Vi presenterar prisprognosen för MANA och skälen till att Metacade kan överträffa Decentraland när MCADE-tokens lanseras på kryptobörser i april

ceda0d95 dfcd 4ed7 8567 f1c400cbd894

Inom kryptokretsar pratar man om att 2023 är året då kryptomarknaderna återhämtar sig. Medan många mynt har svarat på att Bitcoin (BTC) har återgått till långt över $25 000, har vissa mynt utvecklats trögare och har tuffare framtidsutsikter. Prisprognoserna för MANA är ett exempel, där många analytiker förutspår att priset på Decentralands egen token kommer att öka, om än i en mycket mer måttlig takt än andra kryptovalutor.

Ett mynt som tippas utvecklas bättre än Decentraland i år är GameFi-nybörjaren Metacade, vars token MCADE:s pre-sale sålde slut snabbt och samlade in 16.35 miljoner dollar. MCADE fick dessutom otroligt stöd efter lanseringen på kryptobörserna Uniswap och Bitmart i april. Experter förutspår en fortsatt ljus framtid för myntet som kan ha en kännbar inverkan på GameFi-sektorn.

Vad är Metacade?

Metacade har tagit fram planer på att designa världens största GameFi-community genom sin virtuella spelhall med fokus på P2E. Projektet syftar till att tillåta spelare att generera inkomster samtidigt som de ägnar sig åt sin passion för spel och får kontakt med likasinnade spelentusiaster och kryptofans. Projektets strategi är utformat på ett sådant sätt att det kommer att tillgodose ett stort antal spelintressen, vilket gör det möjligt för Metacade att till fullo maximera sin totala adresserbara marknad (TAM) och använda den för att bygga det mest omfattande biblioteket av P2E-titlar. Allt som allt ser plattformen ut att kunna lyckas med att attrahera en stor användarbas.

När projektet börjar rulla ut dess funktioner och MCADE listas på andra kryptovalutabörser, som MEXC, kommer dess användarbas sannolikt att öka snabbt. Det är nämligen så att var och en av användarna behöver använda MCADE-token för att få tillgång till de spel man betalar för att spela och för att genomföra transaktioner på plattformen. Den här fantastiska nyttan borde göra MCADE till ett mycket starkt investeringsalternativ för alla som vill maximera sina vinster. När projektet utvecklas och allt eftersom fler spelare går från traditionellt spel till att utforska GameFi ser framtiden mycket ljus ut. 

Publiceringen av Metacades whitepaper möttes av entusiasm från kryptocommunityn, eftersom det på ett spännande sätt beskriver plattformens planer på att bygga ett självförsörjande ekosystem. De genomtänkta, och strategiskt smarta, besluten som har fattats av Metacades erfarna projektteam visar på en solid plan som kan komma att ge mycket glädje åt spelare och investerare. Till exempel går Metacades belöningssystem långt utöver den traditionella P2E-kapaciteten hos GameFi-titlar, och innehåller flera ytterligare vägar för spelare att tjäna en inkomst.

Det kan exempelvis handla om att spelare kan få belöningar varje gång de interagerar socialt med plattformen och lägger upp socialt innehåll. Kryptobelöningar ges när en individ delar alfa, publicerar en spelrecension, ger speltips och tricks eller deltar i online-chattar. Detta incitament är avgörande för Metacades önskan att bygga en levande och stöttande spelcommunity.

Metacades nära integrerade, och mycket användbara, krypto tillsammans med en sannolikt aldrig tidigare skådad användarbehållning, tack vare plattformens mångsidiga utbud, gör det till en av de mest spännande nya investeringarna just nu.

Hur fungerar MCADE?

Förutom att möjliggöra transaktioner inom Metacades ekosystem – från att köpa varor och delta i turneringar till att öppna åtkomst till betalspel och att driva det omfattande belöningssystemet – är MCADE avgörande för plattformens funktionalitet och underhåll. Det totala utbudet av mynt är begränsat till bara 2 miljarder, vilket innebär att efterfrågan och priset sannolikt kommer att öka rejält när fler användare flockas till plattformen.

En av MCADE:s mest spännande funktioner är att stimulera en av plattformens mest banbrytande funktioner, Metagranter. Systemet syftar till att främja innovation inifrån genom att uppmuntra utvecklare att skicka in koncept för nya spel, vilka sedan läggs till en pool med andra spelförslag. MCADE-innehavare granskar sedan dessa bidrag och röstar på sina favoriter, där de mest populära får finansiering. Således stödjer Metagrant-programmet spelutvecklare under hela produktionsprocessen. Detta följs av att spelet släpps i Metacades spelarkad. Allt som allt leder detta till att användarna är ständigt involverade och att nya fans kan lockas till plattformen. 

Metacade kommer även att stegvis att övergå till en fullfjädrad DAO, vilket innebär att communityn får full styrningsrätt. Detta är en del av att MCADE kommer att bli en styrningstoken. MCADE kommer också att kunna användas för insats, vilket gör det möjligt för användare att tjäna inkomster i utbyte mot att de bidrar med tokens till plattformen och förhindrar utspädning av MCADE:s tokentillgång.

Prisprognos för Decentraland (MANA) 2023

Decentraland är inte ensamt om att se en viss prisökning av dess egen krypto MANA i år. Faktum är att priserna nästan har fördubblats sedan början av året. Men sedan priset nådde $0.8388 i början av februari, har det gått ned rejält och nu ligger priset på $0.59.

Prisprognoserna för MANA för resten av 2023 pekar på att dess värde kan öka till tidigare nivåer och till och med nå $0.889. Samtidigt finns indikatorer på att priset kan ha det tufft att öka mer från nuläget. 

Är MCADE en bra investering?

I motsats till Decentraland är Metacade i sin linda – det är ett nytt spännande projekt som under de första månaderna av 2023 utvecklats i snabb takt. Dessutom har MCADE nyss genomfört en riktigt populär pre-sale, i vilken investerarnas intresse var märkbart – ett intresse som ser ut att hålla i sig allt eftersom krypton listas på kryptovalutabörser.

De senaste nyheterna från Metacade talar också för en ljus framtid för projektet. De kommer bland annat att samarbeta med den framstående spelgruppen MetaStudio, vilka själva ansvarar för projekt kopplade till jättar som Pirates of the Caribbean och Kung Fu Panda. MetaStudio förväntas stärka projektet genom att bidra med speltitlar, vilket hjälper till att öka exponeringen av projektet ytterligare.

Med det intensiva köptrycket som MCADE förväntas möta, inte minst grundat i kryptons ständigt ökande användbarhet kopplad till varje funktion som släpps tillsammans med en fortsatt ökning av antalet användare, finns det en enorm potential för MCADE:s pris att stiga avsevärt från dess nuvarande pris på $0.026.

Prisprognoserna för MANA för 2023 ser jämförelsevis dystra ut, och mycket talar för att allmänhetens uppmärksamhet kommer att dras mot MCADE i takt med nya noteringar på kryptovalutabörser. Sammantaget kan man säga att denna nya GameFi-token är en av de bästa investeringsmöjligheterna 2023 och framåt.

Du kan hitta mer information, inklusive om hur du köper Metacade, här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen