Värt att veta innan du börjar spela Keno

Kanske är du bekant med Kenokonceptet eller så har du endast hört namnet men är intresserad av att ta reda på hur du kommer i gång. Vad fallet än må vara kommer vi i den här artikeln att tala mer om hur Keno fungerar, vad som räknas som gynnsamma Keno resultat och hur du kan öka dina vinstchanser genom att spela med andra. Därefter kan du även ta en tur över till kenoresultat.net för att ta reda på allt och lite till om hur Keno spelas.

Spelreglerna och dragningarna

Anledningen till att Keno har blivit så populärt som det är har delvist att göra med hur lätt det är att ta del av. För att börja spela väljer du helt enkelt minst fyra olika siffror. När detta är gjort väntar du på dragningen där olika nummer dras slumpmässigt, och om du har lyckats att gissa rätt kan du förvänta dig ett utmärkt Keno resultat där du kammar hem en vinstsumma.

Trots att det är fullt möjligt att spela med enbart fyra siffror kan du endast vinna jackpotten om du väljer antingen 10 eller 11 siffror. Ju fler siffror du väljer desto dyrare blir det, men beloppen som du kan vinna ökar också drastiskt för varje extra siffra som du spelar med. Det är därför upp till dig att ta beslutet kring hur du föredrar att spela Keno, och då hela spelet går ut på att enbart välja ett antal siffror kan i princip vem som helst komma i gång med Keno utan någon tidigare erfarenhet av turspel.

Välkomstbonusar att använda på Keno

Välkomstbonusar hjälper till att göra Keno ännu mer spännande att ta del av, och vem vet: kanske är det just den här bonusen som leder till utmärkta Keno resultat. Välkomstbonusar delas ut av spelsajten där du kan spela Keno, och du får vanligtvis tillgång till den här bonusen när du gör din första insättning. Hur stor bonusen är varierar från spelsajt till spelsajt, men om just en matchningsbonus delas ut kan du dra nytta av dessa extrapengar för att spela Keno.

Vad matchningsbonusen går ut på är att spelsajten antingen dubblar, tredubblar eller fyrdubblar din första insättning så att du har mer pengar att använda på exempelvis Keno för gynnsamma Keno resultat. Kom bara ihåg att alltid läsa reglerna och villkoren så att du får det bästa möjliga erbjudandet.

Spela tillsammans för en ökad vinstchans

Keno behöver du inte bara spela på egen hand, utan du kan gå med i så kallade bolagsspel. Du delar då på kostnaden med ett antal andra spelare så att ni tillsammans kan köpa ett större antal rader utan att du själv behöver stå för hela kostnaden. Om ni skulle få positiva Keno resultat och kamma hem en vinst delar ni på det här vinstbeloppet. Ju fler rader desto större är chansen att du vinner, så ett bolagsspel kan därför hjälpa dig att göra det billigare att köpa fler rader. Oavsett om du tar del av ett bolagsspel eller spelar på egen hand är Keno dock lika roligt!

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen