta emot nya investerare som vill bli en del av denna sensation. Förlängningen kommer som sagt att göra det möjligt för Shiba Memu-investerare som investerade dag 1 att kamma hem hela 240 % i vinst och ge nykomlingar en möjlighet att tjäna på de fortsatta dagliga prisökningarna innan projektet tar full fart och görs tillgängligt för offentlig försäljning.

Hur mycket kan priserna på SHMU öka till 2025?

Den bästa tiden att gå med i SHMU:s pre-sale var i går. Men, Shiba Memu finns för närvarande tillgängligt till ett förmånligt pris på $0.030700, som dock, som sagt, kommer att öka i steg om $0.000225 varje dag tills dess att denna pre-sale avslutas. Nya potentiella Shiba Memu-investerare har fortfarande tid att gå med, men det handlar om ett kort fönster för att låsa in sina vinster från en av 2023:s bästa nya ICO:er. Många tror att man aldrig kommer att kunna köpa detta meme-mynt till dagens prisnivåer, någonsin. 

Många kryptoexperter förutspår en återgång till hausseartade marknadsförhållanden 2025, vilket gör att Shiba Memu är väl positionerad för att öka rejält i värde. År 2025 kan SHMU-tokens nå ett pris på så mycket som $0.60, vilket ser fullt rimligt ut med tanke på att experter förutspår att blockkedjan och AI kommer att vara framtiden, och det här projektet har det som krävs för att dra nytta av denna utveckling.

Är Shiba Memu kryptomarknadens bästa nya ICO 2023?

ShibaMemu ger det bästa av två världar till meme-myntsektorn: meme-kulturens tidlösa lockelse och potentialen i artificiell intelligens. Båda faktorerna placerar projektet bland de bästa framtida vinnarna på kryptoområdet – med potential att skjuta i höjden i pris, precis som PEPE Coin och Floki Inu gjorde 2023.

Om du vill se till att säkra din del av vad som kan bli årets bästa nya ICO kan det vara hög tid att bli en del av Shiba Memus pre-sale idag. Denna pre-sale planeras att avslutas den 31 oktober 2023, så du har fortfarande tid att dra nytta av denna pre-sales FOMO-inducerande prishöjningsmekanism. Så, anslut dig till flocken och hjälp till att revolutionera meme-myntområdet under de kommande åren.

Du kan gå med i SHMU:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen