Snacket går i Reddits kryptocommunity – hajpen inför Metacades kommande kryptobörsnoteringar är stor! Här är allt du behöver veta

Metacade har blivit ett allt hetare diskussionsämne på Reddits olika kryptoforum, vilket kommer som ett resultat av MCADE:s framgångsrika pre-sale. MCADE kommer att noteras på börser den här månaden, vilket sammanfaller med att plattformen lanserar en stor samling arkadspel online senare i år. Detta leder till att experter lyfter fram det snabbt växande projektet som en investeringsmöjlighet med hög potential.

Kryptoinvesterare i Reddits kryptoforum har en positiv syn på P2E-spels framtid

Metacade har meddelat att dess egen krypto MCADE kommer att lanseras på flera digitala tillgångsbörser efter en riktigt lyckad pre-sale. MCADE kommer att göras tillgänglig på UniSwap den 6 april innan den listas på Bitmart och MEXC i början av maj.

MCADE kommer att släppas på Uniswap till ett pris på $0.022. Under MCADE:s pre-sale samlades totalt $16.35m in, och experter har lyft fram dess enorma popularitet som en indikator för framtida prisutveckling, som de ser optimistiskt på.

Projektet bygger en omfattande GameFi-plattform som erbjuder den största samlingen av arkadspel som kan hittas på blockkedjan. Varje enskild titel har dessutom integrerade ekonomiska belöningar för spelare.

I Reddits kryptoforum råder en hausseartad stämning, där många har en optimistisk hållning kring Metacades långsiktiga potential. Mycket av detta grundar sig i att det råder brist på MCADE, som ett resultat av dess deflationära tokenomik och flera utsålda faser i pre-sale. De tidigaste MCADE-investerarna lyckades köpa tokens för $0.008 styck, vilket motsvarar en investeringsavkastning på 2.5x ens före projektets kommande börsnoteringar.

Kan MCADE nå $0.50 2023?

MCADE har stor användbarhet inom Metacades GameFi-ekosystem, vilket är ytterligare ett plus till dess deflationära tokenomik. Investerare förväntar sig betydande avkastning efter att krypton har släppts på börser, vilket kan skjuta upp projektets värdering till en imponerande nivå.

Prisprognosen för 2023 för Metacade pekar på att MCADE potentiellt kan nå $0.50. Projektet har redan lockat till sig stor efterfrågan under sin pre-sale och rustar nu för fortsatt framgång, varefter två CEX-listningar och lanseringen av GameFi-plattformen kommer att följa senare under året.

Vad är Metacade?

Metacade är den största plattformen i sitt slag på blockkedjan. Den kombinerar en oändlig lista med arkadspel online med integrerade kryptovalutabelöningar för att leverera en spännande GameFi-upplevelse. Titlar som kan hittas på plattformen sträcker sig från klassiska online-arkadspel till helt nya P2E-spel gjorda speciellt för denna metaverse-arkad.

Plattformen är ett communitydrivet initiativ som syftar till att bygga ett centralt nav för Web3-användare. Det kommer att visa upp de senaste trenderna inom blockkedjespelsektorn och erbjuda en rad intäktsmöjligheter som går bortom själva spelandet.

Hur fungerar MCADE?

MCADE:s token är avsedd att användas för att betala belöningar medan spelare spelar arkadspel online och deltar i plattformens olika funktioner. Den kan också användas för att satsa på plattformen och för att rösta i styrningsförslag.

Projektets metaverse kommer som sagt att innehålla den största samlingen av online arkadspel på hela blockkedjan, och ger spelare oändliga nivåer att gå igenom i spelen och många utmaningar att slutföra. Spelare kan spela för skojs skull eller tävlingsinriktat, där den senare kategorin särskilt kommer att kunna glädjas av att Metacade kommer att vara värd för betalda turneringar med stora kryptopriser till vinnarna.

I Reddits kryptoforum har Metacades communitynav lyfts fram som en höjdpunkt. Innehållsskapare kan publicera spelrecensioner, diskutera den senaste utvecklingen inom blockkedjespel och interagera med andra användares inlägg samtidigt som de tjänar kryptobelöningar genom den innovativa Create2Earn-mekaniken.

Metacade kommer också att annonseras lediga jobb hos några av Web3:s hetaste startups genom Work2Earn-funktionen. Work2Earn kommer att koppla spelare, investerare och entreprenörer till avlönade jobbmöjligheter inom blockkedjeteknik. Rollerna sträcker sig från heltidstjänster till deltidstjänster, och kan till och med inkludera exklusiva möjligheter att testa nya arkadspel online innan de officiellt lanseras.

Reddits  kryptoforum: Metacades communitydrivna strategi kan hjälpa till att driva framsteg för GameFi

Reddits kryptocommunity har diskuterat den communitycentrerade karaktären hos Metacade som en kärnfaktor bakom dess prispotential. Plattformen erbjuder en rad blockkedjetjänster som tar kryptointjäningsmekanik till nya höjder, vilket gör att vem som helst kan använda plattformen och tjäna en kryptoinkomst.

MCADE-innehavare kommer att ges rösträttigheter för framtida styrningsförslag och de kan också rösta i urvalsprocessen inom Metagrant-programmet. Metagranter kommer att tilldelas de mest efterfrågade blockkedjespelen under deras utvecklingsfaser, innan Metacade erbjuder det nya P2E-projektet till sin metaverse-arkad. Där kommer dessa sprillans nya titlar att finnas tillgängliga för communityn att spela.

Är MCADE värd att köpa?

Metacade kombinerar integrerade ekonomiska belöningar med några av de mest populära arkadspelen som finns på blockkedjan. Projektet ser ut att kunna göra stort avtryck inom spelbranschen, eftersom det inte bara erbjuder fler spel än någon annanstans, utan också fler sätt att tjäna pengar på blockkedjan.

Med ett starkt värdeerbjudande, deflationär tokenomik och hög befintlig efterfrågan på plattformen, ser MCADE verkligen ut som en investeringsmöjlighet med hög potential. Personer som är aktiva i Reddits kryptoforum förväntar sig stor avkastning på medellång sikt, och alla ögon är riktade mot MCADE:s Uniswap-notering den 6 april. 

Du kan köpa Metacade här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen